Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες

Όλοι/ες μπορούν να έχουν ελπίδες για μία επιστροφή, όμως υπάρχουν και κάποιοι/ες ιδιαίτερα ευνοημένοι/ες

Λίνα Χαμπιλίδου
Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες

Είναι κοινό μυστικό ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει μέσα σε όλα και ερωτικές επανασυνδέσεις. Οι εκκρεμότητες από το παρελθόν θα κλείσουν και όσες σχέσεις αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία θα την έχουν. Όσο απίστευτο και δύσκολο κι αν φαίνεται το σύμπαν θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, συμπτώσεις και συγκυρίες για να είναι και πάλι μαζί με το άλλο τους μισό, όσοι μετάνιωσαν για κάποιον χωρισμό και συνειδητοποίησαν τα λάθη τους ή απλά ότι είχαν βρει τον έρωτα της ζωής τους και τον έχασαν αδίκως. Ο αγγελιαφόρος των θεών θα κινείται ανάδρομα από τις 3 έως τις 26 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού. Όπως συμβαίνει πάντα υπάρχουν ορισμένοι που ευνοούνται ιδιαίτερα και μπορούν να θεωρήσουν ως δεδομένο πως θα κάνουν μια «νέα» αρχή με τον/την πρώην.

Οι πιο τυχεροί από όλους θα είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17 Απριλίου και στις 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα, όπως επίσης και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες με γενέθλια στις 25 Αυγούστου και στις 22 Φεβρουαρίου. Τις ίδιες πιθανότητες μοιράζονται και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη, Αφροδίτη ή την ακμή του 5ου οίκου τους στην 27ο μοίρα Κριού/Ζυγού ή στην 3ο μοίρα Παρθένου/Ιχθύων.

Ελαφρώς πιο πίσω ακολουθούν οι Τοξότες με γενέθλια στις 20 Δεκεμβρίου και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη, Αφροδίτη ή την ακμή του 5ου οίκου τους στην 27ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Έξτρα μπόνους για Κριούς και Ζυγούς με γενέθλια στις 7 Απριλίου και στις 10 Οκτωβρίου αντίστοιχα και για Παρθένους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και στις 9 Δεκεμβρίου ή όσους έχουν στην 17ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη, Αφροδίτη ή την ακμή του 5ου οίκου τους.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved