Ερμής στον Λέοντα - Ο λόγος του Βασιλιά

Στις 11 Ιουλίου μπαίνει στον Λέοντα και θα μείνει έως τις 29 Ιουλίου

Θανάσης Ματσώτας
Ερμής στον Λέοντα - Ο λόγος του Βασιλιά

Είμαι ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης. Στις 11 Ιουλίου μπαίνω στον Λέοντα και θα μείνω εκεί έως τις 29 Ιουλίου.

Καταρχάς, έχω ένα δίλλημα: άμα τη αφίξει εις το ζώδιο του Λέοντος, να βγάλω βαρυσήμαντο λόγο ή να στείλω απλά ένα δελτίο τύπου;

Το πρέπον βέβαια θα ήταν να με αναγγείλει επισήμως ο μπάτλερ, αλλά τον έχει ξεσηκώσει με τα συνδικαλιστικά αυτός ο Άρης από την Παρθένο και έχει πάει περίπατο το πρωτόκολλο. Mon Dieu. Quelle decadence!

Τουλάχιστον θα με υποδεχτεί η Αφροδίτη. Η Αυτής Υψηλότης έχει ήδη στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της κι εγώ έρχομαι να πάρω λίγη από τη λάμψη της.

Κάποιοι από εσάς θα με πείτε βερμπαλιστή, με μεγαλοϊδεατισμό που με πομπώδες ύφος σας πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ρητορεύω για να προβληθώ. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το απαράμιλλο στιλ μου.

Λοιπόν δεν πτοούμαι. Το αποφάσισα. Θα βγάλω λόγο!

Αστρολογίτες- Αστρολογίτισες,

Είμαι βαθιά συγκινημένος που ανετέθη σε μένα από τις ανώτερες δυνάμεις, ελέω Θεού δηλαδή, να κηρύξω την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών σας και να σας οδηγήσω με δόξα και χλιδή στις απάτητες από βρωμερές και βέβηλες πατούσες, παραλίες της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Ibiza, της Γαλλικής Ριβιέρα! Και στο χωριό σας να πάτε θα το ανεχτώ μεγαλόψυχα -ο θεός Λάκης να με συγχωρέσει- αλλά θα συμπεριφέρεστε, σαν να χάσατε το αεροπλάνο για το Μπαλί και πεταχτήκατε εκεί να πείτε ένα "γεια" όσο περιμένετε την επόμενη πτήση.

Σηκωθείτε, λοιπόν, από ανάκλιντρα και μπερζέρες, βγείτε από το υδρομασάζ και αφού φορέσετε το επώνυμο marine look, αφήστε στους ταπεινούς σας γείτονες να αιωρείται η εντύπωση, πόσο θαλασσοδαρμένοι είστε από την τρικυμία που πέσατε με το σκάφος σας στο Κάβο Ντόρο!

Οι Λέοντες θα είστε φυσικά οι πρώτοι που θα τύχετε της εύνοιάς μου και μετά οι Υδροχόοι που παρόλο που έχετε κάτι εμμονές με τα μπάνια του λαού, κατά βάθος καταλαβαίνετε πως με τον λαό δεν πας ποτέ για μπάνιο!

Και Σκορπιούς-Ταύρους θα επηρεάσω, αν και δεν ξέρω αν αυτοί οι μπασκλασαραίοι είναι πραγματικά αντάξιοι της εύνοιάς μου.

Με βαρύ αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω πως κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στον Λέοντα θα είμαι ιδιαίτερα απασχολημένος με σημαντικές συναντήσεις κορυφής, όπου θα κριθεί αποφασιστικά η πορεία των διακοπών σας. Δεσμεύομαι και παίρνω την πολιτική ευθύνη για την επιτυχή διεξαγωγή τους!

  • Η πρώτη συνάντηση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και αποτελεί τεράστια προσωπική μου διπλωματική επιτυχία! Η Δήμητρα, άρτι αφιχθείσα στον Ζυγό, περιμένει υπομονετικά στην αίθουσα αναμονής για να σχηματίσουμε ένα εξάγωνο στις 14 Ιουλίου, που θα σας έρθει «γάντι» αυτήν την εποχή. Διότι μεταξύ τυρού και αχλαδιού, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες εκείνες γνωριμίες και επαφές που θα αναδείξουν την προσωπικότητα και τη δουλειά σας.
  • Στις 17 Ιουλίου θα τα δώσω όλα για σένα υπέροχο κοινό μου! Ο Δίας έρχεται να με συναντήσει σε τετράγωνο και μπορεί να σας φανεί πως μοιράζω υποσχέσεις σε προεκλογική εκστρατεία αλλά κατά βάθος σας αρέσω. Γιατί λέω αυτά που θέλετε να ακούσετε! Και μπορεί να τα φουσκώνω κάπως αλλά γουστάρετε, γιατί τα λέω με στυλ. Πάνω απ’ όλα, σας κάνω να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και αυτό είναι το πλεονέκτημα για να επιχειρηματολογήσετε πειστικά!
  • Στις 22 Ιουλίου στο τρίγωνο με τον Χείρωνα θα υιοθετήσω μια πιο συντηρητική γλώσσα, κλασσικό επικοινωνιακό στυλ και ενδιαφέροντα αλλά όχι για πολύ.
  • Γιατί δύο μέρες μετά, με περιμένει ο Ουρανός για ένα δυναμικό τετράγωνο και αυτό μπορεί κάποιους να τους ζορίζει αλλά στην πραγματικότητα είναι το καλύτερό μου. Αφού με θεωρείτε προκλητικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας δείξω πόσο δίκιο έχετε! Μπορεί να σας ενοχλεί το ύφος μου αλλά τα λέω έξυπνα, έχω τις πιο πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες και στην τελική, δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, αρκεί να γράφουν σωστά το όνομά μου!
  • Στις 25 Ιουλίου με περιμένει το τρίγωνο με την Έριδα. Καλό αλλά βαρετό. Δεν μπορεί μια περσόνα του επιπέδου μου να ασχολείται με δουλειές ρουτίνας. Ωστόσο μπορώ να το εκμεταλλευτώ κι να οργανώσω τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μου.
  • Φυσικά δεν μπορώ να φύγω από το ζώδιο χωρίς να υποβάλλω τα σέβη μου στη βασίλισσα. Στις 27 Ιουλίου λοιπόν θα συναντήσω την Αφροδίτη με κάθε επισημότητα! Μεγαλειώδης εμφάνιση για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και να καταπλήξουμε τα πλήθη! God save the queen!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved