Ο Ερμής στον Σκορπιό βγάζει τα άπλυτα στη φόρα!

Με τον Ερμή στο ζώδιο της διευρεύνησης και της αποκάλυψης τίποτα δε θα μείνει κρυφό!

Ο Ερμής στον Σκορπιό βγάζει τα άπλυτα στη φόρα!

O Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Σκoρπιού και θα μας συντροφεύσει για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς στις 30 του μήνα θα βρίσκεται σε στάση και όπως όλοι καταλαβαίνουμε πια, αυτο σημαίνει ότι θα γυρίσει ανάδρομος!

Πώς θα επηρεάσει όμως την καθημερινότητά μας, τη συμπεριφορά μας και τη στάση που θα κρατήσουμε; Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε πιο συγκρατημένοι στις εκφράσεις και τις εκδηλώσεις μας, λιγομίλητοι, μυστικοπαθείς και επιφυλακτικοί στις καινούργιες επαφές μας, ταυτόχρονα όμως και πιο οξυδερκείς, παρατηρητικοί, "σκανάρωντας" τον οποιοδήποτε και το οτιδήποτε μας δημιουργεί αμφιβολίες.

Από την άλλη, οι «μάσκες» θα πέσουν, θα αποκαλυφτεί το πραγματικό ποιόν του καθενός μας και όσα ψέματα και δικαιολογίες είχαν ειπωθεί, τώρα θα βγουν στη φόρα. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της διευρεύνησης και της αποκάλυψης.

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, μπορεί να κάποια στιγμή να γίνουμε τόσο καχύποπτοι που να αρχίσουμε να ψάχνουμε συρτάρια, ντουλάπια, τσέπες και και κινητά για "στοιχεία", ώστε να βεβαιωθούμε ότι κάποιος μας λέει την αλήθεια και μόνο. Είναι όμως και η κατάλληλη περίοδος για να μοιραστούμε μύχιες σκέψεις, να κάνουμε εξομολογήσεις, να συζητήσουμε από καρδιάς για τα βαθύτερα συναισθήματά μας, να κάνουμε τις έρευνές μας, να ανακαλύψουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια πολλών πραγμάτων, αλλά και να βρούμε τρόπους για να αυξήσουμε τα εισοδήματά μας.

Είναι ενδιαφέρων αυτός ο Ερμής και σίγουρα, καθ' όλο τη διάρκεια παραμονής του στον Σκορπιό θα μας εκπλήσσει συχνά με όσα φέρει στο φως!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο

Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν με τον Άρη στον Ζυγό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved