Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2012 – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 7/2 στις 23.52 ώρα Ελλάδας, στις 19 μοίρες του Λέοντα.

Παπασταύρου Λίντα
Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2012 – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew.jpg

Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο, που ισχυροποιείται περισσότερο κάτω από τον σταθερό άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε σχεδόν ακριβέστατη αντίθεση με τον Ερμή.

Η επικείμενη είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό, πυροδοτεί επιπλέον τα γεγονότα, τα οποία αναμένονται ανατρεπτικά, ξαφνικά και εντυπωσιακά.

Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός πως αυτή η Πανσέληνος συντελείται στο μεσοδιάστημα των διελευστικών Ουρανού - Πλούτωνα, διοχετεύοντας μια πολύ δυνατή ενέργεια, η οποία πρέπει να διανεμηθεί κατάλληλα.

Αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, Υδροχόου, Σκορπιού και Ταύρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 19η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια, αυτή η ιδιαίτερα δυναμική Πανσέληνος.

ΚΡΙΟΣ


Η φιλική αυτή Πανσέληνος κάνει την αναπνοή σας να διογκώνεται, σαν να βρίσκεται μπροστά στην οσμή ενός ευωδιαστού αρώματος.

Ερωτοτροπείτε, δραστηριοποιείστε δυναμικά σε διάφορες ασχολίες, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, ενώ μοιράζεστε χρόνο με τα παιδιά σας σαν συνομήλικοι με ανάλογα ενδιαφέροντα.

Ο ερωτισμός που εκπέμπετε θα ληφθεί από τη συχνότητα των άλλων, προσέξτε όμως τις υπερβολές, που η πύρινη φύση σας συνηθίζει να ακολουθεί, όπως τα κριάρια τις προβατίνες.

ΤΑΥΡΟΣ


Στριμώχνεστε κάτω από αυτή την Πανσέληνο σε ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι, των οποίων το περιβάλλον δυσκολεύει τις κινήσεις σας.

Όλο και κάποια προβλήματα θα έρθουν στο φως τα οποία επιζητούν λύση, τη στιγμή που είστε απορροφημένοι σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν χώρο και χρόνο.

Σκοντάφτετε σε διλλήματα από τη στιγμή που βάζετε το κλειδί στην πόρτα, ενώ οι οικογενειακές απαιτήσεις ροχαλίζουν δυνατά στα άυπνα αυτιά σας. Χαλαρώστε, Πανσέληνος είναι θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ



Ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με τις ιδέες σας δίνει αυτή η φιλική Πανσέληνος, προβάλλοντας τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας, έτσι ώστε να πείσετε για την πρωτοτυπία και την αξία τους.

Επικοινωνήστε, οργανωθείτε και μεταδώστε νέα αυτό το διάστημα, που οι άλλοι μοιάζουν να κρέμονται από το στόμα σας, ενώ το συγγενικό σας περιβάλλον θα στηρίξει τα εγχειρήματά σας.

Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ξαφνικές σας εκλάμψεις και αγνοείστε τυχόν καθοδηγητές, που δεν έχετε καμία ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Η Πανσέληνος αυτή θεωρείται για εσάς ουδέτερη, ποια Πανσέληνος όμως δεν επηρεάζει πάντα το ζώδιό σας, που η Σελήνη βρίσκεται στη φυσική της θέση;

Το θέμα σας θα είναι τα οικονομικά τα οποία θα σας απασχολήσουν με αναπόσπαστο κομμάτι τα συναισθηματικά. Ωστόσο η ασφάλεια που επιζητάτε δεν φαίνεται πρόθυμη να σας προσφερθεί, νιώθοντας κάπως άβολα.

Γύρω από αυτές τις ημέρες ζητάτε επιβεβαιώσεις και κυνηγάτε εξασφαλίσεις. Μόνο μην ζυγίσετε το πορτοφόλι σας σε σχέση με την συναισθηματική σας ανασφάλεια γιατί θα βρεθείτε διπλά χρεωμένοι.

ΛΕΩΝ



Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας λάμπετε σαν πυγολαμπίδες, που χρησιμοποιούν το φως τους για να προσελκύσουν θηράματα. Ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση και όλο και κάποια καρέκλα περιποίησης θα αναστενάξει.

Εκφράζετε με κάθε τρόπο τις επιθυμίες σας, ενώ δεν δέχεστε αντιρρήσεις και μισόλογα.

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση σε προσωπικά θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να μοιραστείτε με συγκεκριμένους άλλους. Για αυτούς τους άλλους θα γίνετε Περσικό χαλί όχι φυσικά για να σας πατήσουν, αλλά για να σας θαυμάσουν και έπειτα να τους τυλίξετε σαν πακέτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Θέλετε να βγάλετε από μέσα σας σε αυτή την Πανσέληνο κάποια απωθημένα, ή κάποιες συσσωρευμένες σκέψεις που δεν αντέχουν άλλο τη συμπίεση.

Το ερώτημα είναι αν το επιχειρήσετε τι θα καταφέρετε. Η απάντηση είναι όχι πολλά, διότι η Πανσέληνος αυτή θα φωτίσει ένα παρασκήνιο, το οποίο δεν είστε έτοιμοι να χειριστείτε.

Τα μυστικά μπορεί να επιδιώκουν να λυθούν από τα μάγια τους, αλλά οι κάτοχοί τους επιθυμούν το αντίθετο.

Μην ξεσπαθώσετε τώρα που και ο ανάδρομος Άρης περιφέρει τη Δαμόκλειο Σπάθη στο ζώδιό σας.

ΖΥΓΟΣ



Χαμογελάτε κάτω από την επήρεια της φιλικής αυτής Πανσελήνου έστω και παροδικά, σε φίλους, αγαπημένους, ομάδες, συγκεντρώσεις, συλλογικές περιπτύξεις και απόψεις.

Η κοινωνική σας ζωή χαίρεται που την πάτε βόλτα χωρίς λουράκι, ελεύθερη να αλωνίσει και να χαρεί.

Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, επιθυμώντας να το εκφράσετε μέσα από το χαμόγελο και την εγκαρδιότητά σας.

Γίνεστε οι τέλειοι υποστηρικτές της ομαδικής αλληλεγγύης και τα προβλήματά σας ξεχνιούνται με ένα φιλικό τσούγκρισμα ενός ποτηριού με κρασί.

Στην υγειά σας, γιατί το χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Βαράνε τα ντέφια των επαγγελματικών σας ανησυχιών σε αυτή την Πανσέληνο που έχει βαλθεί να σας κάνει από Σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες.

Τρέξιμο, ευθύνες, απρόοπτα και καθόλου χρόνος, παρά μόνο για ότι αφορά την σταδιοδρομία σας.Και άνεργοι να είστε, πάλι θα τρέχετε ώστε σύντομα να πάψετε να είστε.

Από την άλλη η πίεση που θα αισθάνεστε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι περισσότερη γιατί δεν θα μπορείτε να είστε γενικότερα συνεπείς, με τόσα θέματα που ζητάνε την παρουσία σας.

Εναλλακτικά, η Πανσέληνος δεν προσφέρει συνταγές για χαλάρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ



Μες την καλή χαρά σας βρίσκει η φιλική αυτή Πανσέληνος, απασχολημένους με την προσωπική σας επιμόρφωση και με ιδέες που κλωσάτε, σαν κότες το χρυσό αυγό.
Η αλήθεια είναι πως είστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι, ενώ κάποια νέα που περιμένετε από αιτήσεις, από το εξωτερικό, ή από κάτι που σχετίζεται με γνώσεις, έρχονται και πανηγυρίζετε.

Η διάθεσή σας κλείνεται μέσα στις σελίδες βιβλίων και στριφογυρίζει γύρω από σχέδια για αιτήσεις, αλλά και για ένα ταξίδι που επιθυμείτε πολύ.

Ταξιδέψτε στις σκέψεις σας, υπό το φως αυτής της Πανσελήνου. Άλλωστε είστε οι καλύτεροι εξερευνητές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Μπορεί οι σκοτούρες που ονομάζονται εφορία, τράπεζες, κληρονομιές, δάνεια, επενδύσεις και όλα τα συναφή να σας απασχολήσουν πολύ σε αυτή την Πανσέληνο, αλλά παραμένετε ψύχραιμοι σαν φαντάροι σε ανάπαυση.

Η εντολή της προσοχής δεν σας αιφνιδιάζει, αλλά συνυπολογίζοντας και τη γενικότερη πίεση, θέλετε να απαλλαγείτε γρήγορα από το στένεμα της αρβύλας.

Φορέστε κάτι αναπαυτικό, βρείτε χρόνο και τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας υποδεικνύει αυτή η Πανσέληνος.

Σίγουρα δεν θέλετε να λήξει η προθεσμία γιατί είστε και παράδειγμα υπευθυνότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Έξαψη και αναστάτωση δημιουργεί η Πανσέληνος απέναντί σας, με τα ερωτικά σας ζητήματα να δυναμιτίζονται.

Οι σχέσεις σας φλέγονται είτε από επιθυμία είτε από υπερφόρτωση του συναισθηματικού πίνακα, βραχυκυκλώνοντας τη διάθεση.

Ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά και εκείνες που αφορούν τους στενούς σας συνεργάτες.

Μια συζήτηση μπορεί να φωτίσει πολλά, αρκεί να μην γίνει στο κρεβάτι.

Ο διαχωρισμός που επιθυμείτε να κάνετε, προβληματίζει και εσάς αλλά και τους άλλους, κακώς βέβαια γιατί τα όρια τα θέτετε για το θεαθήναι, μέχρι να τα ξεπεράσετε ξανά.

ΙΧΘΥΕΣ



Η έκφραση «δουλεύω σαν το ψάρι» μπορεί να μην συναντάται, αλλά στην περίπτωση αυτής της Πανσελήνου, μπορεί να αποτελέσει ένα σουρεαλιστικό ευφυολόγημα.

Η δουλειά θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το μήνα και ειδικότερα κάθε σχέδιο, που θα μπορούσε να την προάγει με εποικοδομητικό τρόπο.

Η υγεία επίσης θα αποσπάσει το ενδιαφέρον σας, ακολουθώντας με την ευκαιρία και μια υγιεινή διατροφή.

Δουλεύετε με πείσμα επιζητώντας οπωσδήποτε να κάνετε πράξη κάτι συγκεκριμένο.

Προσοχή στις νοητικές μπουρμπουλήθρες, που αποπροσανατολίζουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved