Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 8/10

Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 8/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μουσκεμένη από την ψυχολογική καταιγίδα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου σήμερα 5/10 στις 18:19 το απόγευμα, επιζητώντας να στεγνώσει.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται τις 22:26 το βράδυ και επηρεάζει ώρες πριν γίνεται η αυθόρμητη ανακούφιση που αγκαλιάζει ζεστά το παγωμένο μας συναίσθημα.

Το βράδυ αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, εφόσον η όψη αυτή της Σελήνης δημιουργεί προϋποθέσεις για να δραστηριοποιηθούμε σε όσα θέματα μας καίνε χρησιμοποιώντας τη φλόγα αυτή εποικοδομητικά και όχι καταστροφικά.

Στις 6/10 στις 9:52 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με υπερβολική διάθεση σε όλες μας τις κινήσεις, έχοντας τον αέρα της προσωπικής μας ακτινοβολίας που δεν προσκολλάται στις καταστάσεις, αλλά τις διαπερνά με ελευθεριότητα και χάρη.

Στις 14:09 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει ως αργά το απόγευμα, δημιουργεί εκνευρισμό και οι σχέσεις μας με τους άλλους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν ανώφελες συγκρούσεις. Η τάση μας να διαφωνούμε γίνεται αιχμή ενός δόρατος που εξακοντίζεται πάνω από τα κεφάλια μας. Το διάστημα αυτό χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε ατυχήματα μεταφορικά και πραγματικά.

Στις 19:14 το τρίγωνο με τον Ήλιο θα κλείσει το βράδυ μας με καλή ψυχολογία και ευχάριστες στιγμές, αποκαθιστώντας κάθε κακώς κείμενο, για το οποίο μια συγνώμη θα χαροποιήσει πολλούς. Ιδανικό βράδυ για να παρευρεθούμε σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και ομάδες και να απολαύσουμε αναγνώριση και δικαίωση.

Στις 7/10 στις 7:26 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο ξεκινά την ημέρα με τάσεις αυτοκριτικής και συνετών σκέψεων. Βαδίζουμε με συγκρατημένα βήματα και εκμεταλλευόμαστε άψογα τις συνθήκες, τις οποίες διαμορφώνουμε με δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο.

Στις 8:21 το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει παράλληλα, δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και κατανόησης. Η επικοινωνία μας γίνεται σοφή και εμπνευσμένη, ενώ μπορούμε αυτό το διάστημα να προγραμματίσουμε κάποιες δουλειές που χρειάζονται εσωτερική αρμονία.

Ως το βράδυ, η Σελήνη δεν συναντιέται με άλλους πλανήτες, αφήνοντάς μας να χαρούμε τη μεταδοτικότητα και την πειθώ μας, σαν απόηχο των πρωινών όψεων. Αργά το βράδυ η επιρροή του τριγώνου με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 8/10 στις 1:00 το πρωί φέρνει ψυχαγωγική διάθεση και ανάγκη εκτόνωσης και διασκέδασης. Το να κάνουμε κάτι διαφορετικό θα φορτίσει τις μπαταρίες μας και θα αποβεί πολύ χρήσιμο ψυχολογικά.

Η όψη αυτή επιδρά παράλληλα με τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα η οποία κορυφώνεται 8’ λεπτά αργότερα, στις 1:08 το πρωί.

Η ανάγκη μας να αποδράσουμε γίνεται ακόμα πιο έντονη και μια καλλιτεχνική αύρα στο βράδυ μας θα δημιουργούσε αίσθηση πληρότητας και διαφυγής.

Στις 4:15 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς, προσφέροντάς μας ένα σπάνιο διάλειμμα μέσα στην τόσο κουραστική καθημερινότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved