Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Αν ανήκεις στο ζώδιο ή είσαι Αιγόκερως έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι!

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου κι αν ανήκεις στο ζώδιο ή είσαι Αιγόκερως έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι!

Ουσιαστικό πλεονέκτημα στα οικογενειακά σου ή/και σε θέματα καριέρας θα έχεις κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός, η «Ωραία» ωστόσο έχει καλούδια και για τα υπόλοιπα οκτώ ζώδια. Ως Ιχθύς ή Παρθένος μάλιστα δικαιούσαι να ελπίζεις σε όμορφες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Στο αμιγώς οικονομικό κομμάτι πάλι, αν είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, όλο και κάποιο τυχερό θα έχεις, ενώ ως Ταύρος ή Σκορπιός δεν έχεις παρά να το ρίξεις στις εκδρομές και τις εξόδους, αναζητώντας τις μικρές καθημερινές ευτυχισμένες στιγμές σου.
Αν τώρα είσαι Λέων ή Υδροχόος θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς περισσότερο και μην το έχεις για λίγο, αφού φορτώνοντας τις «μπαταρίες» σου θα είσαι πανέτοιμος για τις Αυγουστιάτικες εξορμήσεις σου.

Σε κάθε περίπτωση κι ανάλογα με τον τομέα επιρροής, ακόμη κι αν δεν υπάρξουν «χειροπιαστές» εξελίξεις, η καλή ψυχολογία σου θα διώξει μακριά τα άγχη και τα προβλήματα. Όταν νοιώθεις μια χαρά, όλα σου φαίνονται υπέροχα, αυτή είναι η αλάνθαστη συνταγή της ευτυχίας.
Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες δύσκολες ώρες για την Αφροδίτη, που αναπόφευκτα θα επηρεάσουν και τη δική σου ζωή.

  • Για παράδειγμα η αντίθεση της με τον αστρικό Πλούτωνα στις 21 σηματοδοτεί κάτι πένθιμο ή λυπηρό, ενώ σίγουρα δεν προσφέρεται για μια ασφαλή αισθητική παρέμβαση στο σώμα σου. Όχι δηλαδή να πας για κούκλα και να βγει το άλλο ξέρεις ποιο. Μόνον καθαρισμός «επιτρέπεται», ενώ αν θες σώνει και καλά να βγεις για ψώνια, μείνε στα σέξι εσώρουχα και μακάρι να τα επιδείξεις άμεσα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και μελλοντικά χαμένα δεν θα πάνε. Μόλις τα δουν θα σου χυμήξουν!
  • Τρόφιμα και καλλυντικά πάλι, είναι ύποπτα για αλλοιώσεις κι αυτά τα άτιμα τα σπυράκια ευκαιρία ψάχνουν για να ξεμυτίσουν.
    Ανάλογο θα είναι το κλίμα και στις 9/8 που οι δύο πλανήτες θα σχηματίσουν μια «κανονική» αντίθεση, με τη μόνη διαφορά πως αυτή η όψη μπορεί να «πιάσει» την ψυχολογία σου χωρίς κατ’ ανάγκη να φέρει γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να… στρίψεις α λα γαλλικά με ταινίες, θεάματα ή αναγνώσματα που κινούνται σε ένα κλίμα πάθους και μυστηρίου.
  • Αν τώρα θελήσεις να ζήσεις το έργο και στην πράξη, σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις το δικό σου «γλυκό μυστήριο της ζωής» αλλά να θυμάσαι ότι η ζήλια μπορεί να δηλητηριάσει την ευτυχία σου και να την «γυρίσει» σε τραγωδία. Εξ άλλου όταν μια υπόθεση γίνεται «ζωής και θανάτου», κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα happy end, εξ ολοκλήρου. Θα ζήσει γιατρέ ή θα πάρω την κληρονομιά;
  • Μια ακόμη κατά τεκμήριο δύσκολη στιγμή για την Αφροδίτη προκύπτει από την χιαστί (150 μοίρες) που σχηματίζει με τον Κρόνο στις 5/8. Εδώ είναι σκόπιμο να κρατήσεις μικρό καλάθι τόσο σε αισθηματικά, όσο και σε οικονομικά ζητήματα, με κάποιες γνωστές παροιμίες να γίνονται επίκαιρες! Των φρονίμων τα παιδιά κάλλιο πέντε και στο χέρι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει κλπ. Στο σεξ πάλι ο μαζοχισμός θα είναι σε τρελά κέφια.
    Περνώντας στην αντίπερα «όχθη» το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 25/7 είναι ότι πρέπει για μια χαρούμενη ζωή, απαλλαγμένη από άγχη και σκοτούρες κι αν γίνουν και κάποιες σπατάλες ή επιπολαιότητες, δεν πειράζει, αρκεί βέβαια να μην αφήσεις το υπεύθυνο πόστο σου για να κάνεις ντόλτσε βίτα με κότερα και χλιδές. Χρειάζεται και λίγη τσίπα, που και που. Αν τώρα συγκαταλέγεσαι στους «σοβαρούς», μπορεί να απαυδήσεις από όλα αυτά τα «χαζά» που θα συμβούν κι από τους τύπους που είναι όλο «φρου-φρου κι αρώματα» αλλά από ουσία μηδέν. Ξέρεις όμως ποιες έχουν τις τύχες τις καλές, κατά πως το λέει η παροιμία.
  • Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρατεταμένη σύνοδος της τροπικής Αφροδίτης με τον αστρικό Ήλιο και την αστρική Δήμητρα, η πρώτη φάση της ωστόσο που ξεκινά στις 21 έχει μπόλικο Πλούτωνα και μπορεί να σου βγει ολίγον ξινή. Σε «Ολέθρια σχέση» φέρνει λίγο, άσε που τα απανταχού «καλόπαιδα» και όλες οι κατεστραμμένες περιπτώσεις θα βγουν στη γύρα. Η δεύτερη ωστόσο που συνδυάζεται με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι όλα τα τυχερά μαζί και είτε είσαι σε διακοπές είτε όχι μη χάσεις την ευκαιρία για να χαρείς τις απολαύσεις της ζωής. Αν έχεις και «μπάρμπα στην Κορώνη», ακόμα καλύτερα.
  • Στη συνέχεις, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 31/7, βγαίνουν έξω τα μαντήλια τα ποτισμένα με δάκρυα για έναν έρωτα που χάθηκε αλλά η ανάμνησή του παραμένει ολοζώντανη. Κι αν δεν βρεθείς εσύ σε μια τέτοια ευαίσθητη φάση σίγουρα κάποιος άλλος στο περιβάλλον σου θα σου θυμίσει πως υπάρχουν ανθρώπινες αδυναμίες, που κάνουν τη λογική να φαίνεται τόσο δα μικρούλα κι ανήμπορη να αντιδράσει.
    Αν πάντως είσαι τυχερός θα ξανασμίξεις με το χαμένο παράδεισό σου ή θα τον βρεις σε μια ζεστή αγκαλιά, έχοντας μάλιστα προοπτικές αποκατάστασης. Με παπά και με κουμπάρο, όχι αστεία.
  • Υπάρχει ωστόσο διαθέσιμη και η εναλλακτική των διακοπών στο χωριό με τα ήθη, τα έθιμά του και τις παραδοσιακές συνταγές που θα τέρψουν τον ουρανίσκο σου. Οι παλιοί κρατάνε ζωντανές τις μνήμες και τους θρύλους κι αν σου πουν και για νεράιδες ή ξωτικά άκουσέ τους με προσοχή. Πίσω από «δεισιδαιμονίες» κρύβονται πάντα αλήθειες. Ίσως βέβαια να μάθεις και για το πως κλέφτηκαν η Αφρούλα με το Γιάνο προ αμνημονεύτων, τότε που για να πάρει πλούσιος φτωχιά έπρεπε να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα κι αυτό μόνο με την αγάπη γίνεται.
  • Αν τώρα όλα αυτά τα παλιά σε αφήνουν παντελώς αδιάφορο/η, γιατί είσαι παιδί της δράσης και του «τώρα», κάνε λίγο υπομονή, αφού στις 2 και τις 3/8 ακολουθεί μια πολύ ιδιαίτερη συγκυρία. Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνα με τον Ουρανό και τον Άρη, κάνοντας συντρίμμια συμβάσεις και καθωσπρεπισμούς. Κι έχεις βέβαια κάθε λόγο να ανησυχείς για την «στρωμένη» ιστορία σου, μη γίνει κάτι ξαφνικό και χαλάσει αλλά ίσως να σε παρηγορήσει η σκέψη πως με τον Ουρανό παρόντα αυτά που συμβαίνουν είναι «κατ’ εξαίρεση», άρα και δύσκολο να επαναληφθούν. Μια κάποια επανάσταση πάντως θα ξεσπάσει, αν κρατάς πολύ σφιχτά τα «γκέμια» ή αν έχεις ξεχάσει αυτά που πρέσβευες κάποτε, στο όνομα του βολέματος.
    Ο Ουρανός θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία για να σου αποδείξει ότι όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή, ακόμη κι αυτά που θεωρείς απίθανα, στις 7, που ως αστρικός θα κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Αν πάντως είσαι λάτρης των εκπλήξεων και της διαφορετικότητας, θα το χαρείς δεόντως.
  • Την ίδια ημέρα βέβαια η Αφροδίτη έχει κι άλλη παρέα και το πράγμα μπερδεύεται. Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με την Έριδα γράφει το αστρολογικό καλεντάρι κι είναι να απορείς πως θα ζευγαρώσει ο ρομαντισμός με το συμφέρον κι η ουτοπία με το πρακτικό πνεύμα. Είπαμε όμως, όλα γίνονται, έστω και κατά σειρά. Ένα-ένας δηλαδή, μη σπρώχνεστε κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας.
  • Σε κάθε περίπτωση πάντως το εργάκι «ασθενής και νοσοκόμος/α» θα έχει μεγάλη πέραση. Φιλί και ένεση, χάδι και κατάπλασμα, χάπι κι αγκαλιά, μόνον όταν έρθει η ώρα της πληρωμής μπορεί να χαλαστείς λιγάκι!
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved