Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο: Επαναστάτης χωρίς αιτία!

Στις 13 Φεβρουαρίου ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο. Θα παραμείνει εκεί έως τις 23 Μαρτίου που θα περάσει στους Ιχθύς

Θανάσης Ματσώτας
Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο: Επαναστάτης χωρίς αιτία!

Ο Άρης στον Υδροχόο θα επηρεάσει πρώτα Λέοντες και Υδροχόους και αμέσως μετά Ταύρους και Σκορπιούς.

Είναι γενικά μια δύσκολη και «φασαριόζικη» θέση του Άρη και πολύ σημαντική ειδικά για την Ελλάδα, αφού θα περάσει πάνω από τον γενέθλιο Ήλιο και Ουρανό της στον Υδροχόο.

Στην πορεία του εκεί, έχει εξάλλου να αντιμετωπίσει Πλούτωνα, Δία και Ουρανό σε δυσαρμονικές όψεις που δημιουργούν ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό μείγμα που γίνεται εκρηκτικότερο, αν συνυπολογίσουμε το πλαίσιο που βάζει η δύσκολη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου που δίνει το «τέμπο»!

Τον πρώτο τον συναντά με το «καλημέρα» στις 14 Φεβρουαρίου και θα τον ξανασυναντήσει με το… Αστρικό του σώμα στις 17 Μαρτίου. Υπόγεια ρεύματα συσσωρεύονται έτοιμα να εκτονωθούν προς πάσα κατεύθυνση. Τουλάχιστον κάνε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα για να ξεμπερδεύεις μια και καλή από χρόνιες ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Με τον Δία σχηματίζει τετράγωνο στις 27 Φεβρουαρίου και σε ξεσηκώνει. Είσαι έτοιμος για ηρωισμούς, μεγαλεπήβολες ορέξεις και ακόμη πιο μεγαλεπήβολες πράξεις. Μην ξανοίγεσαι, η επανάσταση μπορεί να περιμένει… Άλλωστε στις 5 Μαρτίου που ο Άρης συναντιέται «κρυφά» με τον Αστρικό Κρόνο, θα εμπεδώσεις πως άλλο «θέλω» και άλλο «μπορώ» και όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσεις, τόσο καλύτερα για σένα.

Στις 10 Μαρτίου ο Άρης σχηματίζει άλλο ένα τετράγωνο, αυτήν τη φορά με τον Ουρανό. Σπίρτο σε μπαρουταποθήκη, ίσως είναι πιο ασφαλές από αυτήν την όψη που εκτός των εμπολέμων ζωνών στην προσωπική σου ζωή αλλά και τις γνωστές παγκοσμίως, ειδικεύεται και στους αιθέρες. Αν λοιπόν δεν είσαι ο Charles Lindbergh που με τον Υδροχοϊκό του Άρη κατάφερε να διασχίσει πρώτος τον Ατλαντικό, τότε πρόσεχε τα αεροπλανικά παιχνίδια. Επίσης, πρόσεχε τι λες, γιατί αυτός δεν πρόσεχε και αφού πρώτα έγινε ήρωας, μετά άρχισε τα ρατσιστικά και τα Ναζιστικά, καθώς αυτός ο Άρης μπορεί να γίνει καταπιεστικός και αγύριστο κεφάλι, προκειμένου να προκαλέσει και να ρίξει τη γροθιά στο σύστημα. Στο όνομα του «διαφορετικού» θα κάνει τα πάντα!

Και άμα σε πιάσει το ρομαντικό σου, ρίξε κι ένα μανιφέστο δικής σου εμπνεύσεως και το πολύ-πολύ να στο κάψουνε δημόσια και να μείνεις στην ιστορία, ωσάν ο Έλληνας Rabelais!

Βέβαια και ο Richie Valens, ξέρεις αυτός που έγραψε το « La bamba» που έτρεμε τα αεροπλάνα, τελικά από πτώση αεροσκάφους πήγε! Λάθος τραγούδι έγραψε. Το «Άννα δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα» έπρεπε να είχε γράψει για να εκφράσει και αυτήν την πλευρά του Υδροχοϊκού Άρεως…

Εκτός πια και αν είσαι ο Elon Musk και με αιχμή την εφευρετικότητα και την τεχνολογία, βάλεις πλώρη για τον ίδιο τον Άρη!

Στην Ελλάδα, το κλίμα κατά τη διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με επεισοδιακές διαδηλώσεις και αποκλεισμούς δρόμων, διαμάχες για ρυθμίσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία ή νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν οικογενειακά ή οικιστικά ζητήματα, τρομοκρατικές ή εγκληματικές ενέργειες, προβλήματα ή και πτώσεις αεροσκαφών και εσωτερικές τριβές στο κυβερνητικό σχήμα με ενδεχόμενες διαγραφές ή αποχωρήσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved