Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο φέρνει επανασυνδέσεις σε αυτά τα ζώδια

Το σύμπαν θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, συμπτώσεις και συγκυρίες για να είναι και πάλι μαζί με το άλλο τους μισό

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο φέρνει επανασυνδέσεις σε αυτά τα ζώδια

Είναι κοινό μυστικό ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει -μέσα σε όλα- και ερωτικές επανασυνδέσεις. Οι εκκρεμότητες από το παρελθόν θα κλείσουν και όσες σχέσεις αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία θα την έχουν. Όσο απίστευτο και δύσκολο κι αν φαίνεται το σύμπαν θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, συμπτώσεις και συγκυρίες για να είναι και πάλι μαζί με το άλλο τους μισό, όσοι μετάνιωσαν για κάποιον χωρισμό και συνειδητοποίησαν τα λάθη τους ή απλά ότι είχαν βρει τον έρωτα της ζωής τους και τον έχασαν αδίκως.

Ο αγγελιαφόρος των θεών θα κινείται ανάδρομα από τις 22 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως συμβαίνει πάντα υπάρχουν ορισμένοι που ευνοούνται ιδιαίτερα και μπορούν να θεωρήσουν ως δεδομένο πως θα κάνουν μια «νέα» αρχή με τον/την πρώην.

  • Οι πιο τυχεροί από όλους θα είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6 Μαΐου και στις 7 Νοεμβρίου, αντίστοιχα, όπως επίσης και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, με γενέθλια στις 7 Αυγούστου και στις 6 Φεβρουαρίου. Τις ίδιες πιθανότητες μοιράζονται και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους στην 15ο μοίρα των Σταθερών ζωδίων.
  • Ελαφρώς πιο πίσω, ακολουθούν οι Ταύροι, με γενέθλια στις 2 Μαΐου και οι Σκορπιοί, που έχουν γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου, αλλά και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι με γενέθλια στις 11 Αυγούστου και στις 8 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους στην 11ο μοίρα του άξονα Ταύρου/Σκορπιού ή στην 19ο μοίρα του άξονα Λέοντα Υδροχόου.
  • Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι Ταύροι με γενέθλια στις 25 και 26 Απριλίου και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στις 29 και 30 Οκτωβρίου, όπως και οι γεννημένοι/ες Λέοντες στις 18 και 19 Αυγούστου και οι Υδροχόοι στις 14 και 15 Φεβρουαρίου. Επίσης, όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους στην 5ο ή 6ο μοίρα του άξονα Ταύρου /Σκορπιού ή στην 25ο και 24ο μοίρα του άξονα Λέοντα/ Υδροχόου.
  • Έξτρα μπόνους για Ιχθύς και Παρθένους, γεννημένους/ες στις 24 Φεβρουαρίου ή στις 29 Αυγούστου ή όσους έχουν στην 5ο μοίρα του άξονα Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους, αλλά και για Καρκίνους και Αιγόκερους, με γενέθλια στις 28 Ιουνίου και στις 27 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα ή όσους έχουν στην 5ο μοίρα του άξονα Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved