Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/4

Αλλαγή, έστω και με το... ζόρι!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν εξελίξεις που θα σε ανησυχήσουν. Τελικά όμως όλα θα «στρώσουν»!

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει στην προσωπική σου ζωή, σε κάνει εξαιρετικά αρνητικό/η απέναντι σε όποιον/α «αποπειραθεί» να σε δεσμεύσει. Αν όμως δεν τεθεί τέτοιο ζήτημα, τότε δεν αποκλείεται να δεσμευτείς από... μόνος/η σου!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν πολλά απρόοπτα. Επιπλέον, μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ κάνοντας μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Γενικότερα ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να αλλάξει το καθεστώς στη δουλειά σου κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν ελκύεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον «κρύβουν» προβλήματα που καθιστούν δύσκολη και αβέβαιη την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η άρνησή σου να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε οτιδήποτε κινείται μακριά από την αλήθεια σου μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, που δείχνουν πιο πρόθυμοι σε πιθανούς συμβιβασμούς, δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να προκύψει εντελώς ξαφνικά. Παράλληλα η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να σκεφτείς χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις όλα αυτά που σε απασχολούν.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει μια κρίση, όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου». Σκέψου όμως, μήπως μπορείς απλά να την ανανεώσεις χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είτε σου αρέσει, είτε όχι, μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική πρόοδο σου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα αρνητικών εξελίξεων. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη ρήξη στην σχέση σου με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση», που αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις ουκ ολίγες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Πρόσεξε όμως μήπως σε κάποιες περιπτώσεις φερθείς με προκλητικό, κυνικό ή «ακατάδεκτο» τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των άλλων.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μπλοκάρεται από τον εγωισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα μπορεί να είναι απρόσμενες, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου, το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο να γίνεται το δικό του! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μην «δένεις τον γάιδαρο σου» και να φοβάσαι τα «σίγουρα». Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να έχεις έσοδα ή παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ερωτικά
Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται, είτε στις προσωπικές σου επιδιώξεις, είτε σε μια συνεργασία. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για να αναζητήσεις μια νέα πηγή χρηματοδότησης.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «εξεζητημένο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, τότε τον έχασες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με συνέπεια να μην μπορέσεις να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Παράλληλα, ο Ουρανός σου βάζει δύσκολα στο εργασιακό σου περιβάλλον όπου ίσως να συμβούν πολλά και ανατρεπτικά!. Αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν βρεθείς σε μια θέση που ποτέ δεν φανταζόσουν.

Ερωτικά
Μέσα στην γενικότερη «αναμπουμπούλα» στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει κι ένα απρόσμενο ειδύλλιο, το οποίο μάλιστα έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια ευχάριστη περιπέτεια. Όρεξη να έχεις, κι όλα θα γίνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ίσως έρθεις σε επαφή με άτομα, που η διαφορετικότητά τους ενδέχεται να προκαλεί, κάτι όμως που με δεδομένη την ικανότητά σου να επικοινωνείς με κάθε είδος ανθρώπου δεν θα είναι πρόβλημα. Εκείνο που πρέπει να παρακάμψεις είναι κάποιες ακραίες αντιλήψεις ή πρακτικές, στις οποίες μπορεί να σε «εξωθήσει» η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που, ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι, βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την δημιουργικότητά σου κι είναι πιθανό να βρεθείς με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δρομολογήσεις αλλαγές στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να επιβάλλεται να το πράξεις, αφού με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις τις πιθανότητες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, προερχόμενης από άλλους!

Ερωτικά
Το σύμπαν σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών, από συμβατές μέχρι εντελώς ακατάλληλες για την περίπτωσή σου! Φρόντισε λοιπόν να κρίνεις σωστά, ακολουθώντας κυρίως την αλήθεια της καρδιάς σου κι όχι την φωνή των συμφερόντων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η διαφορετικότητά σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε εκκεντρικότητες ή «προκλήσεις για την πρόκληση». Μπορείς ακόμη να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «της σειράς». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει έτοιμο/η να ελιχθείς απέναντι σε έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου αλλά πολύ περισσότερο για εκείνα που θεωρείς ότι σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, έστω κι αν δεν είσαι έτοιμος/η να το αποδεχθείς!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Ερωτικά
Παρότι η Αφροδίτη δεν βρίσκεται πια στο ζώδιό σου, εξακολουθεί να σε υποστηρίζει με τον... τρόπο της και πέρα από τις πιθανότητες μιας νέας και σημαντικής γνωριμίας, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο... αγάπης!


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved