Άρης στην Παρθένο: Τι θα φέρει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο

Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο στις 10 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 27 Αυγούστου

Θανάσης Ματσώτας
Άρης στην Παρθένο: Τι θα φέρει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο

Και εκεί που αποχαυνωμένος ακούς τα τζιτζίκια να δίνουν ρεσιτάλ σε κρα μείζονα, σου έρχεται μια παράξενη παρόρμηση. Μια τάση να κλαδέψεις, να κατασκευάσεις, να επιδιορθώσεις, να κάνεις γενική καθαριότητα, μέχρι και να αφήσεις στη μέση έναν επικό αγώνα beach τάβλι -που του έχεις πιάσει και την παραμαμά- και να αρχίσεις τηλεργασία! Είναι και ο ψυχολόγος σου σε διακοπές και δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Καλοκαιρινή εργασιοθεραπεία; Μήπως η κλιματική αλλαγή έχει επίδραση στα τζιτζίκια και μεταλλάσσονται αποκτώντας μυρμηγκικές συνήθειες;

Όχι! Είναι ο Άρης που μπαίνει στην Παρθένο. Ο Μπομπ ο μάστορας του ζωδιακού!

Ευτυχώς που η Αφροδίτη πηγαινοέρχεται στον Λέοντα και μπορείς να κάνεις μια βουτιά στην πισίνα για να ξελαμπικάρεις. Εκεί εναποθέτεις τις ελπίδες σου για να μην καταντήσεις αγγαρειολόγος μηχανολόγος.

Πρώτοι στη λίστα επιρροής αυτού του Άρη είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες. Έπονται Δίδυμοι και Τοξότες.

Με τον Άρη στην Παρθένο, ανεβάζεις στροφές στις μηχανές και είσαι σε εγρήγορση. Αυτό κυμαίνεται από το να είσαι τολμηρός, διεκδικητικός και μαχητικός έως παράτολμος, ανταγωνιστικός και έτοιμος για καβγά!

Η δράση σου διέπεται από πρακτικό πνεύμα και μπορείς να πετύχεις άνετα κάθε προκαθορισμένο στόχο. Προκαθορισμένος στόχος σημαίνει να κινηθείς μέσα στις δυνατότητές σου και όχι να νομίζεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Από την άλλη, ένα μικροατύχημα ή μια αδιαθεσία καραδοκούν, ιδιαίτερα μάλιστα αν κλατάρεις από υπερκόπωση και υπερβάλλοντα ζήλο!

Σε κοινωνικό επίπεδο, ο Άρης αυτός φέρνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εργασιακά θέματα και θέματα υγείας. Διαβουλεύσεις, αντιδικίες αλλά και νέες εφαρμογές θα προκύψουν εκεί ενώ δεν αποκλείονται ατυχήματα σε χώρους εργασίας ή σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Στην Ελλάδα ειδικότερα, μπορεί να δημιουργήσει τα γνωστά προβλήματα στη θάλασσα ή και άλλα που να σχετίζονται με τη ναυσιπλοΐα, ενώ δεν αποκλείεται να ανακινήσει θέματα που άπτονται εθελοντικών οργανώσεων, περιθωριακών ομάδων ή του ευρύτερου χώρου της εκκλησίας. Μια διαμάχη μπορεί να ξεσπάσει με αφορμή κάποιο καλλιτεχνικό γεγονός. Επίσης, μπορεί να δώσει κάποια αξιοσημείωτη αθλητική επιτυχία, ιδιαίτερα μετά τα μέσα του Αυγούστου!

Σε όλα αυτά βέβαια, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης με άλλους πλανήτες.

  • Ο πρώτος λοιπόν που συναντά στην πορεία του στην Παρθένο, είναι ο Κρόνος. Στις 20 Ιουλίου τον αντικρύζει απέναντι στους Ιχθύς και του ανάβουν τα λαμπάκια. Το θέμα όμως είναι πως ανάβουν και τα δικά σου και μπορεί να ξεσπάσεις είτε στους άλλους είτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Στον τελευταίο δεν φαίνεται να πιστεύεις και πολύ και αυτό μπορεί να είναι μια από τις βασικότερες αιτίες αυτής της συμπεριφοράς.
  • Έρχεται όμως την 1η Αυγούστου το τρίγωνο με τον Δία για να αντιστρέψει αυτήν την ψυχολογία. Αισθάνεσαι αρκετά τυχερός για να τολμήσεις ειδικά όταν έχεις τον αέρα του νικητή. Με αποφασιστικότητα, παίρνεις πρωτοβουλία και σημαντικές αποφάσεις!
  • Συνεχίζεις ακάθεκτος καθώς στις 16/8, έρχεται και το τρίγωνο με τον Ουρανό που θα σε κάνει να το τραβήξεις στα άκρα! Βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι και το κάνεις διαφορετικά. Αλλά και πετυχημένα. Και όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείς, να κατέβει από το τρένο.
  • Αυτά βέβαια μέχρι τις 22 Αυγούστου όπου ο Άρης βλέπει απέναντί του τον Ποσειδώνα. Αυτός χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι μόνο οι οχτροί που μηχανορραφούν για να στη φέρουν πισώπλατα ή ο Αρτέμης Μάτσας της γειτονιάς που ξέρει τι κάνεις, πριν το μάθεις ο ίδιος. Είσαι κι εσύ που μπορεί να σαμποτάρεις τον εαυτό σου, χωρίς πραγματική αιτία και αφορμή. Αν δεν εστιάσεις σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, αρχίζεις τα συνωμοσιολογικά σενάρια, γίνεσαι ευάλωτος ψυχολογικά και αν δεν πιστεύεις στο… «μάτι», τώρα μπορεί και να πιστέψεις! Αλλά και σωματικά είσαι ευαίσθητος. Από αδυναμία ή χαμηλό ανοσοποιητικό μπορεί να αρπάξεις καμιά λοίμωξη. Και εκεί στην πισίνα πρόσεχε με τα μακροβούτια και γενικώς με νερά ή υδραυλικά. Και με το φουσκωτό επίσης που παριστάνεις τον θαλασσόλυκο στους Παξούς. Διότι άλλο Χριστόφορος Κολόμβος και άλλο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Δουλειές του Ποσειδώνα βέβαια κάνουν και οι δύο, οπότε διάλεξε ποιος σε εκφράζει περισσότερο και δώσε χώρο στον Ποσειδώνα που κρύβεις μέσα σου.
  • Τέλος στις 25 Αυγούστου ο Άρης κλείνει τον κύκλο των επαφών του στην Παρθένο, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι το φιστίκι του Σούπερ Γκούφυ, το σπανάκι του Ποπάυ, το μαγικό φίλτρο του Αστερίξ! Ξεσηκώνει την κρυμμένη σου δύναμη και σε μεταμορφώνει! Τώρα μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να το θελήσεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved