Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/11

Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerinanew1.jpg




























































Η μυστήρια γυναίκα με υπαινικτικό ύφος και Αλμοδοβαρική αύρα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 2/11 μόλις 8 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Κουβαλώντας το ζωηρό ενθουσιασμό του εξαγώνου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 2:23 το πρωί και επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, η διάθεσή μας βρίσκεται σε ασυνήθιστα επίπεδα δημιουργίας, πρωτοτυπίας και εκκεντρικότητας.Η τάση να βιώσουμε κάτι διαφορετικό, θα μας οδηγήσει στα κρεβάτια μας με την αίσθηση της παραμονής μας σε ζεστά νερά, με αιθέρια έλαια.

Στις 8:52 το πρωί, η ημέρα αρχίζει με το τετράγωνο με το Δία που επηρεάζει ως το μεσημέρι. Η ανάπτυξη θεωριών αλλά και η θεωρητική αντιμετώπιση των καταστάσεων, εντυπωσιάζει μεν, δεν δίνει λύση δε, για αυτό καλύτερα να δώσουμε τα φώτα μας στους άλλους χωρίς να επιμείνουμε για την τελική απόφαση. Η υπερβολή που δίνει η όψη, μπορεί να μας κάνει επίμονους και πιεστικούς, και θα ήταν κρίμα να φανούμε αδιάλλακτοι, τη στιγμή που μπορούμε να αποσπάσουμε ένα χειροκρότημα.

Στις 18:38 το απόγευμα κορυφώνεται η όψη του τετραγώνου με τον Ήλιο που επηρεάζει από το μεσημέρι έως το βράδυ και κλείνει την ημέρα με μια ανικανοποίητη αίσθηση.

Μια η μεσημεριανή υπερβολή, μια οι ιδέες που δεν ψάχνουν τρόπο να εκφραστούν, αλλά δεν βρίσκουν και τρόπο να υλοποιηθούν, μια η διανοητική προσέγγιση που πλησιάζει αλλά δεν αγκαλιάζει τα θέματα, δημιουργούν μία εσωτερική κρίση και δυσαρμονία στη διάθεση.

Αποτέλεσμα είναι ο εκνευρισμός και μία αγενής στάση απέναντι στους άλλους, αλλά και κατ’ επέκταση στον εαυτό μας.

Στις 3/11 η Υδροχοίσια Σελήνη σουλατσάρει μόνη της στα πλανητικά μονοπάτια, μη συναντώντας συνοδοιπόρους, αφήνοντας μια θαυμάσια ευκαιρία να συνθηκολογήσουμε και να επανεξετάσουμε προβλήματα και εμπόδια κάτω από άλλη οπτική, προχωρώντας με ριζικές προτάσεις, που έχουν εφαρμογή και αποδοχή.

Στις 4/11 στις 2:05 το πρωί, η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει από τις βραδινές ώρες κάνει το βράδυ να μοιάζει με πεδίο μάχης αντικρουόμενων συναισθημάτων και ιδεών, ενώ οι καβγάδες και οι διαπληκτισμοί θα είναι τόσο έντονοι, που πιθανά να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Η αίσθηση της ανωτερότητας θα είναι εκείνη που θα διατηρήσει αμείωτο το αλαζονικό μας προφίλ.

Στις 5:39 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα θα μας συντροφεύσει ώσπου η Σελήνη περάσει στους Ιχθείς στις 9:19 το πρωί.

Προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την πρόθεση εξιδανίκευσης των καταστάσεων, που όμως δεν θα μπορέσουν να συμμαζευτούν σε ένα χρήσιμο καλούπι, για μια ομαλή συνέχεια.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved