Ερμής στον Αιγόκερω: Τρία ζώδια θα έχουν θέματα στην καθημερινότητά τους

Σε πρώτη φάση όλα θα είναι νορμάλ, μετά όμως... ξεκινά η ταλαιπωρία

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στον Αιγόκερω: Τρία ζώδια θα έχουν θέματα στην καθημερινότητά τους

Ο Ερμής, την 1η κιόλας μέρα του Δεκεμβρίου, περνά στον Αιγόκερω, έχοντας σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα θα επηρεαστούν και ενδεχομένως να υπάρξουν και αρκετά γεγονότα. Ωστόσο, στις 12 του μήνα θα είναι σε στάση και στις 14 θα γυρίσει ανάδρομος, περιπλέκοντας αρκετά τα πράγματα.

Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω, θα επηρεαστούν αρκετά με τον Ερμή στον Αιγόκερω κι είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να τα... παίξουν λόγω της ανάδρομης τροχιάς του, μέχρι τις 23 που θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο, γιατί μετά θα ξαναπεράσει στον Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι πλέον θα πλαισιώνεσαι από άτομα αξιόπιστα, σταθερά και σοβαρά, ενώ θα σε βοηθήσει και να ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιες γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, κυρίως γύρω στις 7, αν είσαι του α' δεκαημέρου, που θα κάνει τρίγωνο με τον Δία απέναντί σου, αλλά και στις 11, που έχει εξάγωνο με την Αφροδίτη σου, το οποίο παραπέμπει σε σε μια καινούργια ερωτική γνωριμία. Από εκεί και πέρα όμως και μέχρι τις 23 του μήνα, θα αρχίσουν να κολλάνε όλα. Ραντεβού θα αναβάλλονται ή θα μετατίθενται χρονικά, δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις σου θα μείνουν μετέωρες και το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι το να ασχολείσαι με εκκρεμότητες και ζητήματα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται και να ξαναμιλήσετε με συγγενείς που είχατε χαθεί ή είχαν παγώσει οι σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει ευχάριστα νέα και ειδήσεις που θα σε συναρπάσουν, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα ταξιδάκι (συμβουλή μας όμως είναι να πας σε μέρος που έχεις ξαναπάει) ή μια επιτυχία σε θέματα εκπαιδευτικά ή νομικά, με το τρίγωνό του με τον Δία σου στις 7. Επιπλέον, μπορεί να ανοίξεις επαφές με το εξωτερικό, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και να ανταλλάξεις ιδέες και -γιατί όχι;- κάποια από αυτές, ακόμα κι αν φαίνεται φιλόδοξη, να την πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, όλα αυτά τα "καινούργια" θα φρενάρουν, αφού με την ανάδρομη φορά του, τα παλιά θα έχουν την τιμητική τους. Αν έχεις εκκρεμότητες, το να τις ολοκληρώσεις με επιτυχία είναι πιο πιθανό στις 18, αφού θα ξανακάνει τρίγωνο με το Δία σου. Κι επικοινωνία με πρώην να περιμένεις αυτό το διάστημα, που όμως δεν είναι βέβαιο ότι θέλει να ξαναμπεί στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Το τρίτο ζώδιο της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Με φουλ τις μηχανές θα είσαι, αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο και μάλιστα, αν σκοπεύεις να πάρεις άδεια για τις γιορτές, θα φροντίσεις να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Αστεία και πλάκες στη δουλειά θα κοπούν, ωστόσο κάποιες συμπεριφορές (ή η δική σου) θα προβληματίσουν γιατί θα παίρνονται πολύ στα σοβαρά. Τόσο στις 7, όσο και στις 11 του μήνα, επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και τεχνικές εργασίες που είχες δρομολογήσει θα στεφθούν με επιτυχία. Επιπλέον, μπορεί να μπεις σε πρόγραμμα διατροφής ή να κλείσεις το ετήσιο ιατρικό σου τσεκάπ. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να τα έχεις κανονισμένα ΠΡΙΝ τις 12, του μήνα γιατί στις 14, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του και τίποτα δε θα σου κάθεται. Οργανώσου, λοιπόν για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή να μαζεύεις τα ασυμμάζευτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved