Ο Άρης στον Αιγόκερω: Τι φέρνει στην Ελλάδα;

Η διέλευση του τροπικού Άρη από τον Αιγόκερω (από 17/11, έως και 25/12), φαίνεται πως συνδέεται με κάποιες «τρανταχτές» εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας

Ο Άρης στον Αιγόκερω: Τι φέρνει στην Ελλάδα;

Οι προβλεπόμενες εξελίξεις σύμφωνα με το ιστορικό προηγούμενο

Η διέλευση του τροπικού Άρη από τον Αιγόκερω (από 17/11, έως και 25/12), φαίνεται πως συνδέεται με κάποιες «τρανταχτές» εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, με κορυφαίες ίσως τις εγκληματικές πράξεις, που εκτός από τον κοινωνικοπολιτικό χαρακτήρα τους, μπορεί να έχουν κι ένα σεξουαλικό υπόβαθρο. Αυτό καταδεικνύεται από την αστρο-στατιστική μελέτη των δεδομένων, που απλά επιβεβαιώνουν το ότι ο πλανήτης σε πρώτη φάση διέρχεται από τον 8ο γενέθλιο οίκο της Ελλάδος, αναμοχλεύοντας το περιεχόμενο του.

Αναπόφευκτα λοιπόν θα υπάρξουν εξελίξεις και στο μέτωπο της Οικονομίας, με τον Άρη να εξαντλεί τις πιθανότητες ενός «σκοτσέζικου ντους», στο οποίο αρέσκεται ιδιαίτερα. Η εναλλαγή ιδιαίτερα «θερμών» καταστάσεων με τις «ψυχρές», αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο τόσο για θριάμβους, όσο και για τραγωδίες.

Οπωσδήποτε, οι διαδοχικές όψεις του πλανήτη με τη Δήμητρα, τον Ουρανό τον Πλούτωνα αλλά και τον Κρόνο μέσα στο Νοέμβριο δεν θα περάσουν χωρίς να αφήσουν τα σημάδια τους αλλά εκτός των (νυν ή παρελθόντων) εγκλημάτων που θα «παίξουν» ως headlines, μπορούμε να αναμένουμε και την τιμωρία ή την αποκάλυψη των ενόχων.

Όσο για την Οικονομία, ο Άρης από μόνος του θέτει απλά θέμα διεκδίκησης και επειδή οι συνολικότερες ενδείξεις είναι σε θετική κατεύθυνση, η πλάστιγγα γέρνει μάλλον προς το «θρίαμβο», την «εγκόλπωση» δηλαδή των «πακέτων», με το όποιο τίμημα έχει αυτό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Η είσοδος του Άρη στον 9ο γενέθλιο οίκο της Ελλάδος στις αρχές Δεκεμβρίου, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στα ΜΜΕ, την Παιδεία και σε θέματα που άπτονται της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα υπάρχουν καταγραμμένες και άλλες επιπτώσεις, που δεν δείχνουν να έχουν κάποια άμεση σύνδεση με τους δύο συγκεκριμένους οίκους του Ελληνικού ωροσκοπίου, παρ' όλα αυτά όμως... επιμένουν να εμφανίζονται!

Ας δούμε όμως το σύνολο της σχετικής λίστας, με την ευχή να μην επιβεβαιωθεί στο ακέραιο, τουλάχιστον ως προς τις πιο «μαύρες» πλευρές της.

Εθνικά θέματα

Ένταση στα σύνορα, ανταλλαγή πυρών. Προσβολή πλεούμενου.

Διαβουλεύσεις για το Κυπριακό.

Κοινωνία

Τρομοκρατικές ενέργειες-δολοφονίες.

Εγκλήματα που προκαλούν αίσθηση.

Επεισόδια σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Αποκλεισμός δρόμων και κόμβων από διαμαρτυρόμενους.

Δίωξη οικονομικού παράγοντα.

Έλεγχοι και τιμωρίες αθλητών.

Οικονομία

Ρυθμίσεις του μισθολογίου και του βαθμολογίου των Δημοσίων υπαλλήλων.

Δανειοδότηση Δημόσιου οργανισμού.

Ρυθμίσεις στα ασφάλιστρα, την βενζίνη, τα φάρμακα, τα ποτά, τον καπνό ή τον καφέ.

Πολιτική

Αναδόμηση, ανασχηματισμός.

Διαβουλεύσεις για τα ΜΜΕ και τη διαφήμιση. Σχετικές νομοθετικές προτάσεις.

Νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Απρέπεια κυβερνητικού στελέχους.

Απώλεια μιας διακεκριμένης προσωπικότητας του χώρου.

Φυσικά φαινόμενα

Έντονη σεισμική δράση, μεγέθους κοντά στα 6 Ρίχτερ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved