27 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
27 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










6 έως 7 Υδροχόου

Ερμηνεία: Κίνδυνοι που προέρχονται από ξαφνικές παρορμήσεις, αδιακρισία και πείσμα. Η μοίρα αυτή δίνει περισσότερο επιθετικότητα παρά αμυντική στάση. Ο άνθρωπος εδώ είναι ένας έξυπνος ψυχολόγος, δίκαιος και αντικειμενικός με τους άλλους, που όμως δεν μπορεί ούτε να καταλάβει τον βαθύτερο εαυτό του, ούτε να ακολουθήσει πιστά τις αρχές του και τελικά μπορεί να είναι ευχαριστημένος με λιγότερα από αυτά που του αξίζουν. Ίσως πάλι να σκορπίσει τις δυνάμεις του σε διαφωνίες και άσκοπους αγώνες από τους όποιους θα αποκομίσει μόνο κινδύνους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο μόνος που μου έμαθε κάτι για την ανθρώπινη ψυχολογία ήταν ο Ντοστογιέφσκι.» Νίτσε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Στα άκρα». Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε για σας, αφού αναμένεται να βιώσετε «απόλυτες» καταστάσεις, είτε ευτυχισμένες, είτε όχι, είτε αμφότερες. Από την μια πλευρά, θα έχετε μοναδικές εμπειρίες και κάποια στιγμή μπορεί να πιστέψετε ότι βρήκατε το «άλλο σας μισό». Όμως η ζωή κάνει «περίεργα» παιχνίδια και μαζί με την αίσθηση πληρότητας ενδέχεται να γευτείτε πίκρες και βάσανα εξ αιτίας του ότι τελικά ο ερωτικός σύντροφος σας δεν είναι διατεθειμένος να σας ακολουθήσει εκεί που -και όπως- θα θέλατε. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην «κολλήσετε» σε προαποφασισμένα σχήματα και πεποιθήσεις, γιατί τότε με δεδομένη την άρνηση της άλλης πλευράς, θα ενεργοποιήσετε μηδενιστικές τάσεις που γενικά κάνουν ...κακό στην υγεία!

Οικονομικά

Ή χρονιά αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές καλή, ιδιαίτερα σε σχέση με τις βοήθειες και την υποστήριξη που μπορείτε να έχετε από ισχυρά πρόσωπα. Οι πιο τυχεροί μάλιστα θα τύχετε μιας διακεκριμένης εύνοιας και σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το να μην σπαταλήσετε τα πλεονεκτήματα σας. Μια ακόμη ένσταση έχει να κάνει με επενδύσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να αποδειχθούν «φούσκες».

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved