Άρης στον Καρκίνο: Τι θα φέρει στην Ελλάδα

Με τον Άρη παρόντα αναμένεται μια αναταραχή σε οτιδήποτε έχει σχέση με το παρελθόν, την Παράδοση, την πατρίδα, το σπίτι και την οικογένεια

Άρης στον Καρκίνο: Τι θα φέρει στην Ελλάδα

Ο Άρης έχει ήδη κάνει τα πρώτα του «βήματα» στον Καρκίνο, με την περίοδο παραμονής του στο ζώδιο να ξεκινά στις 23 Απριλίου και να ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου.

Το ζώδιο, βέβαια, φημίζεται για την ειδική σχέση που διατηρεί με το παρελθόν, την Παράδοση, την πατρίδα, το σπίτι και την οικογένεια και με τον Άρη παρόντα πολλά από αυτά μπορεί να διαποτιστούν με ένα επιθετικό ύφος. Μάλιστα το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα συμφωνεί και επαυξάνει σε αυτό, οπότε… έχουμε και λέμε:

-Αναστάτωση από φυσικά φαινόμενα (σεισμοί, υποχωρήσεις εδαφών), ξεσπίτωμα

-Αναζωπύρωση του πατριωτικού συναισθήματος, τοπικιστικά ή/και ρατσιστικά φαινόμενα.

-Βανδαλισμοί σε μνημεία, προσβολή εθνικής μνήμης

Επίσης, αναμένεται μια αναταραχή στην ναυσιπλοΐα και τα λιμάνια, πιθανότατα λόγω κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων, ενώ στο «στόχαστρο» του Άρη είναι και οι λίμνες, τα κανάλια, τα φράγματα και γενικότερα τα αρδευτικά συστήματα.

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζουν και οι όψεις του Άρη με τον Πλούτωνα (αντίθεση), τον Ποσειδώνα (τρίγωνο) και την Έριδα (τετράγωνο), που… πιάνουν δουλειά μετά τις 20 Μαΐου.

Εδώ, το «μενού» έχει από «ρελάνς» του κορωνοϊού και βομβιστικές-τρομοκρατικές επιθέσεις, μέχρι την διαφυγή τοξικών ουσιών ή/και ένα ατύχημα σε μονάδα παραγωγής,.

Όσον αφορά τώρα την διέλευση του Άρη από τους οίκους του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας (2ο και 3ο), το πρώτο «καμπανάκι» κτυπά για ένα σοβαρό δυστύχημα σε μεταφορικό μέσο, ενώ αναμένονται και νομικές-δικαστικές διαμάχες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Εξ αντανακλάσεως, από τον 9ο οίκο μπορεί να προκύψουν και αλλαγές συσχετισμών στο κοινοβούλιο.

Όσο για το καθαρά οικονομικό πεδίο, η συγκεκριμένη διέλευση φέρνει έντονα σκαμπανεβάσματα στην αγορά, τις τιμές και το χρηματιστήριο, με την πτώση και την άνοδο των τιμών να είναι άλλοτε επιθυμητή κι άλλοτε όχι.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved