Ο Κρόνος στους Ιχθύς: Το στοίχημα για κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το δικό σου, ανάλογα με τον τομέα που σε χτυπάει;

Ο Κρόνος στους Ιχθύς: Το στοίχημα για κάθε ζώδιο

Ο Κρόνος είναι συνυφασμένος με το αίσθημα ευθύνης και την επίλυση προβλημάτων, με τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση να εξαρτώνται από το πόσο «επαγγελματικά» θα δουλέψεις το θέμα σου, αλλά και το κατά πόσο ξέρεις να βάζεις όρια. Αν δεν ξέρεις, θα το μάθεις στο δικό σου τομέα, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκεις!

Πρώτα στη σχετική λίστα τα τέσσερα ζώδια του μεταβλητού σταυρού

  • Ιχθύες: Φυσικά έχεις την πρωτοκαθεδρία στις ευθύνες, που θα σου φορτώσει ο Κρόνος κι από πιέσεις άλλο τίποτα, ίσως μάλιστα να σου πέσουν όλα μαζεμένα. Πρακτικά «κτίζεις» το μέλλον σου, σε βάθος χρόνου και μια κακή αρχή θα κάνει όλο το οικοδόμημά σου προβληματικό κι αυτό ακριβώς είναι το στοίχημά σου, να βάλεις γερές βάσεις για να καταφέρεις να πας μακριά.
  • Παρθένος: Το στοίχημα για σένα αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι από τη στιγμή που ξέρεις πολύ καλά να «ζυγίζεις» και να «μετράς», οι πιθανότητες ενός λάθους μειώνονται δραστικά. Όποιος/α περάσει τα τεστ καλώς να ορίσει κι όποιος/α βρεθεί ελλιπής… έξω από την πόρτα! Αν όμως συμβιβαστείς με κάποιον/α ή με μια κατάσταση, επειδή «πρέπει», θα το πάρεις κι εσύ το μάθημά σου. Θα παντρευτείς το πρόβλημα και… δε θα φεύγει το άτιμο!
  • Τοξότης: Καλείσαι να αναλάβεις οικογενειακές ευθύνες και αναπόφευκτα να προσαρμοστείς σε έναν λιγότερο «διασκεδαστικό» τρόπο ζωής. Ναι, η ζωή είναι ένα παιχνίδι αλλά σε αυτή τη φάση προέχουν άλλες προτεραιότητες κι αν πρέπει να μάθεις κάτι πέρα από το να βάζεις γερά θεμέλια, είναι το να κάνεις υπομονή, αφού κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους.
  • Δίδυμοι: Το στοίχημά σου είναι να γίνεις καλύτερος/η, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σου και στα δύσκολα, που σημαίνει πως και θα κουραστείς και θα αγχωθείς. Η εμπειρία ζωής που θα αποκομίσεις θα είναι πολύτιμη -φτάσεις, δε φτάσεις στην Ιθάκη σου- δεν χρειάζεται ωστόσο «να φας τα μούτρα σου», απλώνοντας εκεί που δεν φτάνεις. Όρια χρειάζονται και μέτρο.

Αν τώρα ανήκεις σε κάποιο από τα υπόλοιπα οκτώ ζώδια το στοίχημα δεν θα «παιχτεί» στην κεντρική σκηνή της ζωής σου, αλλά πάντα ο Κρόνος σε πιέζει εκεί που… πονάς και δεν είναι σοφό να τον αγνοήσεις!

  • Κριός: Μακάρι να είσαι ψυχοθεραπευτής ή κάτι σχετικό για να δουλέψεις επάνω σε προβλήματα άλλων, αν όμως δεν είσαι, που είναι και το πιθανότερο, το στοίχημά σου είναι να «καθαρίσεις» την ψυχή σου και μπορείς να διαλέξεις όποιον τρόπο «μετάνοιας» επιθυμείς. "Βαριά η καλογερική" θα πεις, αλλά δε γίνεται διαφορετικά.
  • Ταύρος: Η ενασχόλησή σου με τα κοινά σίγουρα θα προσθέσει εμπειρίες στη ζωή σου, αν όμως ξεκινήσεις με οράματα, αργά ή γρήγορα θα προσαρμοστείς στην πραγματικότητα. Τρία χρόνια πάντως είναι αυτά, θα περάσουν κι άμα θέλεις φεύγεις μετά. Το άλλο που θα κριθεί είναι οι φιλίες σου. Όσο περισσότερα δώσεις, τόσο λιγότερα θα πάρεις, αυτό είναι το «μότο» σε αμφότερες τις περιπτώσεις, εκτός κι αν θέσεις τα όρια σου εξ αρχής.
  • Καρκίνος: Να το πάρεις το πτυχίο σου κι ας είσαι κι εξηντάρης/α. Η μάθηση χρόνια δεν κοιτά, αλλά ως νεαρός/η οφείλεις να θυμάσαι ότι ένα θέμα δεν θα διαβάσεις στις εξετάσεις, αυτό θα σου πέσει. Από εκεί και ύστερα το ιδανικό θα ήταν να είσαι νομικός, γιατί αν δεν είσαι θα αναγκαστείς να μάθεις απ’ έξω τον κώδικα δικονομίας και μπορείς να φανταστείς τους λόγους.
  • Λέων: Η τύχη σου στα οικονομικά στερεύει, τέρμα λοιπόν οι σπατάλες, το να επωμιστείς όμως χρέη άλλων θα ήταν μέγα λάθος. Σου αρκούν -εξ άλλου- τα δικά σου και το στοίχημά σου είναι να απαλλαγείς από κάθε σχετικό βάρος, μέσα στην επόμενη τριετία, εκποιώντας αν χρειαστεί και τα υπερήφανα χρυσαφικά σου. Όχι με τίποτα περίεργα «τζογαδόρικα», γιατί θα πάνε «άπατα».
  • Ζυγός: Θητεία, προσφορά, αγγαρεία, πες το όπως θες αλλά αυτό έχει το κοσμικό «μενού» για σένα και το δίλημμα έχει ως εξής: Θα δουλέψεις ή θα αρχίσουν τα κολλητιλίκια με τους γιατρούς; Διαλέγεις και παίρνεις, υπάρχει όμως κι επόμενο βήμα. Θα «βάλεις πλάτη» για να γλεντάνε οι άλλοι ή θα «κλειδώσεις» δικαιώματα; Αυτό είναι και το στοίχημά σου.
  • Σκορπιός: Το να αναλάβεις την ευθύνη για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δεν είναι ξένο με τη νοοτροπία σου, μπορείς μάλιστα να το υποστηρίξεις αυτό «μέχρι τελικής πτώσεως», το στοίχημά σου είναι όμως να μην πέσεις με τα μούτρα, αφήνοντας το «σύστημα» να ανασαίνει. Εξ άλλου, αν «τα δώσεις όλα», θα μείνεις με την απογοήτευση στο τέλος. Ως παιδαγωγός, πάντως, με την ευρεία έννοια θα τα πάρεις τα μόριά σου.
  • Αιγόκερως: Μπορείς να θεωρήσεις ότι για σένα το στοίχημα είναι ήδη κερδισμένο σε τομείς όπως είναι οι σπουδές ή τα μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας. Έναν Κρόνο περίμενες κι εσύ, σιγά μην πάει χαμένος. Τα δε ταξίδια σου, με δόση υποχρεωτικότητας μεν, αλλά και αποδοτικά. Με τους συγγενείς σου όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι εκεί είναι που πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όριά σου.
  • Υδροχόος: Οικονομολόγο θα σε κάνει ο Κρόνος. Κάποια στιγμή θα έπρεπε κι εσύ να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και δεν υπάρχει τίποτε πιο πειστικό από τα «πρέπει» που θα σου βάλει. Πρέπει να πληρώσεις και με την τύχη σου να αγνοείται, πρέπει να βρεις πόρους ή/και να βγάλεις κι από τη μύγα ξίγκι. Μην «απλωθείς» μόνο, γιατί τότε είναι που θα το χάσεις εντελώς το στοίχημα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved