Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/12

 

Σελήνη στον Υδροχόο

 

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 29/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα Χριστουγεννιάτικο διήμερο που οι διαθέσεις έμοιαζαν με παράσταση δραματικής κομεντί, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου σήμερα 26/12 στις 19:15 το απόγευμα.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 19:52 το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το μεσημέρι, αλλάζει τη διάθεση προσθέτοντας δόσεις υπερβολής σε ότι κάνουμε. Το μεσημεριανό τραπέζι θα έχει την τάση να είναι πιο πλούσιο και πιο πρωτότυπο, ενώ το ανατρεπτικό κλίμα θα κάνει ενδιαφέρουσες και ευχάριστες αυτές τις ώρες.


Στις 20:35 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό θα κλείσει την ημέρα με μία ομαδική και παρείστικη διάθεση στην οποία η κοινή συμμετοχή θα προκαλέσει ευχαρίστηση και μια αίσθηση πως ξεφεύγουμε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα, αλλά και από το συνηθισμένο κλίμα των εορτών. Ο ενθουσιασμός που επικρατεί μας κάνει να θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε και να ξεχωρίσουμε σε κάθε μας ενέργεια.


Στις 27/12 στις 9:32 το πρωί, η σύνοδος με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με μια αγαπησιάρικη διάθεση, άκρως ερωτική και άκρως απογειωτική. Σκεφτόμαστε πώς να κάνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να χαρούν και πώς να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις μέσα στις οποίες η επαφή μας θα μοιάζει με εφηβικό έρωτα στα πρώτα του βήματα. Η ανάγκη μας προσφέρουμε γίνεται η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας φιλοσοφώντας γύρω από το νόημα της ανιδιοτελούς αγάπης.


Στις 21:00 το βράδυ κορυφώνεται η σύνοδος με τον Ερμή η οποία επηρεάζει από το απόγευμα και κλείνει την ημέρα με την αίσθηση της πληρότητας, μέσα από συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και με εντελώς ξεχωριστές δραστηριότητες που ανεβάζουν την αισιοδοξία και την πεποίθηση πως η ζωή έχει πολλά όμορφα κομμάτια για να αξιοποιήσουμε.

Στις 28/12 ως τις 22:11 το βράδυ που κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Κρόνο, περιπλανιόμαστε σαν εξερευνητές που έχουν θαμπωθεί από τις ανακαλύψεις τους. Από το απόγευμα η αίσθηση που έχουμε είναι εκείνη του απολογισμού η οποία μας αφήνει προσωπικά μαθήματα μέσα από περίσκεψη και ενδοσκόπηση.

Στις 23:31 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει παράλληλα από το απόγευμα μας δίνει έμπνευση, δημιουργική ικανότητα και μια τάση να παραμείνουμε στον δικό μας κόσμο, σε αυτόν που ονειρευόμαστε να οδηγηθούμε τη νέα χρονιά. Φαντασιωνόμαστε το δικό μας παραμύθι και το βιώνουμε όσο πιο παραστατικά μπορούμε.

Στις 29/12 στις 1:46 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, για να υπερχρωματίσει τα όνειρα, λίγο πριν την υποδοχή του νέου χρόνου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved