Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό έχει... χιούμορ

Αλλά, αν δεν φέρει τον κόσμο ανάποδα, να μην τον λένε «Άρη»

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό έχει... χιούμορ

Ο Άρης καβάλησε την μηχανή του κι άρχισε να γκαζώνει, μα δες ένα παράξενο πράγμα… Αντί να φύγει μπροστά, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω, μέχρι που κουτούλησε σε μια φοινικιά, από αυτές που έβαλε ο Μπακογιάννης στην Πανεπιστημίου. Κι όταν η καρύδα που προσγειώθηκε στο κεφάλι του άνοιξε στα δύο, φανερώθηκε το σημαντικό και συμπαντικό μήνυμα των άστρων: Ό,τι καινούριο σκαρώσεις, στράφι θα πάει. Παράτα λοιπόν τα σφυριά και τις πριονοκορδέλες και πιάσε την κιθάρα σου να πεις ένα τραγούδι.

Το πρώτο που του ήρθε στο μυαλό ήταν το Imagine του μακαρίτη του Lennon, κάθισε λοιπόν στο παγκάκι, έβγαλε κι ένα δίσκο -ό,τι έχετε ευχαρίστηση- μα πριν προλάβει να φτάσει στο all the people ο πισινός του τσουρουφλίστηκε και πετάχτηκε πάνω σαν ελατήριο. "Αϊ αϊ αϊ…" Το ρεπερτόριο γύρισε σε ινδιάνικο, να σου και οι αδελφοί Κατσάμπα να σιγοντάρουν.

Πλάι του εμφανίστηκε ένας εφημεριδοπώλης της παλιάς καλής εποχής. «Αποκλειστικό, ξύπνησε ο μαρμαρωμένος βασιλιάς»!

Τότε ήταν που ο Άρης θυμήθηκε πως είχε κάτι μισοτελειωμένους πολέμους στο πρόγραμμα. Σταυροφορίες που ψάχνουν το δίκιο τους. Ποιος κορωνοϊός και ποιος Ερντογάν; Οι άτιμοι οι Φράγκοι και οι Ενωτικοί ήταν που έφεραν την συμφορά στην Πόλη και τον ιό εντός πεδιάς. Τουρισμός και πράσσειν άλογα… Καλύτερα Opus Reis Οθωμανικό, παρά ινφλουέντσια Παπική!

Ο Άρης ταμπουρώθηκε στα Προπύλαια αγκαλιά με μια μολότοφ, όπως τον παλιό καλό καιρό, έβγαλε και μια ντουντούκα.

"Στ’ άρματα, στ’ άρματα εμπρός στον αγώνα, μπας κι αλλάξει η Ιστορία. Να πάρουν πίσω την Συμφωνία των Πρεσπών και να ξανάρθουν οι κομιτατζήδες με τον Λάκη Κομνηνό να διατάζει: Χόρευε!

Να εξαφανιστεί κι από προσώπου γης ο κορωνοϊός, μια χαρά πεθαίναμε με τους τύφους και τις χολέρες του περασμένου αιώνα.

Κι αν μέχρι τον Νοέμβριο δεν έχει έρθει ο κόσμος ανάποδα, να μην με λένε Άρη!"

Δίαβασε επίσης: Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό

Ανάδρομος Άρης: Οδηγός επιβίωσης και πολλά ακόμα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved