22 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
22 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










1 έως 2 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένα κανονικό δωδεκάεδρο».

Ερμηνεία: Ένα ξεχωριστό, δυνατό και πολύπλευρο μυαλό, ικανό να ψάχνει βαθιά και να φτάνει μακριά, οξύ για επιστημονική έρευνα αλλά και φιλοσοφική σκέψη (το ένα δεν εμποδίζει το άλλο). Ο άνθρωπος εδώ είναι ικανός να κατανοεί το άγνωστο και να βελτιώνει το γνωστό. Ανεξάρτητος σε χαρακτήρα και μεθοδολογία χαρακτηρίζεται επίσης από μεγάλη επιδεξιότητα.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα» Σωκράτης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά: Μέχρι το φθινόπωρο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι η χρονιά αναμένεται να είναι αρκετά «ζωηρή», με τους πιο τυχερούς να εξασφαλίζουν και μια επισημοποίηση της σχέσης τους. Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου, σίγουρα οι «μετοχές» σας στο χρηματιστήριο του έρωτα θα είναι περιζήτητες. Από τον Οκτώβριο και μετά οι αυξημένες ευθύνες ενδέχεται να σας ...κόψουν λίγο την φόρα αλλά ακόμη και τότε μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, σε μια πιο σταθερή και μόνιμη βάση.

Οικονομικά: Διανύετε περίοδο ...φόρμας, κάτι που θα εκφραστεί στην πράξη με ποικίλα «τυχερά». Επίσης, στην δουλειά σας μπορείτε να έχετε πολύ ικανοποιητικές λύσεις, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσετε τον δικό σας «μπάρμπα στην Κορώνη». Ωστόσο δεν θα πρέπει να φερθείτε ασυλλόγιστα, σκορπώντας σπάταλα τα πλεονεκτήματα και την τύχη σας, πολύ περισσότερο που από το φθινόπωρο τα πράγματα θα αρχίσουν να ...στριμώχνονται! Χαρείτε λοιπόν το σήμερα χωρίς να εξαντλήσετε τα αποθεματικά σας, γιατί θα σας χρειαστούν.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved