Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 1/12

Σελήνη στον Υδροχόο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 1/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg
Η μυστηριώδης γυναίκα φοράει τα σοφιστικέ γυαλιά της και με αέρα διανοούμενης, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 29/11 στις 9:02 το πρωί.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 10:16 το πρωί, ανοίγει την ημέρα με διάθεση να συμπράξουμε ομαδικά, ενώ όλες οι ενέργειές μας έχουν σαν στόχο να αυξήσουμε τη δημοτικότητά μας. Κινούμαστε με πρωτότυπο τρόπο, ενώ κάθε τι που κάνουμε, μοιάζει με εφεύρεση η οποία εντυπωσιάζει και δημιουργεί ενθουσιασμό.

Στις 11:50 το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει ως το απόγευμα, έρχεται να δώσει επεκτατικές προεκτάσεις, ενώ η υπερβολή σε ότι κάνουμε, προτείνουμε ή σκεφτόμαστε θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, γιατί μπορεί να δυσαρεστήσουμε τους άλλους με τη συμπεριφορά μας, εκλαμβάνοντάς την σαν εγωιστική και άκαμπτη. Η επιμονή μας να πείσουμε για όλα αυτά που έχουμε καταστρώσει, μπορεί να γίνει πιεστική, ακόμα και αν τα σχέδιά μας είναι πράγματι πρωτοποριακά.

Στις 22:10 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη, έρχεται να δώσει την τελική μορφή, εφόσον από το απόγευμα και ως το τέλος της ημέρας η διάθεση απογειώνεται, ο νους ξεπερνά κάθε εμπόδιο, κάθε εμπάθεια και κάθε στενόμυαλη αντιμετώπιση και η αποδοχή έρχεται σαν ανακούφιση. Ιδανικό διάστημα για κάθε είδους εκδηλώσεις, προτάσεις και καθιέρωση των συμμετεχόντων σε αυτές.

Στις 30/12 στις 15:35 το μεσημέρι κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ερμή, όψη που επηρεάζει σχεδόν όλη την ημέρα.

Το μυαλό μας στριφογυρίζει αδιάκοπα κάνοντας διορατικές σκέψεις, ενώ εκπέμπουμε μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ακεραιότητας. Παρόλο που η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ταλαιπωρεί την επικοινωνία, όλη η ημέρα προσφέρεται για επικοινωνιακές δοκιμές, ενώ είναι αποτρεπτική για τελεσίδικες αποφάσεις.

Την 1η /12 η μέρα και ο μήνας ξεκινούν με την επιρροή του τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 8:36 το πρωί. Έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε αν προχωράμε σωστά, να κρίνουμε τα ως τώρα πεπραγμένα και να προχωρήσουμε παρακάτω αφού έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας. Η πεποίθηση πως όλα γίνονται ακριβοδίκαια, είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μας.

Στις 13:26 το μεσημέρι κορυφώνεται η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, μια σύνοδος που ως το απόγευμα θα βγάλει στην επιφάνεια κάθε καλλιτεχνική έκφραση, χαρακτηρίζοντας όλες τις κινήσεις μας με μια καλλιτεχνική αύρα. Ιδανικό διάστημα για όσους ασχολούνται με κάθε μορφή τέχνης, για α προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 16:46 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων ακροβατώντας ανάμεσα στη λάγνα πρόθεση και σε εκείνη που αποστρέφεται τη λαγνεία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved