2 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
2 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










12 έως 13 Υδροχόου

Σύμβολο: «Μια παράταξη από μεσαιωνικούς ιππότες. Ασπίδες και πανοπλίες είναι επιδεικτικά στολισμένες με το οικόσημο κάθε πολεμιστή».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι επικεντρωμένος στην υπεράσπιση των προσωπικών, οικογενειακών και κοινωνικών αξιών του. Άμεσος, γρήγορος και μαχητικός σ' όλους τους τομείς, μπορεί να έχει συνάμα λεπτούς τρόπους και έναν ευγενή κώδικα συμπεριφοράς. Αυτή η δισυπόστατη φύση του είναι που ορίζει και το πλαίσιο της ζωής του. Αν επικρατήσουν οι φιλειρηνικές τάσεις, θα εξαρθούν και οι ευγενικές αρετές όπως η ανιδιοτελής τόλμη, η αγάπη στην οικογένεια, ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη.

Διαφορετικά, θα εξωτερικευτούν τα ...αντίστοιχα ελαττώματα, όπως η

ασυνειδησία και η επιπόλαιη επιθετικότητα, η υπεροψία και η προκατάληψη, ο δογματισμός και η ροπή προς τις ακραίες πράξεις.

Ο σεβασμός είναι το κλειδί και το μέτρο της ισορροπίας του, σεβασμός όχι μόνον των δικών του αξιών αλλά και των άλλων.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πέντε ελαττώματα επικίνδυνα για ένα στρατηγό: Αν είναι παράτολμος, οι άντρες του θα σκοτωθούν. Αν είναι δειλός, ο στρατός του θα αιχμαλωτισθεί. Αν είναι οξύθυμος, θα αντιδρά από θυμό. Αν είναι υπερόπτης, μπορεί να εξαπατηθεί. Αν είναι δεμένος με τους άντρες του, θα διστάσει την κρίσιμη στιγμή»

Σου Τζου - Η τέχνη του Πολέμου

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ότι και να πούμε θα είναι ...λίγο. Οι κοσμικές δυνάμεις έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως το παν σε αυτήν την ζωή είναι ο έρωτας, ένας έρωτας δίχως όρια και κανόνες, με την εμπιστοσύνη να είναι είδος υπό... εξαφάνιση. Το εκρηκτικό μείγμα πάθους, εξιδανίκευσης και μοναδικών εμπειριών ενδέχεται να σας «τρελάνει»! Εννοείται πως η ζωή θα γίνει πολύ πιο δύσκολη για τους δεσμευμένους που είναι μάλλον αδύνατον να αντισταθούν σε τόσο πικάντικους πειρασμούς ή να αποτρέψουν τον σύντροφο τους από μια «βουτιά» στο ερωτικό άγνωστο. Όσο για τους ελεύθερους, όχι μόνον έχουν το πλεονέκτημα της «διαθεσιμότητας» αλλά και την λαμπρή ευκαιρία να αναφωνήσουν «ω γλυκό μυστήριο της ζωής, επιτέλους σε βρίσκω»!

Οικονομικά

Παρά την όποια σοβαρότητα της κατάστασης, μάλλον δεν δείχνετε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε και πολύ με πρακτικά θέματα που δεν άπτονται των προσωπικών-συναισθηματικών σας αναγκών. Η καρδιά κυβερνά τόσο την τσέπη, όσο και την καριέρα σας και κάτω από αυτές τις συνθήκες οι «λογικές» επενδύσεις και η σωφροσύνη δεν έχουν καμία τύχη. Από εκεί και ύστερα όλα εξαρτώνται από τον γενέθλιο χάρτη σας. Οι πιο τυχεροί θα αποκομίσετε ανέλπιστα πλεονεκτήματα, μέσω των σχέσεων σας αλλά οι... άτυχοι διακινδυνεύουν να μείνουν «ταπί» και στα χαρτιά και στην αγάπη...

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved