Δήμητρα στην Παρθένο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων

Δήμητρα στην Παρθένο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η Δήμητρα (Ceres) θα βρίσκεται στην Παρθένο, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στις εξελίξεις, από ένα ζώδιο που στη δικαιοδοσία του έχει κυρίως τα εργασιακά και την υγεία αλλά πέραν αυτών και επί προσωπικού σίγουρα θα μετρήσει και το ποιος οίκος φιλοξενείται στην Παρθένο στο γενέθλιο χάρτη σου.

Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς, διπλωμάτες, νομικούς αλλά και σε ευρέως γνωστά πρόσωπα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα.

Μια βασική έννοια-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι» κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους». Επιπλέον έχοντας ένα «κοσμοπολίτικο» χαρακτήρα, συνδέεται με το life style αλλά και με οτιδήποτε στραβό προκύπτει από την μη αποδοχή μιας δημόσιας εικόνας κι εδώ μπαίνουν στο «κάδρο» ψυχοσωματικές ασθένειες όπως η ανορεξία ή η βουλιμία, που συχνά είναι προϊόν μιας «διαταραγμένης» Δήμητρας.

Θα σου επισημάνω ακόμη ότι στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται, γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις, συμβόλαια κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Αν αφαιρέσεις τις δύσκολες όψεις που ενδέχεται να σχηματίζει με τον Άρη, η επιρροή της στα θέματα σου είναι γενικά θετική, ειδικά σε ζητήματα όπου η αποδοχή του κοινού είναι κομβικής σημασίας. Με τον Κρόνο πάντως τα πηγαίνει αρκετά καλά συγκριτικά με άλλους πλανήτες και βέβαια δεν τίθεται κάποιο θέμα για το Δία, ακόμη και στα τετράγωνά του.

Όσο για τη συμμετοχή της σε δεινά, καταστροφές κλπ, που «χρωματίζεται» από τις… κακές παρέες που κάνει με τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα κυρίως, εντοπίζεται σε όλα εκείνα που είναι απόρροια της ανθρώπινης δραστηριότητας ή αφορούν σε κοινωνικοπολιτικές και νομικές ακρότητες. Δεν σχετίζεται δηλαδή άμεσα με φυσικές καταστροφές.

Στη συγκεκριμένη διέλευση από την Παρθένο, το τ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στους Διδύμους και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, είναι ένα… sos, ενώ στον αντίποδα η αντίθεση της με το Δία στο μεταίχμιο Ιχθύων-Κριού λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είναι από αυτές τις όψεις, που σίγουρα θα ήθελες να έχεις και στο δικό σου ωροσκόπιο!

Ας δούμε όμως τις κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στην Παρθένο, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Αναμένεται μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, με θετικό πρόσημο και είναι πιθανό να προκύψουν συμβάσεις ή/και συνεργασίες, που θα βάλουν τα πράγματα σε ένα νέο πλαίσιο, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να προωθήσεις την δουλειά σου και να διαφημιστείς. Επιπλέον, η γενική τάση είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, γνωρίζοντας ίσως και «κορυφές» του χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η προσωπική σου ζωή και αναπόφευκτα οι ερωτικές υποθέσεις σου περνούν σε πρώτο πλάνο κι αυτό μπορεί να οφείλεται τόσο σε μια «σκανδαλολογία», όσο και στο γεγονός πως «κυκλοφορείς» με ένα διακεκριμένο άτομο. Ακόμη, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, η πιο γόνιμη εκδοχή, ωστόσο, αυτής της διέλευσης είναι η από κοινού ενεργοποίηση για έναν δημιουργικό σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, λαμβάνοντας έναν επίσημο χαρακτήρα, κάτι που συμπεριλαμβάνει από περιουσιακές ρυθμίσεις και αγοραπωλησίες μέχρι… γάμους και διαζύγια! Στο πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση ή φιλοξενία, ίσως όμως να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή/και να συμμετάσχεις σε γιορτές και δεξιώσεις, με συνδαιτυμόνες διακεκριμένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αναμένεται μια μεγαλύτερη κινητικότητα σε ταξίδια αλλά και σε κοινωνικές δραστηριότητες, ίσως μάλιστα να διευρυνθούν οι δυνατότητες σου ως προς τα μέσα που χρησιμοποιείς ή να σου δοθεί βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου σε ένα ευρύτερο κοινό. Μπορεί ακόμη να συνάψεις ένα συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία, αλλά και να πάρεις μια πιστοποίηση ή ένα έγγραφο που σε κατοχυρώνει.

ΛΕΩΝ ♌

Η οικονομική σου κατάσταση τείνει να βελτιωθεί και πέρα από τα καθαρά δικά σου έσοδα, που θα «αβγατίσουν», λόγω του καλού ονόματος που θα αποκτήσεις στην «πιάτσα» είναι πιθανό να ωφεληθείς από έναν οικονομικό συνεταιρισμό ή ακόμη και από μια νομική απόφαση που θα βγει υπέρ σου. Επιπλέον, μπορείς να μεσολαβήσεις για υποθέσεις τρίτων, παίρνοντας και το κάτι τις σου, ενώ «παίζει» και μια ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μάλλον έφτασε η ώρα κι η στιγμή να εγκαταλείψεις το «χαμηλό» προφίλ σου ή έστω να το συνδυάσεις με μια μεγαλύτερη έκθεσή σου στο κοινό. Επιπλέον, η επαφή σου με «σημαίνοντα πρόσωπα», θα προσθέσει «πόντους» στη δημόσια εικόνα σου, ίσως μάλιστα να τα προσελκύσεις εξ αιτίας των όσων κάνεις. Μπορεί ακόμη να «τρέξει» μια σύμβαση ή μια συνεργασία, με επίσημη «σφραγίδα», ενώ η ενασχόλησή σου με τα κοινά είναι… εκ των ων ουκ άνευ!

*Αν θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, διάβασε και την πρόβλεψη για τον Ωροσκόπο σου*

ΖΥΓΟΣ ♎

Με το παρασκήνιο να λειτουργεί τις περισσότερες φορές υπέρ σου, κάποιες αποκαλύψεις θα σε προστατέψουν ή θα σου επιτρέψουν να κινηθείς εκ του ασφαλούς, ίσως μάλιστα να σε «ξελασπώσουν» και οι «άκρες» που διαθέτεις ή θα βρεις, πέρα, ωστόσο, από τα «σοβαρά» θέματα, το ότι θα μάθεις μυστικά για τις ζωές των… άλλων θα σε αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η! Ίσως βέβαια να μπεις και σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης ή ψυχοθεραπείας με μοιράσματα και εκμυστηρεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η συμμετοχή σου στα κοινά ή σε μια συλλογική προσπάθεια με αντικείμενο την πολιτική ή τα εργασιακά είναι ίσως η επικρατέστερη εκδοχή, ίσως όμως απλά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα με πρόσωπα που δεν είναι καθόλου τυχαία κι ασκούν μια σημαντική επιρροή στον τομέα τους. Επιπλέον, μπορεί να διακριθεί ένας φίλος ή μια φίλη σου και να πάρεις κι εσύ το δικό σου μερίδιο… δόξας!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σου ή σε ένα σημαντικό στόχο που έχεις θέσει αναμένεται να λάβουν μια θετική διάσταση, πολύ περισσότερο, αν αυτό που κάνεις απευθύνεται στο κοινό ή εξαρτάται από την αποδοχή του, ίσως μάλιστα να βραβευθείς για κάτι ή να ακουστεί το όνομά σου. Επιπλέον, αναμένονται συσκέψεις κορυφής και συνεργασίες με σημαίνοντα πρόσωπα, που αν μη τι άλλο θα ανεβάσουν το πρεστίζ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Για σένα οι σπουδές, τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις περνούν σε πρώτο πλάνο, με τις εξελίξεις να είναι στην πλειοψηφία τους θετικές ίσως μάλιστα να προκύψει και μια επίσημη συμφωνία ή συνεργασία με άτομο ή φορέα του εξωτερικού, ενώ, σε κάθε περίπτωση, τα media και τα κοινωνικά δίκτυα θα γίνουν ένα πολύτιμο «όπλο». Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες και φιλοσοφίες ζωής, με βασικό αίτημα το να τις «παντρέψεις» με τις δικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αναμένεται μια μεγαλύτερη κινητικότητα σε οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι στην πλειοψηφία τους θετικές και πέρα από τα αυξημένα έσοδα που θα προκύψουν από την εργασία σου, θα αποκτήσεις πρόσβαση και σε πηγές χρηματοδότησης. Αν πάλι είσαι… ακόμη πιο τυχερός, θα λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά! Επιπλέον, η εποχή «σηκώνει» ρυθμίσεις για φορολογικά θέματα, χρέη και δανειακές συμβάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχεις ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτό, ενδέχεται μάλιστα να έρθεις σε επαφή με σημαίνονται πρόσωπα-κλειδιά, συνάπτοντας επίσημες συμφωνίες ή συμβάσεις. Επιπλέον, ό,τι πράττεις και απευθύνεται στο κοινό θα τύχει μιας διευρυμένης αποδοχής. Στην προσωπική σου ζωή πάντως ένας «γάμος» είναι το ίδιο πιθανός, όσο κι ένα «διαζύγιο».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved