Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες

Όλοι/ες μπορούν να έχουν ελπίδες για μία επιστροφή, όμως υπάρχουν και κάποιοι/ες ιδιαίτερα ευνοημένοι/ες

Λίνα Χαμπιλίδου
Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες

Με τον Ερμή σε -φαινομενικά- ανάδρομη πορεία θα κυλήσουν οι τελευταίες μέρες του χρόνου κι αν για κάποιους/ες αυτό δημιουργεί προβλήματα και μπερδέματα στην καθημερινότητα, κάποιοι/ες άλλοι/ες το περίμεναν πώς και πώς, αφού η αναδρομή του είναι συνώνυμο των ερωτικών επανασυνδέσεων.

Όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει σε ορισμένους/ες άπιαστο όνειρο, αυτή την περίοδο όλα είναι δυνατά και όσα πρώην ζευγάρια έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ τους και καρμικά χρέη ενώνονται ξανά. Όλοι/ες μπορούν να έχουν ελπίδες για μία επιστροφή, όμως υπάρχουν και κάποιοι/ες ιδιαίτερα ευνοημένοι/ες.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Αιγόκεροι που έχουν γενέθλια κοντά στις 30/12 και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στις 29/06, αλλά και οι Τοξότες με γενέθλια στις 14/12 και οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί στις 13/06 είναι στην κορυφή της λίστας του ανάδρομου, μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 22ο μοίρα των Διδύμων ή του Τοξότη ή στην 8ο μοίρα του Καρκίνου ή του Αιγόκερω!

Ακολουθούν πάλι Αιγόκεροι και Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί την πρώτη πρώτη μέρα του ζωδίου τους και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 1η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Μεγάλες πιθανότητες έχουν επίσης Παρθένοι και Ιχθύες, με γενέθλια κοντά στις 30/08 και 27/02 αντίστοιχα και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους από την 26ο έως την 28ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε και οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/04 και 15/10 αντίστοιχα, όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους από την 26ο έως την 28ο μοίρα αυτών των ζωδίων.

Τέλος αυξημένες πιθανότητες έχουν οι Ταύροι, που είναι γεννημένοι από τις 25 έως τις 28/04 και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί από τις 28 έως τις 31/10, όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους από την 5ο έως την 8ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved