Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρήσει

Όλοι, λίγο-πολύ, θα φτάσουμε στο σημείο της αγανάκτηση, αυτά τα ζώδια όμως περισσότερο απ' όλα...

Παπασταύρου Λίντα
Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα ταλαιπωρήσει

Ο Ερμής στον Κριό, από την 1η Απριλίου θα είναι σε στάση και θα γυρίσει ανάδρομος στις 3, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26, φτάνοντας στις 16ο του Κριού, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, βλάβες στα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Μόνο ό,τι αφορά στο παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ πηγαίνει καλά!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τα "χτυπάει", θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα τρία που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, αν ανήκεις στο γ' και έπειτα στο β' δεκαήμερο δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως το είχες σκεφτεί, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα σου θα σπάνε, γιατί εσένα σε ενδιαφέρει το άμεσο μέλλον κι όχι το τι έγινε και ποιος ευθύνεται, όμως δεν κουνιέσαι ρούπι. Μόλις ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα, θα λες άλλα κι άλλα ή θα τα ξεχνάς. Το τι εκφράζεις, τι εννοείς και το τι γίνεται κατανοητό κι αντιληπτό είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να έρθουν! Μόνη περίπτωση να γίνει κάτι της προκοπής είναι να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις! Νέα ξεκινήματα και φοβερές ιδέες κράτα τα στο συρτάρι μέχρι τις 26, που θα έχει φύγει από πάνω σου!

ΖΥΓΟΣ

Αν ανήκεις στο γ' ή β' δεκαήμερο, οι χλαπάτσες με τον Ερμή ανάδρομο, μέχρι τις 26/4, απέναντί σου, θα είναι αρκετές, κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θεωρείς ότι το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου το έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, αφού πάνω που πας να χαλαρώσεις λίγο, τότε θα τα θυμάται όλα. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες, το τι ήθελε από τη ζωή του ή από εσένα και δεν το έχει κι άλλα τέτοια όμορφα. Κι εδώ δεν ισχύει το ότι τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Να τα μούτρα, να τα νεύρα, οι μπηχτές και οι προκλήσεις ή το ότι θα ήταν καλύτερα να συνεχίσει το δρόμο του και εσύ τον δικό σου, αφού δεν τα βρίσκετε. Καινούργια σχέση ή συνεργασία; Μην το επιχειρήσεις γιατί κι αυτή προβληματική θα είναι και θα κρατήσει μέχρι... τον επόμενο ανάδρομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να στραβώνουν, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 26/4, που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν χρωστούσες ή είχες δώσει χρήματα, μπορεί και να σε ξεχάσουν ή να στα επιστρέψουν, ανάλογα με την περίπτωση. Αν τώρα δανείσεις χρήματα, θα τα πάρεις πίσω του Αγίου... ανήμερα κι αν. Συμφωνίες πάντως μην περιμένεις να προχωρήσουν κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς το συμφέρον σου. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Εκεί απάνω δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση και ο/η πρώην να γίνει νυν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα, και είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς ξαφνικά με επιπλέον ποσά, τόκους ή λογαριασμούς που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες. Ωστόσο, αν πάει καιρός που ασχολείσαι με παρόμοιες υποθέσεις και σε τραβολόγαγαν δεξιά και αριστερά, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι, μάλλον ήρθε η στιγμή να τελειώνουν τα βάσανά σου! Αφού όμως πας και ξαναπάς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία βρε, να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ημιμάθεια των υπαλλήλων. Από την άλλη, να περιμένεις την επιστοφή του ασώτου (ή της άσωτης) που θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του/ης. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή. Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σου κράτα και το "ξαναζεσταμένη σούπα"...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σου, μέχρι τις 26/4 και με όλα τα ευτράπελα που συμβούν θα σε φτάσουν στα όριά σου, αν ανήκεις στο γ' ή β' δεκαήμερο. Η καθημερινότητά σου θα γίνει -αν μη τι άλλο- "περιπετειώδης" και κινητά, λαπτοπ, pc, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη εξοπλισμού μάλλον λειτουργούν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο ή... παύουν να λειτουργούν, δένοντάς ου τα χέρια. Αν έχεις και γραφειοκρατικά να διευθετήσεις, τότε καλό κουράγιο, αφού είτε θα βρίσκεις κλειστές υπηρεσίες είτε υπαλλήλους και άλλους "ειδικούς" απρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν ή πιο πολύ θα σε μπλέκουν, παρά θα σε κατευθύνουν σωστά. Από την άλλη, πρόσεξε τι λες και τι λένε κι οι άλλοι, καθότι οι παρεξηγήσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα δίνουν και θα παίρνουν. Προγραμματισμένα ραντεβού και ταξίδια ούτε που να σου περάσουν από το μυαλό, εκτός αν πρόκειται για μέρη που πηγαίνεις συχνά. Πάντως, αν έχεις υποθέσεις που εκκρεμούν, ίσως τώρα να κλείσουν οριστικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved