31 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
31 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

10 έως 11 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας ακέφαλος άνδρας, ντυμένος με πλήρη πολεμική στολή».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ επικεντρώνεται στην εξωτερική ζωή και μάχεται για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του. Μπορεί να έχει λοιπόν σημαντικά φυσικά προσόντα και καλή γνώση των πολεμικών τεχνών, όμως τελικά θα πρέπει να φυλάγεται περισσότερο από τον κακό του εαυτό. Αγωνιστικός δυνατός και μεγαλοπρεπής εξωτερικά, χρειάζεται σίγουρα μια πνευματική ενίσχυση-συγκρότηση, ώστε να μην χαραμίζει τις προσπάθειες του κυνηγώντας ...ανεμόμυλους! Μπορεί να κερδίσει εύκολα τις εντυπώσεις ή να τραβήξει την προσοχή, ώρες-ώρες όμως, μοιάζει να ...μην ξέρει τι του γίνεται και να μην έχει σκοπό στη ζωή του. Σε μια τέτοια περίπτωση, η απερισκεψία και η ανωριμότητα του μπορεί να προσβάλλει καίρια το κύρος του, με αποτέλεσμα οι νίκες του και η πιθανή δημοτικότητά του θα είναι βραχυπρόθεσμες. Το θέμα είναι να αποκτήσει μια συνέχεια και να μην δρα τυχαία ή τυχοδιωκτικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε την ειρήνη, να προετοιμαζόμαστε για πόλεμο» Karl Von Clausewitz

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που για ένα ολόκληρο χρόνο θα βρίσκονται υπό την επήρεια της αντίθεσης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, κάτι που στην γλώσσα του έρωτα, απλά σημαίνει.... κόλαση! Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί και πολύ «δυνατές» στιγμές μπορεί να κάνουν αυτήν την χρονιά αξέχαστη αλλά φυσικά το «νόμισμα» της προσωπικής σας ζωής θα έχει δύο όψεις. Από τη μια πλευρά οι έντονες συγκινήσεις θα σας συναρπάσουν, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν τα αδιέξοδα πάθη, η ζήλεια και οι ίντριγκες. Το πλεονέκτημα σας είναι η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο, που μπορεί να «δέσει» τις κατακτήσεις σας, κερδίζοντας πολλές μάχες στον ερωτικό στίβο. Φυσικά έχει σημασία το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, αφού στην πρώτη περίπτωση μια διατάραξη στην ισοροπία της σχέσης σας είναι σχεδόν βέβαιη.

Οικονομικά

Η εξασφάλιση των αναγκαίων δεν είναι μόνον εφικτή αλλά σε αρκετές περιπτώσεις θα αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω επενδύσεις και... ανάπτυξη! Η καλή τύχη που θα σας συνοδεύει τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα θα συμβάλλει σε μια μάλλον επιτυχημένη χρονιά και ίσως το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως υπάρχουν και οι... εύκολες λύσεις. Προσπαθήστε δηλαδή, να μην δυσκολεύετε από μόνοι σας τα πράγματα και επιπλέον αξιολογείστε σωστά τις ευκαιρίες σας που στα μάτια των άλλων κινούνται στην σφαίρα του... «δεν υπάρχει»!

Γ.Ρ











©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved