7 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
7 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










17 έως 18 Υδροχόου

Σύμβολο: «Μια κουρνιασμένη κουκουβάγια».

Ερμηνεία: Αρκετά συχνά, ο άνθρωπος εδώ προτιμά να μένει μόνος ή να κινείται κρυφά, στο σκοτάδι χωρίς να δίνει «στόχο» Μπορεί να έχει μια φυσική συστολή που αγγίζει τα όρια της αντικοινωνικότητας, ωστόσο όταν εξοικειώνεται με πρόσωπα και καταστάσεις αποκαλύπτει το θυελλώδες και συχνά χειριστικό ταπεραμέντο του.

Το αν θα έχει πνευματική κλίση εξαρτάται από το σύνολο του ωροσκοπίου του και σε μια τέτοια περίπτωση η ενασχόληση με τα μυστήρια, τον αποκρυφισμό ή την εσωτερική φιλοσοφία είναι πολύ πιθανή. Αν ο προσανατολισμός του ατόμου είναι πιο υλικός, μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές επενδυτικές ικανότητες, ιδιαίτερα ως προς την αποκρυπτογράφηση κρυφών παραμέτρων. Η ανάμιξη σε θολές ή αδιαφανείς υποθέσεις μπορεί να γίνει είτε από την πλευρά της διερεύνησης, είτε από εκείνην μιας δραστικής συμμετοχής σε συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι»

Παρά το δυνατό σεξουαλικό ταμπεραμέντο, ο γάμος φαντάζει μια μακρινή πιθανότητα, εκτός κι αν βρεθεί ένας σύντροφος ικανός να αντέξει ή να σεβαστεί τις τάσεις απομόνωσης και την «μυστική» ζωή του ατόμου. Ο έρωτας θα εξωτερικεύεται σαν εγωιστική, δυνατή και σκληρή φιλαρέσκεια, συνδυασμένη με μια φλογερή ζήλια και κτητικότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το μυστικό της δημιουργικότητας είναι να ξέρεις να κρύβεις τις πηγές σου» Άλμπερτ Αινστάιν

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας θα είναι συνταυτισμένη με το καινούργιο, ενώ αναμένονται εξαιρετικά έντονοι ρυθμοί στην κοινωνική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε ένα ευρύ πεδίο επιλογών, χωρίς όμως να είναι ξεκαθαρισμένες οι φιλικές από τις ερωτικές σχέσεις. Αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις, αφού ούτε οι προθέσεις των άλλων είναι συγκεκριμένες. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι νέες γνωριμίες θα έχουν ένα «εξωτικό» άρωμα και μια προφανή ιδιαιτερότητα. Ως δεσμευμένοι θα σας είναι πιο εύκολο να αρκεστείτε στα πλεονεκτήματα ενός κοινωνικού ανοίγματος και να «φρεσκάρετε» την σχέση σας χωρίς περαιτέρω ...εμπλοκές, ωστόσο θα πρέπει παράλληλα να αναμένεται κρούσεις και προτάσεις από «απίθανα» πρόσωπα. Σε μια τέτοια περίπτωση, εσείς θα αποφασίσετε το τι θα πράξετε.

Οικονομικά

Η ανανέωση είναι εκείνη που χαρακτηρίζει την χρονιά που μόλις ξεκίνησε για σας. Τα έξοδα σας αναμένεται να είναι σχετικά αυξημένα εξ αιτίας της συμμετοχής σας σε πολλές δραστηριότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε και τις ανάλογες εισροές. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε «ίσα βάρκα, ίσα πανιά», εκείνο όμως που έχει σημασία είναι το άνοιγμα των επαγγελματικών σας οριζόντων και οι νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν. Το δύσκολο βέβαια είναι το να επιλέξετε εκείνες τις δραστηριότητες που ταιριάζουν περισσότερο στην ψυχοσύνθεση σας, αποκλείοντας τις ασύμβατες επιλογές αλλά όπως κι αν το κάνουμε είστε σχετικά προνομιούχοι σε σχέση με τις εναλλακτικές λύσεις που θα βρίσκονται στην διάθεση σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved