Δήμητρα στο Ζυγό: Τι θα φέρει στα δώδεκα ζώδια;

Θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο έξι περίπου μήνες κι αυτό… κακό δεν το λες

Δήμητρα στο Ζυγό: Τι θα φέρει στα δώδεκα ζώδια;

Η Δήμητρα (Ceres) θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ζυγό στις 19 Δεκεμβρίου, παραμένοντας στο ζώδιο μέχρι τις 22 Μαρτίου. Ύστερα, έχοντας ανάδρομη φορά από τις 4 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί πάλι στην Παρθένο για να ακολουθήσει ο… δεύτερος γύρος στο Ζυγό από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Συνολικά, δηλαδή, θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο έξι περίπου μήνες κι αυτό… κακό δεν το λες!

Η Δήμητρα με το Ζυγό διατηρούν πολύ καλές… διπλωματικές σχέσεις! Θα μπορούσε να θεωρηθεί και κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου, αφού μια λέξη-κλειδί για την ίδια είναι «οι άλλοι». Σε μια υπόθεση εργασίας, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι «άλλοι» η Δήμητρα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης και πρακτικά δείχνει το πώς σε βλέπουν, αλλά και ποια είναι η δημόσια εικόνα που προβάλλεις εσύ. Αυτό προκύπτει από το ζώδιο και τον οίκο που την φιλοξενεί στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, συν φυσικά τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες και σε μια πρώτη «ανάγνωση» μπορείς να θεωρήσεις ότι, ως κοινωνικό ον, μπορεί να λειτουργείς και να φαίνεσαι ανάλογα με το πού είναι και τι κάνει η Δήμητρά σου.

Επιπλέον, συνδέεται με την πολιτική και τους πολιτικούς, που περνούν από μια εκλογική διαδικασία, τη δημοσιογραφία και τα media, τα νομικά θέματα, κυρίως του αστικού Δικαίου, αλλά και με έγγραφα που φέρουν μια επίσημη σφραγίδα, πολιτογραφήσεις, συμβάσεις κλπ.

Η δικτύωση και οι δημόσιες σχέσεις, μέσω των οποίων πολλά γίνονται πιο εύκολα και αποδοτικά, είναι ένα από τα ατού που σου δίνει κι αν βέβαια ασχολείσαι με κάτι που απευθύνεται στο κοινό ή στηρίζει πολλά στην αποδοχή του, η Δήμητρα θα αναλάβει να προωθήσει το έργο και την προσωπικότητά σου.

«Καλύπτει» επίσης και θέματα life style, με τα δρώμενα στις ζωές των άλλων -και ιδιαίτερα των απανταχού διασήμων- να καλύπτουν τα κενά της δικής σου ζωής.

Όσον αφορά, τώρα, στα δεδομένα της διέλευσής της από το Ζυγό, η πρώτη φάση είναι και η πιο αποδοτική, αφού τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει απέναντί της το Δία κι αν βέβαια είσαι Ζυγός, Κριός, Καρκίνος ή Αιγόκερως, έχεις πολύ περισσότερους λόγους να… χαίρεσαι αλλά και να μην είσαι όλο και κάπου θα ευνοηθείς!

ΚΡΙΟΣ
Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δημόσιες σχέσεις, που ανοίγουν «πόρτες». Μια επίσημη πρόταση συνεργασίας ή μια νομική κατοχύρωση.

Κι ακόμη: Προσωπική ανάδειξη, αυξημένη επιρροή στους άλλους. Επισημότητες, επαφές σε υψηλό επίπεδο. Ένας καλός γάμος ή ένα εξ ίσου καλό… διαζύγιο!

ΤΑΥΡΟΣ

Εύνοια στα εργασιακά. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με αίσιο πέρας, μια σύμβαση εργασίας, ένας συνεταιρισμός. Μια γόνιμη διαμεσολάβηση, προώθηση, διαφήμιση.

Κι ακόμη: Παρασκηνιακές βοήθειες, κρυφή προστασία. Αποκαλύψεις μυστικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής, «διακεκριμένες» γνωριμίες. Διάκριση ενός αγαπημένου προσώπου ή μια επίσημη εξέλιξη που το αφορά. Μεγάλη αποδοχή ενός δημιουργήματος.

Κι ακόμη: Μια διάκριση από τη συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια, επιτυχημένη ενασχόληση με τα κοινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναβάθμιση στις συνθήκες διαμονής, πρόοδος στις οικογενειακές υποθέσεις. Συμφωνίες για ακίνητα. «Άνοιγμα» του σπιτιού σε κόσμο, γιορτές, δεξιώσεις.

Κι ακόμη: Η καριέρα σε ανοδική πορεία. Επαφές με κρατούντες και πρόσωπα-κλειδιά, συναντήσεις κορυφής.

ΛΕΩΝ
«Βήμα» προς το κοινό. Απόκτηση ενός μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας. Συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία. Μια πιστοποίηση.

Κι ακόμη: «Άνοιγμα» στον κόσμο, ένα μεγάλο ταξίδι. Απόκτηση ενός πτυχίου, διαλέξεις, σεμινάρια. Μια νομική κατοχύρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντική εύνοια στα οικονομικά. Μια επωφελής ρύθμιση ή συμφωνία, που απελευθερώνει δυνατότητες.

Κι ακόμη: Χρηματοδοτήσεις, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Προσωπική ανάδειξη, αυξημένη επιρροή στους άλλους. Επισημότητες, επαφές σε υψηλό επίπεδο. Ένας καλός γάμος ή ένα εξ ίσου καλό… διαζύγιο!

Κι ακόμη: Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δημόσιες σχέσεις, που ανοίγουν «πόρτες». Μια επίσημη πρόταση συνεργασίας ή μια νομική κατοχύρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρασκηνιακές βοήθειες, κρυφή προστασία. Αποκαλύψεις μυστικών.

Κι ακόμη: Εύνοια στα εργασιακά. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με αίσιο πέρας, μια σύμβαση εργασίας, ένας συνεταιρισμός. Μια γόνιμη διαμεσολάβηση, προώθηση, διαφήμιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πλούσια κοινωνική ζωή, «υψηλές» γνωριμίες. Μια διάκριση από τη συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια, επιτυχημένη ενασχόληση με τα κοινά.

Κι ακόμη: Διάκριση ενός αγαπημένου προσώπου ή μια επίσημη εξέλιξη που το αφορά. Μεγάλη αποδοχή ενός δημιουργήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καριέρα σε ανοδική πορεία. Επαφές με κρατούντες και πρόσωπα-κλειδιά, συναντήσεις κορυφής.

Κι ακόμη: Αναβάθμιση στις συνθήκες διαμονής, πρόοδος στις οικογενειακές υποθέσεις. Συμφωνίες για ακίνητα. «Άνοιγμα» του σπιτιού σε κόσμο, γιορτές, δεξιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Άνοιγμα» στον κόσμο, ένα μεγάλο ταξίδι. Απόκτηση ενός πτυχίου, διαλέξεις, σεμινάρια. Μια νομική κατοχύρωση.

Κι ακόμη: «Βήμα» προς το κοινό. Απόκτηση ενός μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας. Συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία. Μια πιστοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εισροή κεφαλαίων, μεγάλα κέρδη. Χρηματοδοτήσεις, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις. Ευνοϊκές ρυθμίσεις σε φορολογικά θέματα.

Κι ακόμη: Αυξημένα έσοδα από το καλό όνομα στην «πιάτσα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved