Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/9

Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/9

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με αποφασιστικό βλέμμα που υποστηρίζει τη ρήση «ότι δεν λύνεται κόβεται», βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου σήμερα 8/9 στις 12:43 το μεσημέρι.

Στην είσοδό της μας δημιουργεί μια ανάγκη απελευθέρωσης που από το μεσημέρι και μετά γίνεται εντονότερη, έως τις 18:53 που κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ουρανό επηρεάζοντας ως το τέλος της ημέρας.

Το ευφάνταστο μυαλό μας λειτουργεί σαν ολοκαίνουργια μηχανή που προτρέπει με τον ήχο της για περισσότερο γκάζι. Η δημιουργική μας τάση μας κάνει δραστήριους σε όλους τους τομείς, αναπτύσσοντας μια εξαιρετική ικανότητα που ρυθμίζει σαν ρομπότ τις εκκρεμότητες. Απαλλαγμένοι από συναισθηματικές λιποψυχίες, σκεφτόμαστε λογικά προσπαθώντας να χαλαρώσουμε το κλίμα γύρω μας, με χιούμορ και ανατροπές.

Στις 9/9 στις 8:06 το πρωί η μέρα ξεκινά με την επιρροή του τετραγώνου με τον Δία που σκορπίζει μια ασυνήθιστα φιλική διάθεση με τάσεις υπερβολής. Η τάση μας για ομαδικές συνευρέσεις, συζητήσεις και εκλογικεύσεις καλύπτει το ψυχολογικό μας κομμάτι, ενώ στην εργασία ευνοείται κάθε συλλογική προσπάθεια.

Προσοχή χρειάζεται στη κρίση μας που μπορεί να αποβεί λανθασμένη αν δεν εκτιμήσουμε σωστά κάποιες παραμέτρους.

Στις 19:31 το απόγευμα κορυφώνεται η επιρροή του τριγώνου με τον Κρόνο επηρεάζοντας από αργά το μεσημέρι έως το βράδυ, χαρίζοντάς μας συναισθηματική ισορροπία αλλά και μια ουσιαστική ψυχραιμία αντιμετώπισης των άλλων και των δικών μας προβλημάτων.

Η στάση μας απέναντι στα γεγονότα χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, αυστηρότητα, πειθαρχία και ανεξάντλητη υπομονή. Πολύ καλό διάστημα για να ξεκαθαρίσουμε θέματα που χρειάζονται μια βαθιά ενδοσκόπηση.

Στις 10/9 από το πρωί έως τις 20:33 το βράδυ, που κορυφώνεται η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, μοιάζουμε με διαιτητές σε έναν τελικό που προσπαθούν να είναι αμερόληπτοι, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ένα γενναίο παιχνίδι. Το βράδυ κλείνει με μια ρομαντική και άκρως ριζοσπαστική διάθεση, που μας βγάζει έξω από κάθε κατεστημένο, ακυρώνοντας τα στεγανά και δημιουργώντας προϋποθέσεις για μια ξεχωριστή βραδιά με μπόλικο ερωτισμό και διανόηση.

Στις 22:28 η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς, προσφέροντας μια ξεχωριστή συνταγή για ένα καλοφτιαγμένο ηδονικό γλύκισμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved