Κρόνος στους Ιχθύς: Τα κρυφά είναι που πονάνε

Κρίσεις, συνωμοσίες κι όλα τα «καλά» είναι η μεγάλη εικόνα.

Κρόνος στους Ιχθύς: Τα κρυφά είναι που πονάνε

Στις 7 Μαρτίου ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο… περιορισμών ή/και κρίσεων σε ένα ζώδιο που συνδέεται εκτός των άλλων με ιατρικά θέματα κι από αυτήν την άποψη αναμένονται στην πορεία «διορθώσεις» στα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών, πολύ περισσότερο που η Δημόσια Υγεία ήταν ένα κεντρικό ζήτημα. Όλα εδώ πληρώνονται κι όποιος «κατεργάρης» έχει κερδοσκοπήσει ή εξαπατήσει για να επωφεληθεί, θα βρεθεί στον πάγκο του! Αυτό φυσικά ισχύει και πιο γενικά.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η συγκεκριμένη διέλευση και σε σχέση με θρησκευτικά-εκκλησιαστικά ζητήματα, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να πέσουν οι τόνοι στις όποιες διαφορές αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουν οι εμπλεκόμενοι.
Επιπλέον σε παγκόσμιο επίπεδο θα κριθεί και η πορεία των κρυπτονομισμάτων αλλά και όλων εκείνων των τεχνικών φοροδιαφυγής, που κάποιοι έχουν κάνει κομμάτι της ζωής τους.
Όσον αφορά τώρα στις αμιγώς πολιτικές εξελίξεις, στα δικά μας τα μέρη, είναι αλήθεια πως το ιστορικό προηγούμενο ανάλογων διελεύσεων δεν είναι και το καλύτερο. Κρίσεις, συνωμοσίες κι όλα τα «καλά» είναι η μεγάλη εικόνα, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 30, περνώντας σε εκείνη του 60 και καταλήγοντας στα όσα έγιναν μεταξύ 1994 και 1997, με την κρίση των Ιμίων να είναι ίσως η «κορυφή του παγόβουνου» κι όχι μόνον αναφορικά στα όσα έγιναν με τους γείτονες. Τα άλλα τα «κρυφά» είναι που πονάνε. Η Ιστορία βέβαια ποτέ δεν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά μια αναλογία θα υπάρξει.
Ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τους Ιχθύς το 2026, παρέα με τον Ποσειδώνα, αυτή όμως είναι μια… άλλη «αμαρτωλή» ιστορία, που θα σου τη γράψω στην ώρα της!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved