Ερμής στον Κριό: Τρία ζώδια που θα αυξήσουν τους ρυθμούς τους

Θα ηρεμήσουν και έχουν πιο χαλαρούς ρυθμούς

Παπασταύρου Λίντα
Ερμής στον Κριό: Τρία ζώδια που θα αυξήσουν τους ρυθμούς τους

Στις 10/3, ο Ερμής περνά στον Κριό, επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα ενδεχομένως να αλλάξει ή να υπάρξουν περιστατικά που θα έχουν έντονη επίδραση σε αποφάσεις και ενέργειες.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στον Κριό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινή ζωή θα γίνει πιο έντονη. Θα δραστηριοποιηθείς, θα θέλεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα, ακόμα και αυτά που προ λίγου καιρού σκυλοβαριόσουν. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στις 11, που θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνά σου (κι αυτή είναι κι η μοναδική όψη δηλαδή που θα κάνει όλον τον Μάρτιο) θα σου προσφέρει στοιχεία, πληροφορίες και μυστικά που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Εκτός αυτού, θα σε κάνει πιο παρατηρητικό κι ελεγχόμενο (όσο γίνεται...). Από εκεί και πέρα, ανεξαρτήτως δεκαημέρου, θα δρομολογήσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, θα αυξηθούν οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις σου, ίσως ξεκινήσεις και κάποιες εκδρομές ή αποδράσεις του σ/κ, ενώ θα κουβεντιάσεις με γνωστούς και συγγενείς πολλά πράγματα, κυρίως αυτά που σου σπάνε τα νεύρα και θέλεις να τελειώνεις μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Καλωσορίζεις τον Ερμή στον 9ο οίκο σου κι αν είσαι του α' δεκαημέρου μόνο στις 11/3 θα στενοχωρηθείς, ενδεχομένως γιατί αυτά που θα μάθεις ή θα σου πουν θα σε σπρώξουν στο να αλλάξεις τελείως κατεύθυνση ή εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να ξεκόψεις και από κάποιους. Όσον αφορά στις συνεργασίες σου δεν αποκλείεται κι ένα... διαζύγιο, το οποίο, με την πάροδο του χρόνου θα δεις ότι ήταν καλύτερα για σένα, αφού θα τελειώσουν μαζί του και κάποιες παθογένειες. Γενικά πάντως, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, θα είσαι σε εγρήγορση και θα ψάχνεσαι για το πώς θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Θα συζητήσεις προτάσεις, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, ίσως σου κάτσει κι ένα ταξίδι, ενώ θέματα εκπαιδευτικά ή νομικά θα βρουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρίτος της λίστας είσαι εσύ που επηρεάζεσαι κυρίως στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις συναδελφικές ή υπαλληλικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, στη δουλειά σου μπορεί να "σκάσει" κάτι, γύρω στις 11, που θα σε αναγκάσει να αναδιπλωθείς ή να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον/α συνάδελφο/υπάλληλο, ακόμα και να χωρίσετε τα τσανάκια σας. Επιπλέον, παίζει και ένα θέμα υγείας, που απαιτεί αλλαγή διατροφικών συνηθειών ή περαιτέρω διερεύνησης, δικό σου ή του κατοικιδίου σου. Από εκεί και πέρα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, προβλήματα δε θα έχεις. Αντίθετα, η ειλικρίνεια στις σχέσεις, μέσα στη δουλειά του, θα επικρατεί, θα ξέρεις με ποιον και τι έχεις να κάνεις, οι εργασίες θα γίνονται (τουλάχιστον τον Μάρτιο), χωρίς καθυστέρηση και οι ρυθμοί σου θα επιταχυνθούν, με αποτέλεσμα να τελειώνεις με ό,τι αναλάβεις ενδεχομένως και πριν την ώρα τους. Σκέψεις για το ξεκίνημα ενός είδους άσκησης, δίαιτας ή τσεκαπ είναι επίσης πιθανές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved