Τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

Όλα τα ζώδια, με ανάδρομο Ερμή, βιώνουν διάφορα προβλήματα, αυτά όμως περισσότερο απ' όλα

Τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

Ο Ερμής για τελευταία φορά (για το 2019, πάντα) γυρνάει ανάδρομος την 1η Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 21 του μήνα. Εκεί που πήγαιναν λοιπόν όλα σφαίρα, έρχεται και σου σκάει τα λάστιχα. Το πρόγραμμά σου τινάζεται στον αέρα, σχέδια αλλάζουν ή αναθεωρούνται, δουλειές κολλάνε ή αναβάλλονται επ' αόριστο και σε καθυστερούν, ακυρώνονται ραντεβού και συμφωνίες, γίνονται μπερδέματα στην καθημερινότητά σου, ενώ το να συνεννοηθείς φαντάζει... άθλος. Για γραφειοκρατικά, μετακινήσεις δεν το συζητάμε καν. Μόνο τα... παλιά έχουν την τιμητική τους!

Όλα τα ζώδια βιώνουν τουλάχιστον, ανάλογα με το πού τους "χτυπάει", ωστόσο, υπάρχουν και συγκεκριμένα που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα με τον ανάποδο Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να λύνεις και να δένεις αυτό το διάστημα, να τους χορεύεις όλους στο ταψί και να μην σου φέρνουν καμία αντίρρηση. Εεεε, όχι! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως είχες στρατηγικά σχεδιάσει, θα είσαι στην τσίτα, τα νεύρα θα σου σπάνε, αλλά τι να πεις και τι να ομολογήσεις, που κι αυτό λάθος θα βγαίνει και θα τσακώνεσαι; Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στους/στις πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις; Αυτό μόνο σου επιτρέπεται! Κάτι καινούργιο, ξέχνα το!

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου φαίνεται να στραβώνουν, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 21 που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν χρωστάς, μια χαρά, θα σε ξεχάσουν και δε θα τα ζητήσουν. Αν δανείσεις χρήματα αφού γυρίσει ορθόδρομος, θα τα πάρεις πίσω. Εδώ να σημειώσουμε και κάτι: Αν τους προηγούμενους μήνες είχες δανείσει, τώρα μπορεί να στα δώσουν ή να σου τύχει καμιά επιστροφή πχ από παρακράτηση ή λογιστικό λάθος. Συμφωνίες πάντως μην περιμένεις να προχωρήσουν. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει non stop και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Με τούτα και με εκείνα δεν αποκλείεται πρώην να γίνει νυν. Ευτυχώς, δε θα κρατήσει πολύ!

ΚΡΙΟΣ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στον Σκορπιό θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα, ανάλογα πού και τι έχεις... ξεχάσει. Ωστόσο, αν τραβάει χρόνια η κολόνια και έχεις πάει κι έχεις έρθει αρκετές φορές σε ένα από τα παραπάνω, ελπίζοντας να το ξεφορτωθείς κάποια στιγμή και να ανασάνεις, μάλλον ήρθε αυτή η ώρα! Αφού όμως το ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία θα βγεις να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ημιμάθεια των υπαλλήλων. Από την άλλη κάθε άσωτος/η, θα σε θυμηθεί, θα του/ης λείπεις, θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του, προκαλώντας σου σύγχυση και πανικό. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Πάντως θεαματική βελτίωση μην περιμένεις. Τώρα, αν έχεις σκουριάσει, ένα... λάδωμα μια χαρά θα σου κάτσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου έρθει κι εσένα μια ξώφαλτση με τον Ερμή ανάδρομο, που όσο βρίσκεται απέναντί σου, θα θεωρείς ότι είναι βαλτός από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου για να μη σε αφήσει στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, να αράξεις βρε λίγο στην καναπεδάρα σου και να ευχαριστηθείς ένα ματσάκι, μια ταινία της προκοπής. Όλα τότε θα τα θυμάται. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες. Κι εδώ δεν ισχύει το ότι τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Να τα μούτρα, να τα νεύρα, οι μπηχτές και οι έμμεσες απειλές ότι θα πάρει το καπελάκι του, θα φύγει και θα σε αφήσει να κόψεις το λαιμό σου. Καινούργια σχέση ή συνεργασία; Γελάει ο κόσμος... Μετά τις 21, ό,τι θέλεις, πιο πριν, άσ' το καλύτερα.

Διάβασε επίσης: Ο Ερμής στον Σκορπιό βγάζει τα άπλυτα στη φόρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved