Δίας στον Υδροχόο: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

Εσύ πρέπει να χαίρεσαι ή να προσέξεις;

Δίας στον Υδροχόο: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

O Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της ευκολίας, των ευκαιριών και της επέκτασης, μετά από 12 χρόνια επισκέπτεται και πάλι τον Υδροχόο, στις 19/12, 15:55, ώρα Ελλάδας, όπου και θα μείνει για έναν περίπου χρόνο, χαρίζοντάς μας εύνοια, ανάλογα με τον τομέα/οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα που χαντακώνονται από το συγκεκριμένο πλανήτη, αφού τους βγάζει υπερβολή, επιπολαιότητα και μπορεί να τα εκθέσει κάνοντας γνωστά αδυναμίες και ελαττώματα, μεγεθύνοντας ένα πρόβλημα ή ένα κακό περιστατικό,δημιουργώντας σκάνδαλα και γενικά να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Εννοείται ότι κυρίως επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Υδροχόος, Λέων, Ταύρος και Σκορπιός) αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια!

Άρα κάποια ζώδια πραγματικά τα ευνοεί και κάποια τα χαντακώνει! Ας δούμε ποια πρέπει να χαίρονται και ποια να προσέξουν!

Αν δεν ξέρεις πού έχεις τον Δία σου, βάλε τα γενέθλια στοιχεία σου ΕΔΩ και βρες τον!

ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και... για να ακριβολογήσουμε του γ' δεκαημέρου, αφού εσύ του α' και του β' δεκαημέρου θα έχεις και τον Κρόνο πάνω σου, αλλά και τον Ουρανό στον Ταύρο σε τετράγωνο, οπότε προκοπή με τον Δία μην περιμένεις, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις μάλλον θα μεγεθύνει τα εμπόδια. Εσύ λοιπόν του 1ου, καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Επιπλέον να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, που είχε πάει πίσω, εξ αιτίας των εργασιακών και επαγγελματικών προβλημάτων που αντιμετώπισες. Ήρθε η ώρα να "εισπράξεις" τα δώρα του, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένεις έως το καλοκαιράκι, αφού, θα φύγει για λίγο από σένα, θα πάει στους Ιχθύς για να επανέλθει και να σου προσφέρει ό,τι σου χρωστάει και με το παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ προέρχεσαι από καθεστώς... Δία, οπότε μόνο καλά μπορεί να σου φέρει από τον 2ο οίκο των υλικών και συναισθηματικών σου αγαθών. Αν ξανοίχτηκες πέρσι, δοκίμασες τα όριά σου, ρίσκαρες, κυνήγησες την τύχη σου και απόκτησες τα μέσα για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, τώρα, απλά, θα εξαργυρώσεις την επιταγή. Εννοείται ότι πρέπει να περιμένεις αύξηση εσόδων, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις, δυνατότητα μιας μεγάλης αγοράς, όπως και έρωτα σε μπόλικες δόσεις. Με τον Κρόνο τα πας άλλωστε καλά, το μέτρο δε θα το χάσεις, οπότε αν συνδυάσεις προσπάθεια και εύνοια, θα βγεις διπλά κερδισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για σένα, που ο Δίας θα περάσει στον 8ο οίκο σου, οπότε η τύχη θα είναι με το μέρος σου και το πιο πιθανό είναι (αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου συμφωνεί) ότι θα σου έρθουν χρήματα στα χέρια σου, αν όχι από τη δουλειά ή από τυχερό παιχνίδι, από κληρονομιά, από καθυστερούμενα, επιστροφή φόρου, ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, χορηγία ή κέρδη από μια επένδυση, που θα μπορείς να αξιοποιήσεις για να κλείσεις τρύπες, αλλά και να δημιουργήσεις ένα καλό αποθεματικό για να μην ξεμείνεις σε στιγμή έκτακτης ανάγκης (αυτό να το θυμάσαι!). Επιπλέον, η σεξουαλική σου ανά(σ)ταση είναι δεδομένη, όπως επίσης και η ικανοποίηση αρκετών επιθυμιών σου. Το μόνο "γκρίζο" σημείο είναι ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο, που αν τον ικανοποιήσεις, δείχνοντας συνέπεια και υπευθυνότητα, δε θα έχεις κάποιο θέμα.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...

ΛΕΩΝ

Ο Δίας περνά στον 7ο οίκο σου, οπότε είναι φυσικό και επόμενο να αρχίσεις να βλέπεις καλύτερες μέρες στον κοινωνικό τομέα, αλλά και τις σχέσεις σου να βελτιώνονται σημαντικά. Θα πετύχεις πλατιά αποδοχή, θα αυξήσεις τη δημοφιλία σου και φυσικά θα γίνεις το Νο1 πρόσωπο προς ζήτηση. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να δημιουργήσεις ένα δεσμό, να επισημοποιήσεις έναν άλλο ή να προχωρήσεις σε γάμο, αλλά και να κάνεις μια επιτυχημένη συνεργασία που θα σου αποφέρει "καλό όνομα" και χρήμα. Ωστόσο, εκεί θα βρίσκεται και ο Κρόνος, οπότε με αυτούς που αξίζουν, θα τραβάς και άλλους ανθρώπους, καλοπερασάκηδες, που θα σε δουν σαν "κότα με χρυσά αβγά" και θα είναι συνέχεια στο "φέρε και φέρε", λες και τους χρωστούσες κι όταν θα πάψεις να προσφέρεις, να εξαφανιστούν από τη ζωή σου. Επίσης, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος, να θυμάσαι ότι οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί, αλλά τα άτομα που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι της παραπάνω κατηγορίας, οπότε (επειδή θα νιώθεις πιο άνετος και χαλαρός) μη βάλεις την υπάρχουσα σχέση σου σε περιπέτειες. Γάμος παίζει πολύ με Δία στον 7ο, το ίδιο όμως και το διαζύγιο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας είναι "ευεργέτης" πλανήτης αλλά μην ξεχνάς ότι έχει και τον Κρόνο παρέα κι εσύ έναν Ουρανό στον Ταύρο απέναντί σου, άρα, ό,τι ο πρώτος σου προσφέρει, θα έρχονται οι αλλοι δύο να στο παίρνουν πίσω. Μόνο εσύ του γ' δεκαημέρου, που είσαι μακριά από την επιρροή τους θα καταφέρεις να πάρεις μια καλή ανάσα. Αν προσπάθησες να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου, δούλεψες περισσότερο, χωρίς τις ανάλογες απολαβές ή την αναγνώριση που σου άξιζε, υποτιμήθηκες, έκανες υπομονή, ναι, ήρθε η ώρα να δρέψεις τους καρπούς. Όμως, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και κυρίως μη θεωρήσεις ότι χωρίς ικανότητες θα διαπρέψεις, γιατί από πρώτος άνετα θα βρεθείς τελευταίος, θα εκτεθείς ή -χειρότερα- ενδέχεται να μπλεχτείς σε σκάνδαλα που θα καταστρέψουν τη φήμη σου. Ένα χρόνο μένει σε κάθε ζώδιο, όχι για πάντα! Για να παραμείνεις, λοιπόν, στον αφρό, δε θα πρέπει να ξεχάσεις το πού ήσουν και τι έκανες πριν και να συνεχίσεις με την ίδια θέρμη να εργάζεσαι για το καλύτερο. Μην τα φορτώσεις στον κόκορα γιατί όπως ανέβηκες, έτσι και θα κατρακυλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κι εσύ που ανήκεις στο α' και β' δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξεις, καθώς Κρόνος στον Υδροχόο και Ουρανός στο ζώδιό σου θα κάνουν τετράγωνο για πολύ καιρό κι ο Δίας μόνο να σου προσθέσει κι άλλα προβλήματα θα καταφέρει, αυξάνοντας την αστάθεια και την ανισορροπία και μέσα στο σπιτικό σου. Εδώ, λοιπόν, θέλει προσοχή το όλο θέμα! Από τη χαρά σου (ή την καλοπιστία σου), μπορεί να αφήσεις να ξαναπάρει τα ηνία στα χέρια του κάποιο άτομο της οικογένειάς σου και να βγει εκτός ορίων, παρεμβαίνοντας στη ζωή σου ή απαιτώντας να έχει περίοπτη θέση σε αυτήν. Ακόμα, το να μεγαλοπιαστείς και να θέλεις να κάνεις το σπίτι σου "παλάτι", με ακριβές αγορές, ανακαινίσεις ή διακόσμηση είναι πολύ πιθανό, όπως επίσης και το να αποκτήσεις δικό σου, αν δεν έχεις. Το ίδιο όμως πιθανό είναι και το να μείνεις ταπί ή να χρεωθείς ποσά που δε θα μπορέσεις αργότερα να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Εσύ θα ευνοηθείς ΜΟΝΟ στην περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις μια μόνιμη σχέση ή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, με την απόκτηση ενός παιδιού, που μέχρι τώρα πίστευες ότι δεν ήσουν έτοιμος να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις του. Κι αυτό γιατί θα βρίσκεται κι ο Κρόνος στον 5ο οίκο σου, οπότε αν ανήκεις στο α' ή το β' δεκαήμερο, θα πρέπει κυριολεκτικά να εκμεταλλευτείς την τύχη του Δία, για να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο, ώστε να πετύχεις αυτά που επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή. Αν παρεμείνεις μη μου άπτου, αρκούμενος σε φρου-φρου και αρώματα, τότε θα περάσει 1 χρόνος έτσι... και θα μείνεις με άδεια χέρια. Το ίδιο ισχύει κι αν αρχίσεις τις υπερβολικές απαιτήσεις, θέλεις και τούτο, θέλεις και εκείνο και δεν ικανοποιείσαι με τίποτα.

Διάβασε επίσης: Κρόνος στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα βάλει τρικλοποδιές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved