Δήμητρα στον Λέοντα: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Θα είναι στο Λέοντα από τις 23/7 έως τις 28/9

Δήμητρα στον Λέοντα: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα (Ceres) θα βρίσκεται στο Λέοντα από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τις δικές της κατευθύνσεις, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκεις. Σου θυμίζω ότι η φύση της είναι επικοινωνιακή και κοσμοπολίτικη, ενώ συνδέεται με την πολιτική ζωή και διαχείριση, τη δημοσιογραφία και νομικά θέματα, κυρίως του αστικού Δικαίου αλλά και με έγγραφα που φέρουν μια επίσημη σφραγίδα.

Η δικτύωση και οι δημόσιες σχέσεις, μέσω των οποίων πολλά γίνονται πιο εύκολα και αποδοτικά, είναι ένα από τα ατού που σου δίνει κι αν ασχολείσαι με κάτι που απευθύνεται στο κοινό ή στηρίζει πολλά στην αποδοχή του, θα αναλάβει να προωθήσει το έργο και την προσωπικότητά σου.

Σε μια λιγότερο… απαιτητική εκδοχή, καλύπτει και θέματα life style, με τις ζωές των απανταχού celebrities να καλύπτουν τα κενά της δικής σου!

Η διαδρομή της στο ζώδιο ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στις 11 Αυγούστου κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνό της με το Δία στον Κριό. Στις 22 ακολουθεί η σύνοδός της με την Αφροδίτη και μέχρι εδώ η Δήμητρα παίρνει… άριστα!
Το τετράγωνό της όμως με τον Ουρανό και η αντίθεση της με τον Κρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου θα βάλει… δύσκολα στη ζωή σου, ενώ αναμένονται και ραγδαίες εξελίξεις κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα ή/και νομικού ενδιαφέροντος, με τις ακρότητες να… περισσεύουν!

Αν βέβαια είσαι Λέων ή Υδροχόος έχεις πολύ περισσότερους λόγους να υπολογίσεις την επιρροή της στη ζωή σου αλλά τελικά το «καλάθι» της Δήμητρας έχει για όλους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Πλούσια κοινωνική ζωή, με τις ερωτικές υποθέσεις να περνούν συχνά σε πρώτο πλάνο. Μια διακεκριμένη γνωριμία. Τα παιδιά στο επίκεντρο της προσοχής.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Δημοσιοποίηση οικογενειακών υποθέσεων. Συμφωνίες για ακίνητα. «Άνοιγμα» του σπιτιού σε κόσμο, γιορτές, δεξιώσεις. Φιλοξενία, μετακόμιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Επικοινωνιακή έξαρση, συμβόλαιο για ένα επικοινωνιακό αγαθό ή μια σχετική υπηρεσία. Δημοσιοποίηση γραπτών, διαφήμιση. Ένας τίτλος σπουδών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που βάζει τα πράγματα σε μια νέα βάση. Αυξημένα έσοδα.

ΛΕΩΝ ♌

Πρωταγωνιστικός ρόλος. Προσωπική ανάδειξη, αυξημένη επιρροή στους άλλους. Συνδιασκέψεις σε υψηλό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αποκαλύψεις μυστικών ή παρανομιών. Μια κρυφή συνεργασία. Γνωριμία με διακεκριμένα άτομα του ιατρικού κλάδου.

*Αν θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, διάβασε και την πρόβλεψη για τον Ωροσκόπο σου*

ΖΥΓΟΣ ♎

«Μπαράζ» γνωριμιών και κοινωνικότητας. Συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια, ενασχόληση με τα κοινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Επαφές με κρατούντες και πρόσωπα-κλειδιά, συναντήσεις κορυφής. Ανάδειξη στόχων, προώθηση, δικτύωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις έχουν την μερίδα του… λέοντος στις εξελίξεις! Κοσμοπολίτικη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ρυθμίσεις-διαπραγματεύσεις για φορολογικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις. Εισόδημα από άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μια επίσημη πρόταση συνεργασίας ή νομική πράξη. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δημόσιες σχέσεις, μεγαλύτερη αναγνώριση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, μια σύμβαση εργασίας. Προώθηση, διαφήμιση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved