Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, η καλή σου νεράιδα!

Μην αναβάλεις την χαρά, μην αποδιώχνεις την αγάπη

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, η καλή σου νεράιδα!

Δες και την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτή που στέκει μακριά από τις σκοτούρες σου, όχι γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά επειδή καταφέρνεις να μην σκιάζουν το παρόν σου.

Πολύ περισσότερο τώρα που η ωραία Αφροδίτη στους Ιχθύς κι αγαπημένη σου θεά, εμπνέει και σένα να ανοίξεις την καρδιά σου, να ξεχάσεις τα βάσανά σου και να ζήσεις τη χαρά σου.

«Γέλα», σου λέει με εκείνο το τσαχπίνικο ύφος της. «Γέλα με τα λάθη, τις γκάφες και τις ατέλειές σου, γέλα με την ανθρώπινη φύση σου που προσπαθείς χρόνια τώρα να την στριμώξεις σε πλαίσια και κανόνες, μα αυτή ανυπότακτη ξεγλιστρά διαρκώς από τα δεσμά της. Γέλα και συγχώρησε την σκληρότητα εκείνων που δεν νοιώθουν.»

Οι ουρανοί θα ανοίξουν με το γέλιο σου κι ακόμη κι αν είσαι φτωχός ή βασανισμένος, οι καλές νεράιδες δεν θα σε ξεχάσουν. Και μην πάει ο νους σου μόνο στο χρήμα.

Ο πραγματικός πλούτος σου είναι το παιδί, που φωλιάζει μέσα σου και ξέρει να χαίρεται το σήμερα. Αυτό που σε κάνει να χορεύεις στους ρυθμούς των απλών πραγμάτων της καθημερινότητάς σου. Να γεύεσαι πόντο-πόντο την απόλαυση ενός γλυκού, να εκστασιάζεσαι στο άκουσμα μιας μελωδίας, να χορταίνουν οι αισθήσεις σου, να τέρπεις την ψυχή σου.

Είναι βέβαια κι ο έρωτας, που δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ από ένα τέτοιο σόου. Παιδί της Αφροδίτης, μα και του Άρη, ξέρει να απελευθερώνει κάθε δυνατό συναίσθημά σου και να σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός. Δημιουργικός μέσα στο υποτιθέμενο τίποτα, που γίνεται ο παράδεισος σου από το δικό σου όνειρο.

Έρωτας παιχνιδιάρης, τρυφερός, δροσερός και τσουπωτός. Έρωτας ζεστός και αγκαλιασμένος με τα όνειρά σου. Έρωτας ηδονικός, μεθυστικός, νοσταλγικός, που σου ανοίγει τον δρόμο για καλύτερες ημέρες λουσμένες στην αγάπη σου. Έρωτας γαλαντόμος, που σκορπίζει μέσα σου τη χαρά.

Αλλά και έρωτας θυσιαστικός, που τρέφεται από την «σωτηρία» των άλλων.

Αυτόν τον τελευταίο ας’ τον για λίγο να ξαποστάσει.

Προσπέρασέ τον με το φευγαλέο βλέμμα σου και συνέχισε να αναζητάς την ευτυχία σου.

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στους Ιχθύς: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

Δήμητρα στον Κριό: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved