Οι νέες «ζημιές» του Άρη στους Διδύμους

Γρήγορη και άμεση επίτευξη στόχων

Οι νέες «ζημιές» του Άρη στους Διδύμους

Ο Άρης κινείται πλέον ορθόδρομα στους Διδύμους και μέχρι τις 25 Μαρτίου, που θα περάσει στον Καρκίνο μπορεί να κάνει αρκετές «ζημιές».
Κατ’ αρχάς, στις 24 Ιανουαρίου συναντά ως αστρικός, τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο, με ό,τι πετάει ή πέφτει από ψηλά να γίνεται συνώνυμο του κινδύνου κι επειδή μάλλον δεν θα πιλοτάρεις F-35 για να είσαι in, κοίτα ψηλά και μακριά από γκρεμίλες.

Στις 5 Φεβρουαρίου ακολουθεί το all time classic τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, ανάγοντας το πάθος σε τρόπο ζωής και μακάρι να σου βγει σε καλό αυτό, αλλά πάντα ξέρεις υπάρχουν και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες κι όχι μόνον στα ερωτικά, που στο κάτω-κάτω είναι και φυσιολογικό. Μια φανατίλα, ας πούμε, που θα τη δεις να γυαλίζει στα μάτια κάποιων, που αντί για έρωτα κάνουν πόλεμο.

Οι δύο πλανήτες θα ξανασυναντηθούν στις 11 Μαρτίου αλλά τι να σου πει τώρα ένα πτωχό εξάγωνο, όταν τα έχεις δει όλα;
Ο «πόλεμος» πάντως… πόλεμος και στο τετράγωνο του Άρη με την αστρική Δήμητρα (στις 11 Φεβρουαρίου αυτό) η ειρήνη θα γίνει δυσεύρετη. Πολιτικοί, νομικοί κι άνθρωποι των media θα γίνουν αχταρμάς, ενώ σε μια γωνιά παραμονεύει κι ο γείτονας «Σουλτάνος», που την έχει την όψη στο γενέθλιο χάρτη του και -δεν μπορεί- όλο και με κάτι θα μανιάσει.

Στις 21 Φεβρουαρίου πάλι ο τροπικός Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Δία, παράγοντας ενέργεια ικανή να κάψει τον εγκέφαλό σου αλλά και οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα της. Τα παιδία παίζει με βεγγαλικά και μακάρι να είναι μόνον μια παράσταση του δρόμου.
Το τρίγωνο Ερμή-Άρη που γίνεται στις 22 είναι φυσικά ένα απλό πταίσμα μπροστά στις ορέξεις των νεόκοπων Νερωνιστών, εξ άλλου αρμονική όψη είναι και το πολύ-πολύ να κάψεις το φαΐ στο σπίτι.

Στις 14 Μαρτίου είναι η σειρά του Κρόνου να σου δείξει ότι «αυτά δεν περνάνε εδώ». Ποια, θα αναρωτηθείς, αλλά θα το καταλάβεις, όταν φας -επιεικώς- τα μούτρα σου. Τετράγωνο με τον αστρικό Άρη γράφει το μενού κι έχει και συνέχεια. Καπάκι στις 15 κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Στα Τρίκαλα στα δυό στενά, δηλαδή θα μπεις -που να είχε και θάλασσα- κι από που να πρωτοφυλαχτείς, από τις ιώσεις και τα μουλωχτά βουντού ή από τους καμικάζι; Πρόσεχε στο δρόμο πάντως για αρχή κι αν τύχει να ρίξει και χιονάκι, μην ξεμυτήσεις καν.

Φινάλε με δύο ακόμη τετράγωνα στις 17 Μαρτίου: Ο Άρης με τον Ήλιο και τον Ερμή αντάμα θα κάνουν τη ζωή σου πιο περιπετειώδη, με μπινελίκια μούντζες βρυχηθμούς και μπόλικα τσιρότα αλλά εδώ κρατάς και τα καλά: Γρήγορη και άμεση επίτευξη στόχων, πριν οι οχτροί σου προλάβουν να βγάλουν κιχ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved