21 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
21 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










0 έως 1 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας Ινδιάνος που σημαδεύει με το τόξο του».

Ερμηνεία: Άφθονα πλούτη, υπό ...όρους! Αν ο άνθρωπος παραμείνει σταθερός στην πορεία του, τότε θα απολαύσει τους καρπούς που η Πρόνοια έχει σκορπίσει άφθονους στον δρόμο του. Αν αντίθετα, δεν είναι αποφασιστικός, η εύνοια της τύχης μπορεί να πάει χαμένη, με τις ευκαιρίες να μην ...περιμένουν και την θέση που «προορίζεται» για αυτόν να καταληφθεί από κάποιον λιγότερο έξυπνο κι ευσυνείδητο.

Σαν χαρακτήρας, στην θετική του εκδοχή, διαπνέεται από πίστη στον Θεό, περιφρόνηση για τις ταπεινές ιδέες ή προκαταλήψεις, δημιουργική φαντασία και εξυπνάδα. Αντίθετα, αν υπερισχύσουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά, μπορεί να γίνει μοιρολάτρης, ανεδαφικός και εγωκεντρικά υπεροπτικός.

Αυτή η μοίρα κυβερνά τα χέρια, οπότε ανάλογα με τις όψεις που δέχεται (ευνοϊκές ή δυσμενείς) μπορεί να δώσει αντίστοιχα επιδεξιότητα ή αδεξιότητα.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Όσο πιο σκληρά δουλεύω, τόσο πιο τυχερός γίνομαι» Τόμας Τζέφερσον

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες»! Ιδιαίτερα «απαιτητική» αναμένεται να είναι η τρέχουσα χρονιά, με τα δυνατά συναισθήματα να «κάνουν παιχνίδι», οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα. Από αυτήν την άποψη ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα -συνήθειες, απόψεις, τρόπο ζωής- το θέμα όμως είναι τι θα συμβεί αν σας ...τελειώσει απότομα, χωρίς την θέληση σας εννοείται... Γιατί κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται καθόλου και να τυχόν «κολλήσετε», θα υποφέρετε τα πάνδεινα. Οπότε μια πολύ πιο σοφή στάση θα ήταν να αφεθείτε μεν στην απογείωση μιας «αιώνιας» αγάπης -αξίζει πραγματικά να το ζήσετε αυτό- φορώντας ωστόσο το ...αλεξίπτωτο σας!

Οικονομικά

Όχι πως θα λείψουν οι δυσκολίες αλλά σίγουρα έχετε τον τρόπο να βγείτε εξαιρετικά κερδισμένοι, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα. «Ζήτα και θα σου δοθεί» είναι το ...σύνθημα της χρονιάς και από αυτήν την άποψη δεν αξίζει να δυσκολεύετε από μόνοι σας την ζωή σας, επιχειρώντας να πουλήσετε ...ψυγεία σε Εσκιμώους. Ακόμη είναι σκόπιμο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συνεργασίες σας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος ένα μεγάλο μέρος των κερδών σας είτε να μπλοκαριστεί, είτε να καλύψει τελικά υποχρεώσεις τρίτων.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved