Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρήσει

Όλοι, λίγο-πολύ, θα φτάσουμε στο σημείο της αγανάκτηση, αυτά τα ζώδια όμως περισσότερο απ' όλα...

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρήσει

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, από τις 12/12 θα είναι σε στάση και θα γυρίσει ανάδρομος στις 14/12, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4/1, φτάνοντας στις 22ο 16'' του Τοξότη, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, βλάβες στα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Μόνο ό,τι αφορά στο παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ πηγαίνει καλά!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τα "χτυπάει", θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα έξι που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω και τον Τοξότη:

Αιγόκερως και Τοξότης

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως το είχες σκεφτεί, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα σου θα σπάνε, γιατί εσένα σε ενδιαφέρει το άμεσο μέλλον κι όχι το τι έγινε και ποιος ευθύνεται, όμως δεν κουνιέσαι ρούπι. Μόλις ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα, θα λες άλλα κι άλλα ή θα τα ξεχνάς. Το τι εκφράζεις, τι εννοείς και το τι γίνεται κατανοητό κι αντιληπτό είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να έρθουν! Μόνη περίπτωση να γίνει κάτι της προκοπής είναι να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις! Νέα ξεκινήματα και φοβερές ιδέες κράτα τα στο συρτάρι μέχρι τις 23/12, που θα έχει φύγει από πάνω σου! Τα ίδια ισχύουν και για σένα Τοξότη του γ' δεκαημέρου, αφού ο ανάδρομος θα είναι στο ζώδιό σου. Μέχρι τότε όμως, τα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να στραβώνουν, οπότε μην ελπίζεις πολλά. Αν χρωστούσες ή είχες δώσει χρήματα, μπορεί και να σε ξεχάσουν ή να στα επιστρέψουν, ανάλογα με την περίπτωση. Αν τώρα δανείσεις χρήματα, θα τα πάρεις πίσω του Αγίου... ανήμερα κι αν. Συμφωνίες πάντως μην περιμένεις να προχωρήσουν κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς το συμφέρον σου. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Εκεί απάνω δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση και ο/η πρώην να γίνει νυν!

Καρκίνος και Δίδυμοι

Εσύ Καρκίνε με το "παρελθόν" είσαι δεμένος, όμως οι χλαπάτσες με τον Ερμή ανάδρομο, μέχρι τις 23/12 απέναντί σου, θα είναι αρκετές, κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θεωρείς ότι το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου το έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, αφού πάνω που πας να χαλαρώσεις λίγο, τότε θα τα θυμάται όλα. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες, το τι ήθελε από τη ζωή του ή από εσένα και δεν το έχει κι άλλα τέτοια όμορφα. Κι εδώ δεν ισχύει το ότι τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Να τα μούτρα, να τα νεύρα, οι μπηχτές και οι προκλήσεις ή το ότι θα ήταν καλύτερα να συνεχίσει το δρόμο του και εσύ τον δικό σου, αφού δεν τα βρίσκετε. Καινούργια σχέση ή συνεργασία; Μην το επιχειρήσεις γιατί κι αυτή προβληματική θα είναι και θα κρατήσει μέχρι... τον επόμενο ανάδρομο. Τα ίδια και χειρότερα για σένα Δίδυμε, του γ' δεκαημέρου, έως τις 4/1, που θα έχεις και τον Άρη απέναντί σου. Μέχρι τότε όμως, θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα, και είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς ξαφνικά με επιπλέον ποσά, τόκους ή λογαριασμούς που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες. Ωστόσο, αν πάει καιρός που ασχολείσαι με παρόμοιες υποθέσεις και σε τραβολόγαγαν δεξιά και αριστερά, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι, μάλλον ήρθε η στιγμή να τελειώνουν τα βάσανά σου! Αφού όμως το ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία βρε, να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ημιμάθεια των υπαλλήλων. Από την άλλη, να περιμένεις την επιστοφή του ασώτου (ή της άσωτης) που θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του/ης. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή. Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σου κράτα και το "ξαναζεσταμένη σούπα"...

Σκορπιός και Ζυγός

Εσείς, επικοινωνιακά και όσον αφορά στις μετακινήσεις σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον 3ο οίκο σας, μέχρι τις 23/12 στους πρώτους, μέχρι τις 4/1 στους δεύτερους, με όλα τα ευτράπελα που συμβούν θα σας φτάσουν στα όριά σας και η καθημερινότητά σας θα γίνει -αν μη τι άλλο- "περιπετειώδης". Κινητά, λαπτοπ, pc, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη εξοπλισμού μάλλον λειτουργούν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο ή... παύουν να λειτουργούν, δένοντάς σας τα χέρια. Αν έχετε και γραφειοκρατικά να διευθετήσετε, τότε καλό κουράγιο, αφού είτε θα βρίσκετε κλειστές υπηρεσίες είτε υπαλλήλους και άλλους "ειδικούς" απρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν ή πιο πολύ θα σας μπλέκουν, παρά θα σας κατευθύνουν σωστά. Από την άλλη, προσέξτε τι λέτε και τι λένε κι οι άλλοι, καθότι οι παρεξηγήσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα δίνουν και θα παίρνουν. Προγραμματισμένα ραντεβού και ταξίδια ούτε που να σας περάσουν από το μυαλό, εκτός αν πρόκειται για μέρη που πηγαίνετε συχνά. Πάντως, αν έχετε υποθέσεις που εκκρεμούν, ίσως τώρα να κλείσουν οριστικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved