Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο, παρέα με τον Άρη στις 6 Μαρτίου κι αυτή η σύνοδος με τα ωραία της αλλά και τα άλλα τα περίεργα, θα σου κρατήσει συντροφιά για όλο σχεδόν τον μήνα

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Υδροχόο

Να σου, λοιπόν, οι ψυχαναλύσεις και οι καναπέδες-πρόσχημα για να σιχτιρίσεις την άτιμη κοινωνία, τα παιδικά σου τραύματα και τα τρία κακά της μοίρας σου. Aντισυμβατικό το κόνσεπτ, μην σε ξεγελά όμως το θεωρητικό περίβλημά του, αφού πολλοί πλούτισαν «πουλώντας» ανεξάρτητο πνεύμα. Υπάρχουν κι άλλοι που η επανάστασή τους αρχίζει και τελειώνει στο πως θα προκαλέσουν τα χρηστά ήθη, για να τα υπηρετήσουν πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις. Οι αντιφάσεις κάθε πλανήτη στο ζώδιο αυτό είναι σχεδόν παροιμιώδεις και η Αφροδίτη δεν είναι εξαίρεση.

Κι αν ο έρωτας, με τα πάνω του και τα κάτω του, θα εξακολουθήσει να είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου των εξελίξεων, δεν θα λείψουν και τα «παραστρατημένα» πάθη, εκείνα δηλαδή που εκδηλώνονται σε ποικίλους τομείς της ζωής κι όπως θα έλεγε κι ένας Φροϋδικός αναλυτής απορρέουν από μια καταπιεσμένη libido. Μια φωνούλα από το '60 βέβαια επιμένει να σε προτρέπει να κάνεις απελευθερωτικό έρωτα κι όχι ασύμμετρο πόλεμο αλλά το συνάφι των απανταχού ηθικολόγων και φανατικών κρατάει γερά, διαβρώνοντας συνάμα το ερωτικό στοιχείο με τις «ανωμαλίες», που υπάρχουν πρωτίστως στο μυαλό τους.

Ο Βίλχελμ Ράιχ αναφερόμενος στη σεξουαλική απελευθέρωση είχε επισημάνει την διάσταση ανάμεσα στην αυθόρμητη και αγνή επιθυμία και τα σκ@τ@ που κατοικοεδρεύουν στο κεφάλι του «Ανθρωπάκου» αλλά αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τελικά τον έφαγε η μαρμάγκα.
Μια σημαντική ιδιαιτερότητα βέβαια αυτής της διέλευσης είναι το ότι τα κακά συναπαντήματα που θα έχει η Αφροδίτη στο ζώδιο (ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε), θα τα έχει κι ο Άρης, που σημαίνει ότι σε αρκετές περιπτώσεις θα μεταβείς απότομα από την κορύφωση στην πτώση κι από τις ομορφιές του κόσμου τούτου στις… φρίκες του, αλλά για τον πλανήτη των εντάσεων και της δράσης θα ακολουθήσει ιδιαίτερο άρθρο. Σήμερα το θέμα μας είναι η Αφροδίτη, είτε στην τροπική, είτε στην αστρική της εκδοχή.

  • Με αυτήν την τελευταία γίνεται κι η αρχή στις 12/3. Σε τετράγωνο με τον τροπικό Χείρωνα στον Κριό σε περιμένουν περισσότερες δακρύβρεχτες στιγμές, αλλά, αν βγάλεις άκρη ανάμεσα στα «φιλικά» και τα «επίσημα» ερωτικά ματσάκια, έλα να μας το πεις κι εμάς.
  • Ακολουθεί στις 14 και 15/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τη Δήμητρα στους Διδύμους, που λέει καλό και το μέσα αλλά το έξω δεν παίζεται. Γνωριμίες και ευχάριστα κοινωνικά δρώμενα κάνουν ευπρόσδεκτο το συγκεκριμένο δίδυμο στη ζωή σου και το καλό είναι ότι θα υπάρξει και δεύτερη version (τετράγωνο) στις 23, με τη Δήμητρα να είναι αυτή τη φορά η αστρική.
  • Στις 19 κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κάνοντας trendy τα σπάνια και τα παράδοξα, μη δίνεις λοιπόν όρκο για τίποτα. Το οξύμωρο είναι ότι αυτό το «σίγουρο» που κυνηγάς δεν θα το πιάσεις ποτέ, αντίθετα θα σου προκύψουν εξτραδάκια που θα σε κάνουν να τσιμπιέσαι για να δεις αν είναι αληθινά, αν δεν αρχίσεις να τσιρίζεις βέβαια με όλα αυτά τα τρελά που θα σου συμβούν. Ω καιροί, ω ήθη…
  • Στις 25 πάλι, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με την τροπική Έριδα στον Κριό, δίνοντας σου την ευκαιρία να εξασκήσεις τη νοικοκυροσύνη σου.
  • Το σασπένς όμως σου το φυλάει για το τέλος. Στις 28 και 29 η Αφροδίτη σκοντάφτει πάνω στον Κρόνο και καπάκι ως αστρική πάνω στον τροπικό Πλούτωνα, που περιμένει 24 μοίρες πίσω. Mon Dieux, τι είναι τούτο πάλι; Μια ευτυχία ζητάς και ως απάντηση το σύμπαν σου στέλνει καρτποστάλ από την Ουκρανία κι έναν λογαριασμό ρεύματος -από αυτούς τους ξεγυρισμένους- για να έχεις να πορεύεσαι, χώρια τα μπιμπίκια που κάνουν επιδρομή στο δέρμα σου.

Σκέτη απογοήτευση δηλαδή κι αν τη σκαπουλάρεις, μην το πεις ούτε του παπά…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved