Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/4

Αποκαλύψεων συνέχεια....

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σου βάζει δύσκολα κι ίσως η επιμονή σου να γίνουν όλα όπως τα θες, να σε ρίξει τελικά «στα βαθιά», εκεί δηλαδή που ελλοχεύουν μεγάλα συμφέροντα και οι περισσότερες υποθέσεις είναι «στημένες» εκ των προτέρων. Και βέβαια μια... Μακιαβελική προσέγγιση του τύπου «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», μπορεί να σε ωφελήσει για την ώρα, από την άλλη πλευρά όμως, κάποια στιγμή θα κληθείς να πληρώσεις το τίμημα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να προσπαθήσεις να «συντηρήσεις» παράλληλα το «πριν» και το «μετά». Μάλλον απαιτείται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ήρθε η στιγμή να την επιδείξεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν επικεντρωθείς στη γνώση και την πνευματική αναζήτηση, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, ίσως ταλαιπωρηθείς από αναπόφευκτες ζημιές ή ακόμη και την απώλεια χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων. Επιπλέον καλείσαι να αποφύγεις τον σκόπελο μιας έντεχνης χειραγώγησης που σε θέλει «πιόνι» στα σχέδια κάποιων άλλων.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλείσαι κυρίως να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή από ανεπιθύμητες παραβιάσεις, που μπορεί να θίγουν είτε εσένα, είτε τον άνθρωπό σου.
Κι επειδή πλέον οι μέθοδοι «καταγραφής» είναι πολύ προχωρημένες, έχε τον νου σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με μεσάζοντες ή επίδοξους «σωτήρες», που όμως η αποκλειστική έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή σου, γι’ αυτό πρόσεχε!

Ερωτικά
Φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος έχει τον τρόπο να παρέμβει στα προσωπικά σου «δουλεύοντας» προς ίδιον όφελος. Ας είσαι λοιπόν επιφυλακτικός/η απέναντι σε «εκμυστηρεύσεις» που στοχεύουν στην «σωτηρία» σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» και καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον «ύποπτο» ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Κι αν η πολιτική του «όλα ή τίποτα» σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου, αφού ο ενεργός Πλούτωνας δεν «σηκώνει» ημίμετρα!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον πρέπει να την αναβαθμίσεις, αφού το «μοντέλο» που ακολουθείς μέχρι σήμερα φαίνεται να έχει φθάσει στα όριά του. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως «μπλεχτείς» σε καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενδέχεται να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια διαφορετική πορεία. Επιπλέον σε καλεί να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να βιώσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου ή να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε καλεί να ζήσεις τον «μεγάλο έρωτα» κι ίσως σε πρώτη φάση να βρεις αυτό που ζητάς, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει στην συνέχεια, αφού φαίνεται να τίθεται ένα ζήτημα εμπιστοσύνης, από εκείνα που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε πιέζει να ασχοληθείς με μια σοβαρή οικονομική υπόθεση αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν» από τα παρασκήνια. Αν λοιπόν έχεις την υποστήριξή τους, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά δεσμευτείς με έναν τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για να «τελειώσεις» μια κατάσταση, παρά για ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί να σε μπλέξει στα «δίχτυα» ενός πάθους, δύσκολου στην διαχείρισή του. Παράλληλα ίσως μάθεις πολλά για τα όσα έχουν διαμειφθεί πίσω από την πλάτη σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί μια ακόμη κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να «ξεμπερδεύεις» με το παλιό, έστω κι αν χρειαστεί να υποστείς κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται πάντως, να βιώσεις τέτοιες καταστάσεις μέσω των άλλων ή ενός συνεργάτη σου, παίρνοντας αναγκαστικά τις δέουσες αποστάσεις και αποφάσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ζήσεις το «τώρα» αλλά αν έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες, ξανασκέψου το, αφού είναι εύκολο να μπλεχτείς σε μια κατάσταση, όπου η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των προθέσεων απουσιάζουν εντελώς..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ενδέχεται να σε βάλει σε μια διαδικασία «αναδόμησης» πολλών πραγμάτων που συνοδεύουν την καθημερινότητά σου, ξεκινώντας από τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου και φθάνοντας μέχρι την οικοσκευή σου. Κι αυτό βέβαια μπορεί να γίνει ύστερα από κάποιες ζημιές ή απώλειες που θα σε «πείσουν» να αλλάξεις τα δεδομένα.

Ερωτικά
Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να είναι αρκετά περίπλοκη κι ίσως δεν πρέπει να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση αλλά να περιμένεις μέχρι να αποκτήσεις μια καθαρότερη εικόνα για αυτά που ζητάς κι εκείνα που μπορούν να σου προσφερθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ίσως χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με τα οικονομικά σου αλλά αν βρεθείς προ τετελεσμένων είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, αφού τότε ενδέχεται να μπλέξεις χειρότερα. Ακόμη κι αν εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε μήπως τελικά οι όροι της σε «δένουν χειροπόδαρα». Στον αντίποδα, ο Πλούτωνας μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων.

Ερωτικά
Κάποιος/α μπορεί να στοχεύει στην εκμετάλλευση ή τον έλεγχο σου, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να «πανηγυρίσεις» για κάποια ερωτική επιτυχία. Αν βέβαια από την πλευρά σου δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι σταθερό, τότε «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι στην ζωή σου εμπλέκονται πρόσωπα που επιδιώκουν είτε να σε χειραγωγήσουν, είτε να σε υπονομεύσουν αν οι προθέσεις σου θίγουν τα συμφέροντά τους. Καλό είναι λοιπόν να είσαι πιο υποψιασμένος/η και να διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή που σε αφορά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αναμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο, πετώντας ότι δεν χρειάζεσαι ή σου θυμίζει κάτι δυσάρεστο.

Ερωτικά
Θα ήταν μάταιο να προσπαθήσεις να «κρατήσεις» μια κατάσταση που «δεν πάει άλλο», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Το μόνο που θα πετύχεις με μια τέτοια πολιτική είναι να «κολλήσεις» και να ταλαιπωρηθείς χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και σίγουρα μπορείς να ανακαλύψεις ή να αποκαλύψεις πολλά που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε μια υπόθεση ενός συγγενικού σου προσώπου. Πολύ πιο γόνιμες και δημιουργικές θα είναι όμως οι προσπάθειές σου αν στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε «χαμηλές πτήσεις» και... κουτσομπολιά!

Ερωτικά
Εσύ βέβαια μπορεί να μην αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό θέμα στην προσωπική σου ζωή, δεν αποκλείεται όμως να εμπλακείς σε υποθέσεις άλλων. Κι αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη είναι προς το συμφέρον σου να αποχωρήσεις, πριν παγιδευτείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ίσως διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά ότι τα συμφέροντα δεν συνάδουν ούτε με τις ιδεολογίες, ούτε με τις φιλίες, όσο «δεμένες» κι αν δείχνουν. Κι αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, ο Πλούτωνας σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου κάθε πρόσωπο που αποδεικνύεται ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, είναι προτιμότερο να απέχεις.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας, ίσως σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είτε παίζει παιχνίδια εξουσίας σκοπεύοντας στην χειραγώγησή σου, είτε είναι «μπλεγμένο» σε «περίεργες» υποθέσεις. Πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά η καλή σου προαίρεση σε οδηγήσει σε περιπέτειες.


*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved