Ερμής στον Καρκίνο: Τρία ζώδια θα είναι πιο εσωστρεφή και συναισθηματικά

Θα επηρεαστούν αρκετά από πρόσωπα και καταστάσεις

Ερμής στον Καρκίνο: Τρία ζώδια θα είναι πιο εσωστρεφή και συναισθηματικά

Στις 17/6, ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, ρίχνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, κάνοντάς μας πιο εσωστρεφείς και συναισθηματικούς, με διάθεση να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να συνταντηθούμε και να ανταλλάξουμε πληροφορίες και ειδήσεις μόνο με άτομα της εμπιστοσύνης μας ή του στενού μας κύκλου. Μπορεί να βγάλουμε το παράπονό μας, να το παρακάνουμε με τη γκρίνια μας ή να θέλουμε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με συγγενείς, γνωστούς και άτομα της οικογένειάς μας.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στον Καρκίνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γεμίσει από περιστατικά και συναντήσεις με συγγενείς και γνωστούς, με συζητήσεις και αμοιβαίες εξηγήσεις και ενδεχομένως επισκέψεις σε μέρη που για σένα είχαν και έχουν ακόμα συναισθηματική αξία και θα είσαι αρκετά ευεπηρέαστος. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, ιδίως αν είσαι γεννημένος αρχή του ζωδίου σου, στις 17, η σύνοδός του με τον Ερμή, θα αυξήσει τη δημοφιλία σου, θα σου δώσει άνεση στην επικοινωνία, γνωριμίες, έκφραση συναισθημάτων, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και λόγων αγάπης. Στις 21/6, το εξάγωνό του με τον Άρη στο ζώδιό σου, θα σε κάνει πιο αποφασιστικό, δραστήριο, δυναμικό και θα σε σπρώξει να αναλάβεις τη διεκπεραίωση υποθέσεών σου, που δεν παίρνουν άλλη καθυστέρηση. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και μαστορέματα ή τεχνικές εργασίες. Αν είσαι τέλος του β' δεκαημέρου, στις 26, θα οργανωθείς περισσότερο, θα τακτοποιήσεις πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιήσεις ένα μέσο ή παλιό σου αντικείμενο. Αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, εκπλήξεις και αλλαγή προγράμματος να περιμένεις στις 30, αλλά και ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες, αγορά προϊόντων τεχνολογίας και απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις ή συζητήσεις. Αν είσαι των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου, πιο κουλ, ευφάνταστος και ευσυγκίνητος θα είσαι στις 2/7, πρόσεξε όμως μην παραχαλαρώσεις ή εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ξεχάσεις κάποια σημαντική σου υποχρέωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στον 9ο οίκο σου, αν είσαι των πρώτων ημερών του α' δεκαημέρου, σε περιμένουν μεγάλες στιγμές, που δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την ερωτική σου κατάσταση, κυρίως στις 17, με τη συνοδό του με την Αφροδίτη, καθώς εκτός τους ορίζοντές σου που θα διευρυνθούν και την αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου, θα κάνεις αρκετές γνωριμίες και καινούργιες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να "σκάσει" και ταξιδάκι ή ειδύλλιο με πρόσωπο εκτός της πόλης ή της χώρας που κατοικείς. Στις 21, έχε το νου σου γιατί μια απλή κουβέντα ή αναφορά σε κάτι που αφορά στο παρελθόν μπορεί να προκαλέσει καβγά με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου ή να πεις περισσότερα από αυτά που θα ήθελες και να παρεξηγηθείς. Εσύ του β' δεκαημέρου, εξηγήσεις και συζητήσεις για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους ζήτα ή δώσε καλύτερα στις 26 του μήνα. Επιπλέον, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις εκ νέου τα όριά σου. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, απρόσμενες ειδήσεις, εξελίξεις, συναντήσεις ή συζητήσεις στις 30 θα σε δυσαρεστήσουν, ενώ αν είσαι των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου, γύρω στις 2/7, είναι πιθανή εξομολόγηση ή λόγια που θα αναπτερώσουν τις ελπίδες ή το ηθικό σου που ίσως έχουν να κάνουν και με μια ερωτική σου υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρίτος της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις κι αν ο στόχος τους ή ο δικό σου είναι να έρθετε πιο κοντά ή σε κάποια συνεννόηση, έχετε παράπονα ή δυσαρέσκειες, είναι η κατάλληλη περίοδος για να λυθούν τα θέματά σας, αφού θα υπάρχει αμοιβαία κατανόηση. Αν μάλιστα είσαι των πρώτων ημερών του ζωδίου σου, ίσως υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου. Στις 21, ωστόσο, να ξέρεις ότι θα υπάρξει τσακωμός ή τουλάχιστον μια διαμάχη, μέσα στο σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια ζημιά, που θα σε νευριάσει. Εσύ του β' δεκαημέρου, γύρω στις 26, τόσο στην εργασία και την υγεία σου, αλλά και τα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πιο συνεπής και συγκρατημένος, οργανωμένος και να μην αφήσεις το θυμικό σου να σε παρασύρει γιατί θα έχεις συνέπειες. Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, απρόσμενες αποφάσεις των πολύ δικών σου ατόμων, αλλά και ενέργειες που σχετίζονται με τα κληρονομικά ή τα περιουσιακά σου είναι πιθανά στις 30 του μήνα, ενώ εσύ των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου, τότε πρόσεξε στις 2/7 να μην αφερείσαι και πετάει ο νους σου σε άσχετα θέματα, στις αγορές ή τις δοσοληψίες σου γιατί υπάρχει πιθανότητα λάθους ή χασίματος κάποιου αρχείου ή εγγράφου. Επιπλέον, πιθανή είναι και μια ενόχληση στην υγεία σου, που όμως θα είναι περαστική.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved