4 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
4 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









14 έως 15 Υδροχόου

Σύμβολο: «Το άγαλμα της Ελευθερίας στο λιμάνι της Νέας Υόρκης».

Ερμηνεία: Πολλά είναι τα προτερήματα με τα οποία αυτή η μοίρα προικίζει τον άνθρωπο. Ανοιχτό μυαλό, αποφασιστικότητα, επιχειρηματικές ικανότητες και φιλοδοξίες συνδυασμένες με ένα ανήσυχο πνεύμα είναι μόνον η... αρχή.
Εύγλωττος και καλός στο γράψιμο, έχει μια εσωτερική οξυδέρκεια, είναι ευχάριστος κι ευπροσήγορος, χωρίς να είναι υποχωρητικός ή δουλικός. Ο άνθρωπος εδώ είναι ικανός να κατακτήσει μια καταπληκτική οικονομική θέση, αν το ωροσκόπιό του τον οδηγήσει στο εμπόριο ή σε αλλά κερδοφόρα επαγγέλματα. Γι' αυτόν τον άνθρωπο πατρίδα του είναι ο κόσμος όλος και νιώθει σαν στο σπίτι του παντού. Στη γενέτειρά του θα συνεργαστεί αρμονικά με συγγενείς και συνεργάτες και θα κάνει επιτυχημένες επιχειρήσεις με το εξωτερικό, επικερδείς για τον εαυτό του και τους άλλους.
Αν αντίθετα, τείνει προς τις πνευματικές εργασίες, μπορεί να κατανοήσει την πνευματική αλήθεια που κρύβεται σ' αυτόν τον κόσμο, έχοντας σαν όπλο την υπερβατική διαίσθηση του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κερδοσκόπος είναι κάποιος που παρατηρεί το μέλλον και ενεργεί πριν αυτό συμβεί» Bernard Baruch

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Μάλλον «τρικυμιώδης» αναμένεται να είναι η χρονιά σας, αφού δεν λείπουν ούτε τα πάθη, ούτε οι έρωτες. Καλείστε μάλιστα να διαχειριστείτε καταστάσεις εντελώς αντιφατικές, όπου η απόλυτη προσήλωση στην «αιώνια αγάπη» διαδέχεται τις...κορώνες ανεξαρτησίας. Τα καλά νέα είναι πως σίγουρα οι εμπειρίες σας θα σας κάνουν τελικά πιο σοφούς, ακόμη κι αν προσωρινά «κολλήσετε» σε αδιέξοδες καταστάσεις. Οι προκλήσεις θα είναι το ίδιο δυνατές για αδέσμευτους και μη, και οι εξελίξεις απρόβλεπτες, αναγκάζοντας σας να σκεφθείτε συχνά το «ποτέ μην ξαναπείς ποτέ».

Οικονομικά

Όλα θα πάνε κατ΄ευχήν, με την προϋπόθεση όμως να μην εμπλέξετε τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, με τα προσωπικά σας. Νέες ιδέες και επαφές με ξεχωριστούς στον τομέα τους ανθρώπους, θα σας δώσουν το δικαίωμα να βάλετε μπροστά φιλόδοξα όσο και πρωτοποριακά σχέδια, ενώ ειδικά στον οικονομικό τομέα ένα «εναλλακτικό» plan B΄ μπορεί να αποδειχθεί χρυσοφόρο, παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις των ειδικών.
Η χρονιά έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της την επικοινωνία και οι εργαζόμενοι σε σχετικούς κλάδους θα έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved