Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο

Όλα τα ζώδια, με ανάδρομο Ερμή, θα έχουν θέματα, αυτά όμως θα επηρεαστούν πιο πολύ

Τα 5 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο

Ο Ερμής από τις 17/6 θα αρχίσει να κόβει ταχύτητα και από τις 19/6 θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι και τις 13 του Ιουλίου, προκαλώντας καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα στην καθημερινότητα, την επικοινωνία και τις επαφές ή τις υποθέσεις μας ή επαναφέροντας παλιότερα θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα στο προσκήνιο. ανάλογα ανάλογα με τον οίκο πού "χτυπάει" τον καθένα μας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα που ζώδια ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα με τον ανάποδο Ερμή, καθώς πέφτει σε καίριους τομείς στο ωροσκόπιό τους.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Ό,τι απόφαση κι αν πάρεις μέσα στη μέρα θα την αναθεωρείς κι όποια κίνηση κι αν κάνεις, θα είναι... τζούφια. Έκανες σχέδια, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τα γιατί θα μπουν στο ψυγείο και μέχρι στις 13/7 δε θα προχωράει τίποτα! Ακόμα κι αν δείχνει στην αρχή ΟΚ, μετά θα κολλήσει ή θα στραβώσει τελείως, οπότε τα νεύρα σου θα γίνουν τσατάλια και συναισθηματικά θα χαλαστείς. Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στους/στις πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου, που έχεις και... έφεση και να το διορθώσεις; Μόνο αυτό θα μπορείς να κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περιβόητη υπομονή σου θα αρχίσει να εξαντλείται με τον ανάδρομο Ερμή, που όσο βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, θα σε δοκιμάζεται από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου και δε θα αφήσει στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, να χαλαρώσεις, να κάνεις ό,τι είχες σχεδιάσει. Όλα τότε θα τα θυμάται. Λάθη, πίκρα, κακές συμπεριφορές απέναντί του, ενώ θα ξεχνάει και το γιατί ήσουν έτσι και το δικό του μερίδιο ευθύνης. Βάλε κι ότι ο Καρκίνος και παρελθόν έχουν κολλητές σχέσεις, τίποτα δε θα μείνει, που δε θα σου το σερβίρει κι ας είχε γίνει πριν χρόνια. Πόσες φορές θα ακούσεις τα ίδια και τα ίδια και δε θα σου σπάσουν τα νεύρα; Παράπονα, μούτρα, γκρίνια θα είναι συχνά φαινόμενα, αλλά -να τα λέμε κι αυτά- ορισμένα από αυτά που σου καταλογίζει δεν είναι και τελείως άδικα. Ίσως λοιπόν είναι ευκαιρία να λυθούν μια και καλή. Καινούργια σχέση ή συνεργασία, ούτε που να περάσει από το μυαλό σου γιατί δε θα περπατήσει!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ θα ταλαιπωρηθείς λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους, καθώς ο συγκεκριμένος πλανήτης σε κυβερνά, κυρίως στα οικονομικά και τα ερωτικά σου που θα σέρνονται, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 13 Ιουλίου που θα γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής. Αν έχεις ένα χρέος, βέβαια, θα πάρει αναβολή και δε θα πιεστείς. Αν όμως περιμένεις χρήματα, αυτή την περίοδο ξέχνα τα! Αν τους προηγούμενους μήνες είχες δανείσει, τώρα μπορεί να στα δώσουν ή να σου τύχει καμιά επιστροφή πχ από παρακράτηση φόρων, διαφορά ή λογιστικό λάθος. Συμφωνίες ή επενδύσεις μην περιμένεις να προχωρήσουν είτε γιατί θα αλλάξουν οι όροι είτε γιατί θα υπάρξει άσχετη εμπλοκή και θα τις φρενάρει. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, οι αναμνήσεις θα ξαναγυρίσουν και θα θυμάσαι κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες και θα σε πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον ή θα κάνεις σύγκριση με το τώρα! Με τούτα και με εκείνα δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση με πρώην, που θα ξαναγίνει νυν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στον Καρκίνο, θα αρχίσεις κι εσύ να ξαναγυρνάς στα παλιά και να θυμάσαι καταστάσεις και πρόσωπα του πρόσφατου -και όχι μόνο- παρελθόντος σου. Οι αναμνήσεις, συνοδευόμενες από έντονα συναισθήματα δε θα σε αφήνουν να κλείσεις μάτι γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξεις ότι τα αισθήματά σου είναι ακόμα μεγάλα ή γιατί θα νιώσεις ότι δεν είσαι έτοιμος να προχωρήσεις. Όμως αυτό μπορεί να διαρκέσει όσο και ο ανάδρομος και αν όντως οι συνθήκες δεν άλλαξαν καθόλου και δεν διορθωθούν λάθη που σας χώρισαν, τότε θα οδηγηθείς για ακόμα μια φορά στην πόρτα της εξόδου. Καινούργια ειδύλλια δεν ευνοούνται και ό,τι αρχίζει ωραία, κινδυνεύει να στραβώσει στην πορεία. Επιπλέον, θέματα με το ταίρι σου ή άλλο αγαπημένο πρόσωπο (πχ το παιδί σου) θα ξαναεμφανιστούν στο προσκήνιο και καλό είναι να τα διευθετήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητά σου, με τον Ερμή ανάδρομο στον 3ο οίκο σου, ανακατεύεται, η επικοινωνία σου γίνεται προβληματική και οι μετακινήσεις σου της... ταλαιπωρίας. Άλλα λέγονται, αλλιώς τα καταλαβαίνει ο καθένας και τα νεύρα σου θα γίνουν κρόσσια αφού δε θα μπορείς να συνεννοηθείς και για το πιο απλό πράγμα. Κινητά, σταθερά, pc και λάπτοπ, μηχανάκια ή αυτοκίνητα, κάνουν του κεφαλιού τους, κολλάνε, λειτουργούν όποτε κι αν θέλουν, ενώ πιθανές είναι και βλάβες. Για αγορές ούτε λόγος, ιδίως αν είναι μέσα από το διαδίκτυο! Από την άλλη, οι ακυρώσεις και οι αναβολές θα πάνε σύννεφο και τα μόνο που μπορεί να πετύχεις είναι να κλείσεις μια γραφειοκρατική υπόθεση που έχει τραβήξει πολύ, να κάνεις μια συζήτηση που όλο τη μετέθετες γι' αργότερα ή να συναντηθείς με πρόσωπα που είχες καιρό να δεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διάβασε επίσης: Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved