Τι σηματοδοτεί η επαναφορά του Άρη στους Διδύμους σε ορθή πορεία

Θα ξεμπλοκάρουν κάποιες καταστάσεις ή θα ξεσπάσει ό,τι καταπιεζόταν όλο τον προηγούμενο καιρό;

Τι σηματοδοτεί η επαναφορά του Άρη στους Διδύμους σε ορθή πορεία

Ύστερα από δυόμιση μήνες ανάδρομης πορείας ο Άρης στους Διδύμους επανέρχεται σε ορθή φορά και μια απλοποιημένη λογική λέει πως… "α, τι καλά, επιτέλους, θα ξεμπλοκάρουν κάποιες καταστάσεις, πάμε παιδιά δυνατά κλπ" κι αυτό ψέμα δεν είναι. Ωστόσο, η απρόσκοπτη -πλέον- ροή μπορεί να έχει και κάποιες ιδιαίτερα ενοχλητικές ή «περιπετειώδεις» πτυχές, στην περίπτωση που απελευθερωθεί ένα ενεργειακό δυναμικό, που συσσωρεύθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Φαντάσου ένα άλογο κλεισμένο και δεμένο, που ένα αόρατο χέρι σπάει τα δεσμά του και το αφήνει να τρέξει ελεύθερα, κουβαλώντας και τα απωθημένα της σκλαβιάς του.

Ή αλλιώς μια άπνοια, που «γυρίζει» σε θύελλα ή το καπάκι μιας χύτρας που «σκάει». Κι αν σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει πάντα το εν δυνάμει δημιουργικό στοιχείο, που καλώς θα απελευθερωθεί, όσον αφορά στο σύνολο, την κοινωνία και την πολιτική σκηνή, ένα τέτοιο ξέσπασμα μπορεί… άνετα να φέρει νέα και εκρηκτικά δεδομένα!

Μάλιστα η σύνοδος του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο, δίνει ένα point παραπάνω σε μια τέτοια προοπτική, οπότε… έσο έτοιμος/η για καταστάσεις που θυμίζουν κεραυνό εν αιθρία.

Ειδικά η Ελλάδα, που ο Ήλιος της στον Υδροχόο είναι στο «πεδίο βολής» του transit Ουρανού (τετράγωνο) δεν αποκλείεται να μπει σε περιπέτειες, με αιχμή την Οικονομία και το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό γενικότερα, ενώ στο «κάδρο» μπαίνει αναπόφευκτα κι ο… καλός μας γείτονας! Μεταφορικά πρόκειται για τη γνωστή στάμνα που πάει πολλές φορές στη βρύση, αλλά μία σπάει.
Τα γενέθλια του Ελληνικού κράτους είναι στις 3 Φεβρουαρίου κι αυτές οι πάνω-κάτω 20 ημέρες που απομένουν μέχρι τότε, με βάση την τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή, κρύβουν σίγουρα εκπλήξεις και ανατροπές.

Το «κλειδί» είναι μάλλον η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου, αλλά πάντα υπάρχουν και τα «προεόρτια».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved