Ανάδρομος Άρης: Οδηγός επιβίωσης και πολλά ακόμα!

Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 9 του μήνα και θα πάψει να περπατά με την όπισθεν στις 14 Νοεμβρίου!

Ανάδρομος Άρης: Οδηγός επιβίωσης και πολλά ακόμα!


Επί 2 μήνες, θα μας διδάξει νέα κόλπα (δηλαδή νέους τρόπους επιβίωσης) και θα δοκιμάσει τις αντοχές μας (κυριολεκτικά όμως!). Δεν μας έφτανε το θα είναι ανάδρομος, συμβαίνει να είναι και στον Κριό (δηλαδή στο ζώδιο που κυβερνάει), επομένως όλη του ενέργεια (μα όλη λέμε!), είτε πάει περίπατο είτε εκδηλώνεται με τον πιο ατσούμπαλο τρόπο.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, η ενέργεια, αντί να εκδηλώνεται και να εξωτερικεύεται, συσσωρεύεται, δηλαδή οι εκρήξεις της είναι εσωτερικές κι έντονες. Οι απόπειρες δράσης συνήθως αστοχούν και τα νέα ξεκινήματα μένουν ακριβώς εκεί: στο ξεκίνημα κι ουχί στην ολοκλήρωση της ενέργειας.

Δείτε το κάπως έτσι: εάν για οτιδήποτε κάνατε ως τώρα απαιτούνταν Α προσπάθεια - χρόνος και ενέργεια, τώρα θα χρειαστείτε Α επί 10 φορές αυτά! Θα βιώσουμε πολλές τριβές, καθυστερήσεις, αναβολές, αστοχίες, που σε συνδυασμό με την στρεβλή ενέργεια και τον περιρρέοντα εκνευρισμό, θα μας φέρνουν συχνά-πυκνά στο όριά μας. Το μυστικό είναι να μην απαντήσουμε με Κριαρίσια, απότομη, άμεση, βίαιη αντίδραση, αντιθέτως, να αφήσουμε τη στιγμή έντασης να περάσει να προσπεράσει και να απομακρυνθούμε συναισθηματικά από κάθε εκρηκτικό συμβάν.

Καινούργιοι έρωτες χωλαίνουν σε σεξουαλικό επίπεδο κι η λίμπιντο όλων μας ακουμπά και τρίβεται στο πάτωμα! Καινούργιες συνεργασίες, που αρχίζουν με ανάδρομο Άρη, καταλήγουν σε διαφωνίες, ενώ καλό θα ήταν, αν μπορείτε, να αποφύγετε να αναλάβετε νέα projects στην εργασία σας. Λόγια, που πονάνε και κόβουν, μπορεί να ξεφύγουν από τη γλώσσα μας ή τα χείλη άλλων, σχέσεις θα δοκιμαστούν, μα κυρίως, θα έρθουμε αντιμέτωποι σε προσωπικό επίπεδο, με τις φιλοδοξίες μας, τους στόχους μας, το τι γυρεύουμε να πετύχουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Σοφό θα ήταν να απέχουμε από οικονομικές δραστηριότητες που περιέχουν ρίσκο, ενώ ξεκινήματα του τύπου «γράφομαι σε γυμναστήριο, αρχίζω νέα δίαιτα», θα αρχίσουν με σταθερά κατιούσα δυναμική!

Αν κάτι πρέπει να διαφυλάξουμε, είναι η εσωτερική μας ισορροπία, αν κάτι πρέπει να κάνουμε, είναι να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν, να αποφύγουμε τις στιγμιαίες αντιδράσεις και να οριοθετήσουμε (όχι όμως επιθετικά) τον προσωπικό μας χώρο. Θα διασχίσουμε μια περίοδο 2 μηνών, κατά την οποία θα πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα, να είμαστε όσο πιο ΖΕΝ γίνεται και να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα απλώς, θα περιμένουμε για να πάρουν μπροστά (αφού τελειώσει ο ανάδρομος). Μήπως τελικά η λύση είναι μία; Η σιωπηλή παρατήρηση των όσων θα συμβαίνουν γύρω μας;

Διάβασε επίσης:

Αφροδίτη στον Λέοντα: Σε αυτά τα ζώδια φέρνει χρήματα και νέους έρωτες!

Οι «φωτιές» που θα ανάψει στην Ελλάδα ο Άρης στον Κριό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved