Τα 5 ζώδια που θα δεινοπαθήσουν με τον ανάδρομο Ερμή!

Όλα τα ζώδια βιώνουν μια ταλαιπωρία, αυτά όμως θα υποφέρουν πιο πολύ!

Τα 5 ζώδια που θα δεινοπαθήσουν με τον ανάδρομο Ερμή!

Το ήξερες, το υποπτευόσουν, άλλωστε τα τελευταία καλοκαίρια ο ανάδρομος Ερμής είναι κάτι σαν... επιδημία! Εκεί που πας να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου, τσουπ, σκάει αυτός μύτη και γίνεται της τρελής. Το πρόγραμμά σου τινάζεται στον αέρα, σχέδια αλλάζουν ή αναθεωρούνται, δουλειές κολλάνε ή αναβάλλονται επ' αόριστο και σε καθυστερούν, χάνεις το αεροπλάνο, το τρένο ή το πλοίο ή υπάρχουν ακυρώσεις ή γίνεται στραβή με τα εισιτήρια, ενώ η στοιχειώδης συνεννόηση έχει πάρει κι αυτή... άδεια.

Όλα τα ζώδια βιώνουν μια ταλαιπωρία, ανάλογα με το πού τους "χτυπάει", ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα κάθε φορά που δεινοπαθούν.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο:

ΛΕΩΝ

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να λάμπεις όλο αυτό το διάστημα, να φωτίζεις όλον τον κόσμο και αραχτός στην ξαπλώστρα σου, ρουφώντας νωχελικά το κοκτέιλ σου, να καμαρώνεις με τα βλέμματα που συγκεντρώνεις πάνω σου. Αμ δε! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, κάτι σαν διακοπή ρεύματος θα είναι. Θα ψάχνεις κι εσύ κερί για να φωτιστείς και να δεις πού πηγαίνεις μην στραβοπατήσεις αλλά δε θα βρίσκεις. Τσάμπα τα ψώνια, τσάμπα τόσα έξοδα παραστάσεως, αφού θα πρέπει να τραβάς από τα μαλλιά για να πάρεις την προσοχή που σου αξίζει. Τι στο καλό; Αόρατος είσαι; Πλήγμα! Δεν το συζητάμε! Άσε που για αλλού θα ξεκινάς κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως ήθελες, θα είσαι στην τσίτα, τα νεύρα θα σου σπάνε, αλλά τι να πεις και τι να ομολογήσεις, που κι αυτό λάθος θα βγαίνει και θα τσακώνεσαι; Θες κάτι από τα παλιά, μπας και το ξαναφτιάξεις καλύτερο; Από τέτοια διαθέτει άφθονα το κατάστημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ θα την πατήσεις την πεπονόφλουδα στα οικονομικά και τα ερωτικά σου αρχικά που και τα δύο φαίνεται να στραβώνουν και θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο για να ισιώσουν, οπότε αντίο ζωή. Μέχρι τότε θα έχει φύγει κι η Αφροδίτη από πάνω σου αλλά δεν πειράζει, μπορεί να είναι για καλό. Αν χρωστάς, μια χαρά, θα σε ξεχάσουν και δε θα τα ζητήσουν. Αν δανείσεις χρήματα αφού γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος, δε θα τα πάρεις πίσω, μέσα στον Ιούλιο, που να χτυπιέσαι. Εδώ να σημειώσουμε και κάτι: Αν τους προηγούμενους μήνες είχες δανείσει, τώρα μπορεί να στα δώσουν ή να σου τύχει καμιά επιστροφή πχ από παρακράτηση. Από την άλλη, νυν ενδέχεται να γίνει πρώην και πρώην νυν, αν η καρδούλα σου ακόμα πονάει και δεν τον/ην ξεπέρασες ποτέ. Μόλις περάσει, δε, στο ζώδιό σου στις 20/7 να δεις τι όμορφα που θα είναι. Εκεί, αγκαλιά με το παρελθόν θα είσαι, σαν ταινία παλιά που λέει και το άσμα και θα βαριαναστενάζεις! Τι ωραία που ήταν τότε, που ήσουν μικρό παιδάκι και έτρεχες ανέμελο και τσίτσιδο στην παραλία με τη μαμά σου να σε φωνάζει να σου δώσει το αβγό σου... Κι άλλα τέτοια όμορφα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ, με το που θα γυρίσει ανάδρομος στον Λέοντα ο Ερμής, θα αρχίσεις να λαμβάνεις ραβασάκια... Όχι, δεν μιλάμε μόνο για ερωτικά... Της εφορίας θα είναι, του ασφαλιστικού σου ταμείου θα είναι, της τράπεζας θα είναι; Ανάλογα πού έχεις εκκρεμότητες. Ωστόσο, αν τραβάει χρόνια η κολόνια και έχεις πάει κι έχεις έρθει αρκετές φορές σε ένα από τα παραπάνω, ελπίζοντας να τελειώνεις κάποια στιγμή και να πας στην ευχή του Θεού, μάλλον ήρθε αυτή η ώρα! Αφού όμως το ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, ενδεχομένως και να τσακωθείς για την καθυστέρηση ή τη αδιαφορία υπαλλήλων. Από την άλλη κάθε άσωτος/η, θα σε θυμηθεί, θα του/ης λείπεις, θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα ειλικρινή αισθήματά του, προκαλώντας σου σύγχυση και πανικό. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Αν η σούπα ζεσταίνεται, φάτην! Αν είναι αβγολέμονο -να το ξέρεις- θα κόψει! Μόλις περάσει απέναντί σου, θα τσιγκλήσει και το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου που θα αρχίσει να θυμάται περσινά ξινά σταφύλια και θα σου ζητά και εξηγήσεις. Τι νόμιζες; Θα ξεχνούσε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου έρθει κι εσένα μια ξώφαλτση σφαλιάρα με τον Ερμή ανάδρομο, που όσο βρίσκεται απέναντί σου, θα θεωρείς ότι είναι βαλτός από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου για να σου πρήξει τα συκώτια. Θυμάσαι τι υπόσχεση είχες δώσει τότε; Όχιιιιιι; Πώς τολμάς! Είχες πει πως θα μου πάρεις αυτό, είχες πει ότι θα κάναμε εκείνο, είχες πει ότι θα πάμε εκεί, είχες πει... Το άτιμο! Όλα θα τα θυμηθεί! Το ότι μπορεί τότε να τα είπες αλλά ήταν άλλες οι συνθήκες δεν παίζει. Να τα παράπονα, να τα δράματα (τύφλα να έχει η Επίδαυρος), να και οι έμμεσες απειλές, «αφού δε με θες, θα φύγω, θα πάω αλλού...». Στιγμή δε θα ησυχάσεις κι αν προσπαθήσεις να εξηγήσεις στο τέλος θα παρεξηγηθείς κιόλας γιατί θα ανοίξεις το στοματάκι σου και θα σου ξεφύγει καμιά κοτσάνα. Έτσι θα σε πάει μέχρι τις 22/7, μπίρι-μπίρι, μπίρι-μπίρι, ώσπου να σου γανωθεί ο εγκέφαλος ή να αρχίσεις και εσύ τα παλαβά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατ' αρχάς είναι ο κυβερνήτης σου! Κι όταν αυτός αναποδιάζει, το ίδιο παθαίνεις κι εσύ! Πόσω μάλλον όταν χτυπάει σε ευαίσθητο σημείο σου, όπως τώρα, δηλαδή, τον επικοινωνιακό τομέα. Εκεί κι αν παθαίνεις φρίκη! Ξεκινάς ταξίδι; Πάρε βλάβες και ακυρώσεις ή καθυστερήσεις για να έχεις να πορεύεσαι! Θέλεις να τελειώσεις με γραφειοκρατικές σου υποθέσεις; Άλλα 10 έγγραφα πρέπει να προσκομίσεις ή πέφτει το σύστημα. Μπορεί να χαλάσει το αυτοκίνητο ή το κινητό σου, να παρεξηγηθείς με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες γιατί κάτι είπες ή δεν είπες. Γενικά ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα θα σε ταλαιπωρήσει στην καθημερινότητά σου. Όταν φτάσει στον Καρκίνο (είπαμε, πάει ανάποδα) εκεί να δεις γλέντια... Δε φτάνει που θα σκαλώσεις με πρώην και δε θα ξεκολλάς, θα σου σκάνε και ξεχασμένοι κι απλήρωτοι λογαριασμοί, έξοδα που δεν υπολόγιζες. Α κι εκείνα τα λεφτάκια που περίμενες... καλό Αύγουστο!


Διάβασε επίσης: Άρης στον Λέοντα: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις!
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved