Αφροδίτη στους Διδύμους: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια

Δίδυμοι είστε έτοιμοι να ξεσαλώσετε, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που θα... λάβουν τα δώρα τους

Παπασταύρου Λίντα
Αφροδίτη στους Διδύμους: Λεφτά και έρωτες να περιμένουν αυτά τα ζώδια
Bigstock

Από τις 23/5 έως τις 17/6, ηΑφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, κάνοντας ορισμένους πιο επικοινωνιακούς, ευέλικτους και ευπροσάρμοστους, έτοιμους να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους, να γνωριστούν με όσα περισσότερα άτομα γίνεται και δίνοντας τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη ζωή τους, μέσα από καινούργιες εμπειρίες και καταστάσεις.

Όπως κάθε Αφροδίτη, έτσι κι η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια όμως ευνοούνται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μα είναι δυνατόν να περνά η Αφροδίτηαπέναντί σου και να μην χαρείς; Όχι μόνο θα ανέβει η σιγουριά και αυτοπεποίθησή σου, αλλά θα ενισχύσει και τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σου. Η πέρασή σου θα είναι μεγάλη, η δημοφιλία σου επίσης, θα έχεις πλήρη αποδοχή από τους άλλους και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες με χαρακτηριστική άνεση. Οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι αρκετές κι εννοείται ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να ικανοποιήσεις τα θέλω σου, να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου, να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο δεσμός σου να γίνει σταθερός, να γίνουν συζητήσεις για συγκατοίκηση ή να υπάρξει επισημοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη με το πέρασμά της στον 2ο οίκο σου θα σε αποζημιώσει ηθικά και υλικά. Δεν είναι μόνο ότι θα σε κάνει πιο ευέλικτο και πονηρούλη, αλλά θα σου δώσει και το κίνητρο να ξεκολλήσεις από τις συντηρητικές σου θέσεις και να δεις αλλιώς τα πράγματα στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Κι εδώ που τα λέμε, βλέποντας τι γίνεται γύρω σου, το πιο εύκολο θα είναι να το ρίξεις κι εσύ στην τρελή, να κοιτάξεις πώς θα βγεις κερδισμένος και στους δυο τομείς, αφού ουδέν μονιμότερον του προσωρινού! Ίσως ψάξεις τρόπους και εναλλακτικές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, εφ' όσον το 'χεις! Τα επίπεδα της σεξουαλικότητά σου έτσι κι αλλιώς θα είναι ανεβασμένα, όμως πιο πιθανό είναι να αναζητάς ανάλαφρες περιπέτειες που θα σε αναζωογονήσουν, παρά μια σταθερή συντροφιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο σου, φορτωμένη με δώρα, τόσο υλικά, όσο και ερωτικά, δύο τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μάλιστα, κάτω από αυτές τις συγκυρίες, το να παραμείνεις αλώβητος και να μην χάσεις ό,τι έχεις είναι πιο σημαντικό, αφού αρκετοί μετρούν ζημιές και χασούρες. Θα επωφεληθείς από διάφορες καταστάσεις και αν παραμείνεις ευέλικτος και έτοιμος να αρπάξεις τις ευκαιρίες, τότε θα βγάλεις και χρήμα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να καλύψεις τις άμεσες υποχρεώσεις σου, χωρίς να βάλεις χέρι σε αυτά που έχεις στην άκρη (αν έχεις) ή να αγχωθείς για το πώς θα τα βγάλεις πέρα. Ευνοϊκές ρυθμίσεις ή εξελίξεις θα έχεις κι από τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή την εφορία. Από την άλλη, ο έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και το πιο πιθανό είναι να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη χημεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει ένα δροσερό αεράκι στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον κάνει εσένα να στραφείς προς τον έρωτα, προκειμένου να ξεφύγεις από τα άλλα θέματα που αντιμετωπίζεις και σε μιζεριάζουν. Το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να βρεις ένα ταίρι για να περνάς όμορφα, να μην εξαρτάται από σένα, αλλά κυρίως να υπάρχει επικοινωνία και να "φτιάχνει" το μυαλό σου κι όχι μόνο το κορμί σου. Αρκετά σκασμένος είσαι από τα άλλα ζητήματά σου, το μόνο που δε θέλεις αυτή την εποχή είναι πάθη και δράματα γι' αυτό και αν δε σου βγαίνει όπως το έχεις στο μυαλό σου, θα στρίβεις αλά Γαλλικά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η ιδανική περίοδος για να εξομαλύνεις εντάσεις με το ταίρι σου, αλλά και να ευχαριστηθείτε τη ζωή σας, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας. Ακόμα, ωραίες στιγμές και χαρές, να περιμένεις κι από το παιδί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved