Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/4

Πάθος και ζωντάνια

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να υπεραμυνθείς των «θέλω» σου αλλά ίσως το κάνεις με έναν τρόπο που θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων. Προσπάθησε λοιπόν να μην γίνεσαι προκλητικός/η και ιδίως να μην απευθύνεσαι σε άτομα που δεν έχουν καμία διάθεση να «παίξουν»

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση τα συναισθήματά σου είναι αντιστρόφως ανάλογα με το κατά πόσον ταιριάζεις στις αντιλήψεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μακάριοι λοιπόν οι διαφωνούντες!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες έντονες επιθυμίες, καταναλωτικές και άλλες που μάλιστα θα πρέπει να ικανοποιηθούν άμεσα! Αν όμως η εκπλήρωσή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από άλλους, τότε αναμένεται ένα μάλλον «θυελλώδες» Σ/Κ, είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να ξεπεράσεις τα όριά σου, ζώντας μια «σούπερ» εμπειρία κι ίσως είναι τόσο δυνατή η παρόρμησή σου, που τελικά θα παρακάμψεις τις «συνήθεις» επιφυλάξεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει σε θέση μάχης για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου απέναντι σε φανερούς αλλά και κρυφούς ανταγωνιστές μεταξύ φίλων! Όπως όμως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση μπορείς να διαχειριστείς την ενέργειά του, στρέφοντας την σε εντατικές δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα σπορ ή οι τεχνικές εργασίες.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με την Αφροδίτη κάνει το αίμα σου να «βράζει» και τις επιθυμίες σου πολύ «καυτές». Τυχερό λοιπόν το ταίρι σου, αρκεί να μην προκύψει κάποια «έκτακτη» ζήλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αν έχεις κατά νου να περάσεις μια ήσυχη Κυριακή, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις, αφού σε περιμένουν κάποιες έκτακτες εργασίες, που δεν παίρνουν αναβολή. Ίσως πάλι να πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά μεν στην δουλειά σου αλλά έχει κι έναν πολύ προσωπικό χαρακτήρα, εξ αιτίας μιας αντιζηλίας, που «δεν παίρνει από γιατρειά»!

Ερωτικά
Σήμερα είναι σχετικά εύκολο να υπάρξει κάποιος/α που θα σε παρασύρει σε μια ερωτική περιπέτεια, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον χώρο της εργασίας σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε κάποιο ενδιαφέρον σου. Μπορεί βέβαια να σου τραβήξουν την προσοχή και τα «καμώματα» ενός αγαπημένου σου προσώπου, που δεν δείχνει πρόθυμο να κινηθεί στα πλαίσια κάποιων συμβάσεων, υψώνοντας το δικό του... μπαϊράκι!

Ερωτικά
Ερωτικά και σεξουαλικά, είσαι «στις μέρες σου» και είναι δύσκολο να ικανοποιηθείς με κάτι «άχρωμο και άοσμο». Ζήσε λοιπόν το «σήμερα» με κάθε τρόπο κι ας μην είναι η συνέχεια αυτή που θα ήθελες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης δεν πρόκειται να σε αφήσει να ησυχάσεις, οπότε καλό είναι να το... πάρεις απόφαση και να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις. Αν θες όμως να αποφύγεις τα «παρατράγουδα», τότε θα πρέπει να πείσεις όσους/ες διαφωνούν να «μην μπερδεύονται στα πόδια σου»!

Ερωτικά
Σήμερα το σπίτι σου μπορεί να γίνει εύκολα πεδίο μιας ερωτικής «μάχης» ή διαμάχης, κάτι ανάλογο όμως μπορεί να συμβεί κι αν βρεθείς κάπου φιλοξενούμενος/η!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αν βγεις έξω ή ταξιδέψεις, να ξέρεις ότι «πας γυρεύοντας» για περιπέτειες, οι οποίες όμως τελικά μπορεί και να σου... αρέσουν πολύ! Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο «light», δεν έχεις παρά να εντρυφήσεις σε δημιουργίες ερωτικού περιεχομένου, από την λογοτεχνία, μέχρι το θέατρο ή τον κινηματογράφο, ικανοποιώντας στο ακέραιο τις «απαιτήσεις» του Άρη και της Αφροδίτης.

Ερωτικά
Κάτι σε ωθεί να παρακάμψεις την συνήθη μετριοπάθεια σου και να «βουτήξεις» κατευθείαν στα... βαθιά!. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό και η απροκάλυπτη εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιου/ας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να «τα δώσεις όλα» αλλά κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, αφού στο καθαρά οικονομικό σκέλος μπορεί να εξανεμίσεις τα αποθέματά σου μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αν όμως πάρεις το ίδιο «ζεστά» έναν οικονομικό σου στόχο, είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις θαύματα, υπερκαλύπτοντας τελικά το πλάνο σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ενδέχεται να «κυνηγήσεις» μια περίπτωση, όχι επειδή σε ενδιαφέρει πραγματικά αλλά κυρίως για να «κάνεις ζημιά» σε ένα πρόσωπο που έχεις λόγους να μην συμπαθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά και «ετοιμοπόλεμο/η», αφού θα κληθείς να αντιμετωπίσεις εμπόδια, ανταγωνισμούς κι εγωισμούς που όσο να ‘ναι θα δυσκολέψουν το έργο σου. Επειδή όμως υπάρχει και η Αφροδίτη στο «κόλπο», εξ ίσου αποτελεσματικά μπορεί να είναι και τα καλοπιάσματα!

Ερωτικά
Δεν θέλει και πολύ για να «παρασυρθείς» σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που ανεξάρτητα με το αν έχουν μέλλον ή όχι, σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο τη Αφροδίτης με τον Άρη σου ζητά να επικεντρωθείς στην διερεύνηση του παρασκηνίου, όπου –κατά... Σαπφώ Νοταρά- γίνονται «Σόδομα και Γόμορρα»!
Καλό είναι επίσης να μην υποτιμήσεις μια προσωπική αντιζηλία, αφού «από το τίποτα» μπορεί να σου κάνει τελικά μεγάλη ζημιά σε μια επαγγελματική ή οικογενειακή σου υπόθεση

Ερωτικά
Πρόβλημα αποδοχής δεν έχεις. Όσο λοιπόν κι αν σε απασχολεί το ενδεχόμενο μιας απόρριψης, το μόνο τελικά που καλείσαι να διαχειριστείς είναι η δημοσιοποίηση ή όχι μιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αν το περιβάλλον σου ταλανίζεται από έριδες, δες το σαν μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα σε σχέση με το ποιος/α τελικά αξίζει να λέγεται φίλος/η σου. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε κάποια συλλογική προσπάθεια, μπορεί να βρεθείς εν μέσω φανατισμών, που ψυχαναλυτικά παραπέμπουν σε καταπιεσμένη libido!

Ερωτικά
Σε μια «στιγμή αλήθειας», καμία υπεκφυγή δεν έχει θέση στην ζωή σου. Υπερασπίσου λοιπόν την αγνότητα των συναισθημάτων σου κι αν είναι να τα «σπάσεις» για ένα τέτοιο λόγο, τότε χαλάλι σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Για μια ακόμη φορά καλείσαι να εξαντλήσεις το ταλέντο σου στη... διαφυγή, ώστε να μην φορτωθείς με προβλήματα και πάθη των άλλων! Βέβαια, υπό το καθεστώς του τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη είναι λογικό να υπάρξουν εντάσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει σώνει και καλά να χαλάσεις τις σχέσεις σου. Τα άλλα να φοβάσαι, τα «υπόγεια»...

Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, οπότε εκείνο που σου μένει να αποφασίσεις είναι το αν θα παίξεις τον ρόλο του «κυνηγού» ή εκείνον του «θηράματος».


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved