Ερμής στον Σκορπιό - Τις σκέψεις δεν θα στις κλέψουν ποτέ!

Στις 22 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό

Θανάσης Ματσώτας
Ερμής στον Σκορπιό - Τις σκέψεις δεν θα στις κλέψουν ποτέ!

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, όπου ήδη βρίσκεται ο Άρης και η Δήμητρα, ενώ την επόμενη μέρα μπαίνει και ο Ήλιος. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Θα επηρεάσει κυρίως αυτούς που ανήκουν στα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις για την «ταμπακιέρα». Τέρμα οι διπλωματίες στις οποίες κατέφευγες με τον Ερμή στον Ζυγό. Ξέρεις καλά τα δικά σου κίνητρα και πολύ περισσότερο των άλλων. Σκοτεινός σαν τον Μπωντλαίρ, «είσαι επιφυλακτικός απέναντι στον κοινό άνθρωπο, στην κοινή λογική, στο συναίσθημα, στην έμπνευση και στο προφανές»!

Και αν δεν μπορείς να διακρίνεις ένα κίνητρο στα λόγια ή στις πράξεις των άλλων, τι γίνεται; Εκεί να το προσέξεις λίγο γιατί γίνεσαι καχύποπτος και συνωμοσιολόγος. Και αν δεν σου φταίνε οι Μασόνοι, ο αόρατος κομμουνιστικός κίνδυνος, οι Rothchild, οι Σιωνιστές, οι Αλουμινάτι, η μυστική οργάνωση που ελέγχει παγκόσμια το προφίλ αλουμινίου, τα Νεφελίμ ή στο τέλος- τέλος η επίπεδη Γη, τότε αυτός ο ύποπτος γείτονας με τις διεσταλμένες κόρες των ματιών που δεν είναι από την αϋπνία, είναι σίγουρα εξωγήινος μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο! Ζει ανάμεσά μας! Γιατί σου είπε «καλημέρα» άραγε; Κρύβει κάτι; Είναι λέξη-κωδικός με υποσυνείδητα μηνύματα που αλλάζουν το DNA σου; Ή απλά το ερπετοειδές... βγήκε να πάρει τσιγάρα;

Ξέρεις όμως τι θα του πεις και κυρίως το υπονοούμενο που θα μεταφέρεις για να τον καθηλώσεις! Ξέρεις να πατάς τον κάλο του άλλου, όταν χρειαστεί. Παίζεις βελάκια με τις λέξεις. Δεν θα χρειαστείς πολλά. Ένα φτάνει, για να του μείνει αξέχαστο!

Αλλά, για κάτσε… μήπως τελικά να μην μιλήσεις καθόλου για να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου; Από την μυστικοπάθεια στην εχεμύθεια ένας Ερμής στον Σκορπιό δρόμος. Αινιγματικός σαν τη Σφίγγα, ψυχρός σαν τον Κλιντ τον Ίστγουντ, πριν τραβήξει το εξάσφαιρο, ανέκφραστος σαν τον χαρτοκλέφτη με το ημίψηλο που θα φάει τη σφαίρα του Κλιντ, έχεις πάρει την απόφασή σου και προχωράς μεθοδικά, σιωπηλά και… ουπς! Καλή ιδέα: μήπως τελικά να μπλοφάρεις;

Προσπαθείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Ακόμη και η ζήλια σου δεν έχει συναισθηματικά κίνητρα. Η σκέψη σου γίνεται απόλυτη! Σαν τον Idefix τον σκύλο του Σκορπιού Αστερίξ, που έχει φάει κόλλημα με τα δέντρα. Άλλωστε «idée fixe» σημαίνει «έμμονη ιδέα»! Προσπαθείς να βιώσεις ολοκληρωτικά ό,τι κάνεις και το φτάνεις μέχρι τέρμα. Και παρόλο που σε κατακλύζουν κύματα απαισιοδοξίας, βαθιά μέσα σου ξέρεις πως μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Το ένστικτο είναι ο αλάθητος οδηγός σου! Αν δεν κολλήσεις στην εμμονή, αυτή η ίδια μπορεί να σε ξεκολλήσει. Είναι θέμα επιλογών, θέμα στόχου.

Έχεις την επιλογή: Θα εκμεταλλευτείς την ύψιστη δυνατότητα αυτού του Ερμή για να πας στο βάθος των πραγμάτων ή θα γίνεις ένας Πουαρό από τα Lidl; Θα χειραγωγήσεις, ασκώντας τη μαγνητική δύναμη αυτών που κρύβεις πίσω από τις λέξεις ή θα εμπνεύσεις με τη δύναμη του λόγου σου;

«Η καχυποψία στοιχειώνει τις ένοχες συνειδήσεις» είπε ο Σαίξπηρ. Δεν ξέρω, αν όλοι είμαστε ένοχοι, αλλά σίγουρα κανένας δεν είναι αθώος. Οπότε τώρα, έχεις μια ευκαιρία να κάνεις την κατάδυση μέσα σου, να ερευνήσεις και να εντοπίσεις τα δικά σου βαθιά κίνητρα, να προσδιορίσεις εσωτερικούς και εξωτερικούς στόχους. Να βαδίσεις άκαμπτος και σταθερός προς αυτούς.

Τις σκέψεις δεν θα στις κλέψουν ποτέ. Γι' αυτό προσπάθησε να τους δώσεις αξία!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved