Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις

Μυρίζει ανάδρομος Ερμής ή μου φαίνεται; Δυστυχώς για εμάς, μυρίζει και μάλιστα Υδροχοΐσιος!

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις


Φοράει φέτος ο Υδροχόος τον Δία και τον Κρόνο, αλλά για κακή του τύχη, του ήρθε κουστουμάκι κι ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό του.

Πότε τελειώνει ο ευλογημένος; Στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά αν ήμουν στη θέση σας, θα έδινα και 2 ημέρες να αποκτήσει καλή ταχύτητα ο πλανήτης (έχουμε κι αυτά, βλέπετε! Πρέπει να περιμένουμε να πατήσει γκάζι, τρομάρα του!).

Τι θα μας συμβεί;

Τίποτα λιγότερο από το κλασσικό κοκτέιλ: καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες, αναβολές. Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι, σε αντίθεση με τον προηγούμενο ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, που συνέβαινε σε μια περίοδο γεμάτη κι από άλλους ανάδρομους πλανήτες (Άρη ανάδρομο στον Κριό, Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο), αυτός δείχνει μόνος του να κερνάει, μόνος του να πίνει! Κάτι είναι κι αυτό!

Κι ενώ ο Υδροχόος έχει δυνατή λογική, με τον ανάδρομο χάνει την μπάλα, μπλέκει πολύ τα πράγματα μην μπορώντας πλέον να διακρίνει τι είναι πραγματικό, σωστό, λογικό, όχι γιατί χάζεψε έτσι ξαφνικά, αλλά γιατί δεν μπορεί να δει πού αρχίζει το παράλογο και πού τελειώνει η αλήθεια.

Να σας πω όμως ότι επειδή ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει και την τεχνολογία, ό,τι τεχνολογικό μαραφέτι έχουμε στη ζωή, μπορεί να λειτουργήσει ανάδρομα, κοινώς… να χαλάσει! Και κάτι ακόμα: ό,τι τρελές, αλλά λαμπρές ιδέες κατεβάσει ο νους σας με τον ανάδρομο, γράψτε τις σε ένα χαρτί και κρατήστε τις για μετά. Θα σας φανούν χρήσιμες!

Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, σφίξτε τις τσέπες και προσέξτε μην δανείσετε χρήματα σε γνωστούς… ανεπιστρεπτί! Κριοί και Δίδυμοι προσοχή στα ανοίγματά σας προς φίλους και γνωστούς. Θα παρεξηγηθείτε από το πολύ μπλα μπλα για το τίποτα! Ταύροι και Παρθένοι, εργασία και χαρά στον μέγιστο βαθμό (μην ξεχνάμε τον Δία και τον Κρόνο που εναλλάσσουν το χάδι με το μαστίγιο!), όμως με τον ανάδρομο θα μπλέξετε τα μπούτια σας στα επαγγελματικά, από λάθος συνεννοήσεις!

Υδροχόοι και Λέοντες, θα είστε αρκετά φορτισμένοι σε προσωπικό, αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Θα σας ευχηθώ καλό κουράγιο κι αυτό τα λέει όλα! Ζυγοί, αν κάνετε καμία γνωριμία της προκοπής με τον ανάδρομο, παρακαλώ να τη φτύσετε. Εάν δεν το κάνετε, να φτύσετε τον ανάδρομο. Σκορπιοί, το κλίμα στο σπιτάκι σας θα είναι φορτισμένο και η ενδοεπικοινωνία σας θα χρειαστεί φτιάξιμο (κοινώς θα ακούσετε κουλά και προσοχή στο πώς θα απαντήσετε).

Τοξότες κι Ιχθύες, αν κατορθώσετε να βάλετε 3 προτάσεις στη σειρά, να θέσετε ένα απλό στόχο (π.χ. σήμερα θα μαγειρέψω μπάμιες) και σας βγει, μπράβο σας, θα σας παίξω εμβατήριο! Η σκέψη σας και η ψυχολογία σας θα είναι στον αέρα κυριολεκτικά, επομένως, μην περιμένετε να αποδώσετε.

Διάβασε επίσης:

Ο Άρης στον Ταύρο ζητά την προσοχή σου

Μηνιαίες Προβλέψεις 19/01 έως 18/02: «Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved