Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/4

Αναζητώντας ισορροπίες

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες που θα σε... εκνευρίσουν! Τελικά όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις αναγκαίες «ζυμώσεις»... Επιπλέον, θα σου δοθούν αφορμές για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αποκτώντας τελικά εκείνα τα πνευματικά «όπλα», που θα κάνουν πιο μεστή την επιχειρηματολογία σου.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιο σου, το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από μια... τουλάχιστον ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ότι είναι να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Τοξότη σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημα σου, «ρισκάροντας» μέρος των αποθεματικών σου, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ποντάρεις και πολύ στην... τύχη σου! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με μέτρο θέτοντας ως βασική προτεραιότητα σου την κάλυψη των υποχρεώσεων σου, το κλείσιμο κάθε εκκρεμότητας και τον περιορισμό των δαπανών.

Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο κι ο Ερμής στο ζώδιο σου διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου και φυσικά τις διαθέσιμες επιλογές σου, αν όμως αποζητάς κάτι πιο «μεστό» ή «νόμιμο», μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα σου, βάζοντας στο περιθώριο ενοχές, ανασφάλειες αλλά και όλα αυτά που δεν είναι δικές σου επιλογές αλλά κυρίως αιτήματα ή απωθημένα των άλλων. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις και ποιες προτάσεις ή εμπνεύσεις από αυτές που σου φέρνει ο Άρης στο ίδιο ζώδιο αξίζουν την προσοχή ή το ενδιαφέρον σου και ποιές όχι.

Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνες των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό φυσικά δεν σου απαγορεύει να «παίξεις», περνώντας τελικά μια ενδιαφέρουσα όσο και όμορφη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθούν να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κάποια έκτακτα περιστατικά ή εμπόδια, που μπορεί να σε καθυστερήσουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό σου. Καλό θα ήταν όμως να κινηθείς με μέτρο και να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού τότε ο οργανισμός σου θα αρχίσει να «διαμαρτύρεται», περιορίζοντας αναπόφευκτα τις επιλογές σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Κριό σε «τροφοδοτούν» με νέες γνωριμίες και το βέβαιο είναι πως δεν θα... πλήξεις! Αν μάλιστα συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα ή τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και να δώσεις «σάρκα και οστά» σε μια δημιουργική έμπνευση σου, ξεπερνώντας τις όποιες αντιξοότητες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θέσεις όρια και κανόνες, ώστε να μην δώσεις την αίσθηση ότι «τα παίρνεις όλα επάνω σου», χωρίς να ζητάς τίποτα, αφού μια τέτοια πολιτική είναι βέβαιο ότι δεν θα σε δικαιώσει.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια ωστόσο να είναι ανοικτή κι όχι απαραιτήτως... νικηφόρα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη έχουν την πρόθεση να σε «φορτώσουν» με επιπλέον οικογενειακές ευθύνες, ώστε να πάρεις.. επιτέλους τις απαιτούμενες αποφάσεις! Κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την μέση οδό αποδίδοντας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ», αφού ο καθένας έχει τις ευθύνες και τα δικαιώματα του. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες τεχνικές εργασίες στο σπίτι.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού πέρα από τους δικούς σου ενδοιασμούς, θα υπάρξουν και... αντιρρήσεις από οικεία σου πρόσωπα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να εξαντλήσεις τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας με τον «έξω» κόσμο και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσεις ή θα μάθεις θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείς περισσότερο σε εκείνα που πρέπει να γίνουν ή σε δράσεις με ένα δημιουργικό περιεχόμενο, προσπερνώντας οτιδήποτε σε αποσπά από αυτές. Επιπλέον
προνόησε για ενδεχόμενες «αβαρίες» στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά μπορείς να ζήσεις μια μικρή περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή θορυβηθείς από την αυξανόμενη ροή των εξόδων σου. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Αλλιώς, αμφότεροι οι πλανήτες θα συνεχίσουν να σε «απομυζούν»!

Ερωτικά
Με αφορμή ένα θέμα υγείας ή μια «εμπλοκή» στα εργασιακά σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως τελικά από κουβέντα σε κουβέντα να προκύψει και το ποθούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιο σου αναδεικνύουν τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σου. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι να καταλάβουν ότι δεν «μαντρώνεσαι» εύκολα, αφού η «δουλειά» σου είναι να επεκτείνεσαι και να κινείσαι προς... πάσα κατεύθυνση, με αναπτυξιακούς ρυθμούς. Αν μάλιστα «πατήσεις» πάνω σε γερές βάσεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Ερωτικά
Διαρκείς συναισθηματικές παλινδρομήσεις δεν σου επιτρέπουν να καταλήξεις στο τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά, ευτυχώς όμως με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Κριό, μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας τις υποσχέσεις να... αιωρούνται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με την Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες. Μην έχεις κατά νου όμως... ξάπλες και ξεκούραση, αφού αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να δράσεις και να δημιουργήσεις σε ένα «κλειστό» ή προστατευμένο περιβάλλον. Επιπλέον, καλό είναι να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου σε βοηθά να «στοχεύσεις» σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές αλλά και «επιπόλαιες» ματιές που σου ρίχνουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη σε πιέζουν να κοινωνικοποιηθείς και να παρέμβεις στα κακώς κείμενα, ίσως όμως τελικά αυτός ο «σταυρός», που πας να σηκώσεις αποδειχθεί πολύ... βαρύς για τα δεδομένα σου. Επιπλέον αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια θα πρέπει να βάλεις «πολύ νερό στο κρασί σου», ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να ασχοληθείς εξ αρχής με ένα φίλο ή μια φίλη που έχει την ανάγκη σου.

Ερωτικά
Ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν, έχοντας μάλιστα και μια ανεξήγητη επιθετικότητα..

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζουν για να βρεις τις κατάλληλες «απαντήσεις» σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική φόρμουλα ανάμεσα σε αυτά που επιβάλλεται να γίνουν και σε εκείνα που επιθυμείς. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να αναλωθείς σε «αψιμαχίες» ή συγκρούσεις με ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ανέλιξη σου.

Ερωτικά
Κόσμος και... κοσμάκης συνωστίζεται στην «αυλή» σου, περιμένοντας ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved